Fırsat olmadı ki ev işi okul akşamları da hadi buluşalım yapıyorlar istikrar olsa koşu çok iyiKoşu yapacaktın o ne oldu?
Ben salona kaaaç kere yazıldım en fazla 2 hafta gittim, hava açıyor dışarda temiz havada koş mis gibi
Ama devam ederim diyorsan et
:)
1 hafta yapan var canım 10 günde sen nasıl istersen..1 hafta en uygunuHe söylemişsinkaç gün yapılıyor peki
Ayy tammm benlikkkkkSuan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
Bsna her ikiside giderGöbek mı dedin.hemen.tarifini paylaş acil basen.senin olsun bana göbek eriten lazım.
Gelelim menüye sucuk çok çok ne demek aşırı abartmissin üstüne sosis sevmedimMenü vereyim
Sabah 11.00
Chia puding
(Yarım muz, 1 çilek, az mango,2 ceviz vardı içinde)
Öğlen (14.00)
Bol çökelek
2 yağda yumurta
7 dilim sucuk
6 zeytin
1 domates
1 sosis
Kapya biber
Ara(18.00)
1 elma
Akşam (21.00)
3 izgara kemikli et
Salata
1 kaşık yoğurt
@MiuLegohepfit
malahit @Sidelya95
Spor bugün 45 dakika tempolu yürüyüş olacak, koşuya çıkarsam eklerim
Su bol
Sabah çiş üstüne 1.5 dilim kesin beyazdır ekmek öğle kısır bogaca aksama yine karbon bu menü ile kilo veremezsin de koruyamazsinda portimmmmm bu ne böyle sevmedim sevmedim sevmedim spor da yok ustuneMenü
Sabah 9.00
Bir yumurta
Zeytin
Cıs
1.5 dlm ekmek
Öğle
Bir kase kısır
Yoğurt
İki lokma poğaça
Akşam
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Bir kase mercimek çorbası
Su 2 lt
Bir lt çılgın ödem çayım
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Ben anlamam habibte bildir sevabiyla gunahiyla yok öyle bak ben 54 59 çıktım yine de bildirdim bildiriyorum diye artı olmasın diye 56 geri geldimBu hafta bildirim.yapmayacam zaten soran da olmadıhaftaya iyi eksi ile gelecem çünkü şimdi o civili sopayi yemek istemiyorum..haftaya bomba gibi geliyorum şişmiş balon gibi demedim kimse yanlış anlamasin
Genel güzel kuzu sadece sucuk biraz abartı sankiMenü vereyim
Sabah 11.00
Chia puding
(Yarım muz, 1 çilek, az mango,2 ceviz vardı içinde)
Öğlen (14.00)
Bol çökelek
2 yağda yumurta
7 dilim sucuk
6 zeytin
1 domates
1 sosis
Kapya biber
Ara(18.00)
1 elma
Akşam (21.00)
3 izgara kemikli et
Salata
1 kaşık yoğurt
@MiuLegohepfit
malahit @Sidelya95
Spor bugün 45 dakika tempolu yürüyüş olacak, koşuya çıkarsam eklerim
Su bol
75.800Ben anlamam habibte bildir sevabiyla gunahiyla yok öyle bak ben 54 59 çıktım yine de bildirdim bildiriyorum diye artı olmasın diye 56 geri geldim
Şu yazılmamış ama sende benim gibi bol su içenlerdensin diye hatırlıyorum menü süper ama eksiği var akşama gözüm salata aradı şöyle zeytin yagli spor sahaneeeeUyanir uyanmaz yoğurt limon zencefil kürü 1 bardak su içtim yarım saat sonra kahvaltı.
10:30 : 1 kase süt yulaf ceviz
Ara:kahve
18:00 = mercimek çorbası 1 göğüs haşlama
Yatmadan yoğurt pulbiber yiyorum..
Yeşil çay. .
Leslie 3 mil
200 ip atlama
200 mekik
200 Squat
20 dakika kol çalışması
30 dakika egzersizWhiteblacklife @MiuLego hepfit
su 3.5 litre bebisim susuz hayat düşünemem içmezsem balon olur tavanda uçarım sanirimŞu yazılmamış ama sende benim gibi bol su içenlerdensin diye hatırlıyorum menü süper ama eksiği var akşama gözüm salata aradı şöyle zeytin yagli spor sahaneeee
Şu yazilmadigin için salata yada herhangi sebze türü yenmedigi icin
Puanin: 8
Oturabilirsin başarılarının devamını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?