Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Koşu yapacaktın o ne oldu?
Ben salona kaaaç kere yazıldım en fazla 2 hafta gittim, hava açıyor dışarda temiz havada koş mis gibi
Ama devam ederim diyorsan et
:)
Fırsat olmadı ki ev işi okul akşamları da hadi buluşalım yapıyorlar istikrar olsa koşu çok iyi

Paylaşmayan takım.kalmadigina göre yine mi çiçeğiz yine mi guzeliz hepinizin emeğine eline sporuna sağlık haydi bakalım yeni hafta yeni eksiler gelsin menüler menüler bende miu uyuyor unu yormayalim haydi sporlar gelsin

Pelinsu eceler
Yansin geceler

Gelelim menüye sucuk çok çok ne demek aşırı abartmissin üstüne sosis sevmedim akşam çok geç hadi mecburiyetten neden et yemeği sebze yemeği hem daha kolay eritir mide hemde saat 2 yediklerinin üstüne ağır bı yemek illa yiyeceksen etle yoğurt tüketme

Sabah çiş üstüne 1.5 dilim kesin beyazdır ekmek öğle kısır bogaca aksama yine karbon bu menü ile kilo veremezsin de koruyamazsinda portimmmmm bu ne böyle sevmedim sevmedim sevmedim spor da yok ustune
Puanın:0
Oturabilirsin

Uyanir uyanmaz yoğurt limon zencefil kürü 1 bardak su içtim yarım saat sonra kahvaltı.

10:30 : 1 kase süt yulaf ceviz

Ara:kahve

18:00 = mercimek çorbası 1 göğüs haşlama

Yatmadan yoğurt pulbiber yiyorum..

Yeşil çay. .

Leslie 3 mil
200 ip atlama
200 mekik
200 Squat
20 dakika kol çalışması
30 dakika egzersiz Whiteblacklife @MiuLego hepfit

Bu hafta bildirim.yapmayacam zaten soran da olmadı haftaya iyi eksi ile gelecem çünkü şimdi o civili sopayi yemek istemiyorum..haftaya bomba gibi geliyorum şişmiş balon gibi demedim kimse yanlış anlamasin
Ben anlamam habibte bildir sevabiyla gunahiyla yok öyle bak ben 54 59 çıktım yine de bildirdim bildiriyorum diye artı olmasın diye 56 geri geldim

Genel güzel kuzu sadece sucuk biraz abartı sanki

Şu yazılmamış ama sende benim gibi bol su içenlerdensin diye hatırlıyorum menü süper ama eksiği var akşama gözüm salata aradı şöyle zeytin yagli spor sahaneeee
Şu yazilmadigin için salata yada herhangi sebze türü yenmedigi icin
Puanin: 8
Oturabilirsin başarılarının devamını bekliyorum

su 3.5 litre bebisim susuz hayat düşünemem içmezsem balon olur tavanda uçarım sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…