- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu
NenuuuuMenuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu@HAbibte tam öğlenki tebrik mesajına cevap yazcaktım çok sinirlendim sana yaa
İzindesin tamam ama kilo bildirmemek ne demek
Vayt ben 9’da yemek yiyiyorum ama gece 2.30 gibi uyuyorum ve İnan bana o saatte midem kazınıyor oluyorGece açlığı atağı çeken biri olarak hatta gece uykusundan uyanıp mutfağa dalan biri olarak akşam yediğin yemek ne olursa olsun saati itibariyle mideye ağır ve mide rahatsızlıklarina davetiye çıkarıyor 6 yesem okey 7 yesem okey ama gece 9 bu kadar az kilo da sıkıntı evet zor atak yaşamak ama kendine nefsine hakim olmak senin elinde
Gelelim sabaha 6 dilim sucuk ödül değil kısmak değil abartı ister kasap olsun ister market olsun abartı 3 4 dilim yeter di üstüne sosis üstüne et o mideyi sen düşün
Pardon kuzucumNenuuuuMenuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu
Kuzum ben bütün geçmişi bütün menüleri yardımcı olmadan önce de yardimciyken de bıraktıktan da sonra da okuyorum şimdi evet senin menülerin hep öyleydi ama saati bu kadar geç değil di en geç 8 de bitiyordu şimdi 9 otur sofraya kalkmam 9.30 eyvallah 2.30 yatıyorsun zaten leptinin en çok salgılandığı saati kaciriyorsun üstüne ağır yemek yiyorsun bunlar diyete zararlarıVayt ben 9’da yemek yiyiyorum ama gece 2.30 gibi uyuyorum ve İnan bana o saatte midem kazınıyor oluyor
Ben de anlamadım niye böyleyim ama gece acıkıyorum hem de çok, o et uyuyana kadar sindiriliyor
5 aydır menü veriyorum akşam pro+sebze olmayan öğünüm çok az onlarda da zaten abur cubur yedim gece
Söylediklerin çok doğru bu arada bu işin doğrusunu söylüyorsun
Sucuk evet fazlaydı, olmaz zaten birdaha bu hafta, ay ağlayasım geldi
Dediğim gibi söylediklerin doğru, okuyanlar lütfen menülerimi örnek almayınız vaytı dinleyiniz
Kuzum ben bütün geçmişi bütün menüleri yardımcı olmadan önce de yardimciyken de bıraktıktan da sonra da okuyorum şimdi evet senin menülerin hep öyleydi ama saati bu kadar geç değil di en geç 8 de bitiyordu şimdi 9 otur sofraya kalkmam 9.30 eyvallah 2.30 yatıyorsun zaten leptinin en çok salgılandığı saati kaciriyorsun üstüne ağır yemek yiyorsun bunlar diyete zararlarıVayt ben 9’da yemek yiyiyorum ama gece 2.30 gibi uyuyorum ve İnan bana o saatte midem kazınıyor oluyor
Ben de anlamadım niye böyleyim ama gece acıkıyorum hem de çok, o et uyuyana kadar sindiriliyor
5 aydır menü veriyorum akşam pro+sebze olmayan öğünüm çok az onlarda da zaten abur cubur yedim gece
Söylediklerin çok doğru bu arada bu işin doğrusunu söylüyorsun
Sucuk evet fazlaydı, olmaz zaten birdaha bu hafta, ay ağlayasım geldi
Dediğim gibi söylediklerin doğru, okuyanlar lütfen menülerimi örnek almayınız vaytı dinleyiniz
İnşaAllah...Teşekkür ederim sidelyacim
Inan bana tokat yiye yiye guclenmek zorunda kaldik.
Simdi birde minik kizim var onun içinde extra guclu olmaliyim.
Umarim esim anlamsiz erkek egosu ve ataerkil salakca mantigini bir kenara koyar ve evladimizi icin en guzelini yapariz
Ispanak tek olsaymis menune bayılacaktim hatta 10 üstünden 10 verecektim ama hem çorba hem.ispanakli ekmeği sevmedim birinden biri yenmemeliydi mali su şahane spor şahane menü eh iştePardon kuzucum
Cuma menüm
Sabah 6.30
İki hurma
Öğlen 12.40
İki haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
6 zeytin
3 ceviZ
Akşam 17.00 bi dilim portakal
Bi yeni dünya
Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar ıspanaklı ekmek
Salata
1 litre su
2 litre elmalı detoks suyu
54 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
NenuuuuMenuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu
Kuzu lahmacunun ıspanaklısı gibi. Mayasız hamurdan. Evet yememeliydim suçluyum yakışmadı hiçIspanak tek olsaymis menune bayılacaktim hatta 10 üstünden 10 verecektim ama hem çorba hem.ispanakli ekmeği sevmedim birinden biri yenmemeliydi mali su şahane spor şahane menü eh işte
Puanın:7.5 ten 8 diyelim hadi geçtin
Ben dilimle dövmeyi tercih ediyorum bonusVayt sen sopa alet ıvır zıvır hazırla ben yazarken anca hazırlanırsın.
Maset öyle tam buğday unundan yapıp çorbasız ince 1 tane yeseydin yanına da bol salata mali daha güzel olmaz mıydıKuzu lahmacunun ıspanaklısı gibi. Mayasız hamurdan. Evet yememeliydim suçluyum yakışmadı hiç
Olurdu evetMaset öyle tam buğday unundan yapıp çorbasız ince 1 tane yeseydin yanına da bol salata mali daha güzel olmaz mıydı
Yediğin çorba gözümü vardı ne utanmasa lokmalarınizi sayacak tirbiyisiz kadın yaİçime öküz oturttu kadın iki dakkada yaa
Guzel menü gibi melek ama spor yokmu spor su niye yazmiyor menü de aranın ve akşam yemeğinin saati yok çay yanına yediklerinin adeti neMenüm
Sabah 14.00 kilom icin sisim iinsin diye bekledm
2 yumruta
Beyaz peynir
Lor peynir
1 dilim kasar
Yesil zeytin
Domates
Biber
2 malta eriği
Ara
1 minik elma
Aksam
Kiymabkavrumali koz patlıcanli koz biberli karışım
Ustune sarmsakli yoğurt
1.5 kepce yogurt corba
Aksam 19.00
Cay icerim
Az cig badem findk ile
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?