Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@smykmy nolar nolar nolar o esrayla olan adınızın yazdığı tahtadan bi dene daha yaparmısın yada bana öğret.

@MiuLego & Bonus yazacak
Menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu

@HAbibte tam öğlenki tebrik mesajına cevap yazcaktım çok sinirlendim sana yaa
İzindesin tamam ama kilo bildirmemek ne demek
NenuuuuMenuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu

Vayt ben 9’da yemek yiyiyorum ama gece 2.30 gibi uyuyorum ve İnan bana o saatte midem kazınıyor oluyor
Ben de anlamadım niye böyleyim ama gece acıkıyorum hem de çok, o et uyuyana kadar sindiriliyor
5 aydır menü veriyorum akşam pro+sebze olmayan öğünüm çok az onlarda da zaten abur cubur yedim gece
Söylediklerin çok doğru bu arada bu işin doğrusunu söylüyorsun
Sucuk evet fazlaydı, olmaz zaten birdaha bu hafta, ay ağlayasım geldi

Dediğim gibi söylediklerin doğru, okuyanlar lütfen menülerimi örnek almayınız vaytı dinleyiniz

Pardon kuzucum
Cuma menüm
Sabah 6.30
İki hurma

Öğlen 12.40
İki haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
6 zeytin
3 ceviZ

Akşam 17.00 bi dilim portakal
Bi yeni dünya
Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar ıspanaklı ekmek
Salata
1 litre su
2 litre elmalı detoks suyu
54 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111

Kuzum ben bütün geçmişi bütün menüleri yardımcı olmadan önce de yardimciyken de bıraktıktan da sonra da okuyorum şimdi evet senin menülerin hep öyleydi ama saati bu kadar geç değil di en geç 8 de bitiyordu şimdi 9 otur sofraya kalkmam 9.30 eyvallah 2.30 yatıyorsun zaten leptinin en çok salgılandığı saati kaciriyorsun üstüne ağır yemek yiyorsun bunlar diyete zararları
gelelim sağlığına şimdi hadi gencsin o mide öyle böyle bunları eritiyor ama ileri ki yaşlarda bunun çilesini çekeceksin kuzum akşam geç yemek yemek sıkıntı üstüne ağır yemek o mideyi ne hala sokuyor acıktım uyuyamıyorsun 2 kaşık yoğurt ye illa kurabiye mi abur cubur mu karnını doyuruyor yoksa sende benim gibi acıkıyorum dayanamıyorum bahanesinin arkasına saklanıp istediklerini yiyorsunnn

Kuzum ben bütün geçmişi bütün menüleri yardımcı olmadan önce de yardimciyken de bıraktıktan da sonra da okuyorum şimdi evet senin menülerin hep öyleydi ama saati bu kadar geç değil di en geç 8 de bitiyordu şimdi 9 otur sofraya kalkmam 9.30 eyvallah 2.30 yatıyorsun zaten leptinin en çok salgılandığı saati kaciriyorsun üstüne ağır yemek yiyorsun bunlar diyete zararları
gelelim sağlığına şimdi hadi gencsin o mide öyle böyle bunları eritiyor ama ileri ki yaşlarda bunun çilesini çekeceksin kuzum akşam geç yemek yemek sıkıntı üstüne ağır yemek o mideyi ne hala sokuyor acıktım uyuyamıyorsun 2 kaşık yoğurt ye illa kurabiye mi abur cubur mu karnını doyuruyor yoksa sende benim gibi acıkıyorum dayanamıyorum bahanesinin arkasına saklanıp istediklerini yiyorsunnn

Ispanak tek olsaymis menune bayılacaktim hatta 10 üstünden 10 verecektim ama hem çorba hem.ispanakli ekmeği sevmedim birinden biri yenmemeliydi mali su şahane spor şahane menü eh işte
Puanın:7.5 ten 8 diyelim hadi geçtin

Vayt sen sopa alet ıvır zıvır hazırla ben yazarken anca hazırlanırsın.

Kuzu lahmacunun ıspanaklısı gibi. Mayasız hamurdan. Evet yememeliydim suçluyum yakışmadı hiç

@Sherrysherrylady geçmiş yapamadım bugün şimdi okudum mesajlarını
Tek söyleyeceğim sen çok güçlü bi kadınsın. Burada okuduğum kadarıyla öyle bir izlenim bıraktın hep
Bunu da atlatacaksın en az hasarla.
Çocuğun için kafanda aile parçalanıyor gibi bir kaygın varsa oralara dalma.
Emin ol huzursuz bir evde büyümek çocuk için çok daha yıpratıcı, yaralayıcı birşey...
Ağzı olan konuşur hep bilirsin... Boşanmış olmak eskiden beri kadınlar için yük oldu.
Ama sen bununla da başa çıkacaksındır...
Zaten düzeltebileceğin bir durum olsaydı eşle problemler şu zamana kadar elinden gelenin fazlasını yapmış olurdun.
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok...
Herşey güzel olur umarım senin için
Hayat zaten yeterince zor, yıpratıcı hepimiz için
Bu zorlukla uğraşırken bi de omzunda yük olan bir kocayla yaşayamacak kadar kısa...
Cuma cuma üzdüm demişsin. Deme bi daha. Gel yaz. İçin daraldıkça yaz... Yazmazsan konuşmazsan fena asıl...
Çocukla ilgili sormak istediğin bişey olursa alanımla ilgili özelden istediğin zaman yaz lütfen. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, çalışırız biliyorsun...

Menüm

Sabah 14.00 kilom icin sisim iinsin diye bekledm

2 yumruta
Beyaz peynir
Lor peynir
1 dilim kasar
Yesil zeytin
Domates
Biber
2 malta eriği

Ara
1 minik elma

Aksam
Kiymabkavrumali koz patlıcanli koz biberli karışım
Ustune sarmsakli yoğurt
1.5 kepce yogurt corba

Aksam 19.00
Cay icerim
Az cig badem findk ile

@MiuLego Whiteblacklife

Guzel menü gibi melek ama spor yokmu spor su niye yazmiyor menü de aranın ve akşam yemeğinin saati yok çay yanına yediklerinin adeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…