Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

75.800 çıktım. .ama aldığım ilaca bağlıyorum ve adet dönemim yavaş gitsin sorun değil vallahi ama gitsin istiyorum
hepfit kuzum listeye eklersin
Bende adetliyken bu ara cosuyor tartı ilacda alıyorsun düzenli menü ve spor ver takip edelim seni emi kuzum

Menü şahane
Spor bahane sporu az bulduğum icin
Puanın:8
Oturabilirsin menüde aynen devam sporda artırmanı rica ediyorum

Menü vereyim

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 dilim hellim
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
1 küp helva

Ara 11.30
Biraz kuru meyve

Öğlen 13.30
İzmir kofte(2 dilim parmak patates vardi)
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Biraz yesillik
Uzerine 1 bardak sekersiz cay
Yarim kupa da yesil cay

Ara 16.0
1 avuc kabak cekirdegi
1 elma

Aksam 17 gibi 2 kare bitter yedim wc icin o turru epey 2 öğün de saglam yemistim aksam yemegi yok o yuzden

Su 2 oldu

Spor yok.koye gidiyoruz yapabilirsem eklerim.

Whiteblacklife

Sadece pattis sevmedim menü de koruma için güzel menü kuru meyvelere dikkat kendileri karbon pombasidir spor yapmaya çalış
Spor olmadığı için
Menü karbon ağırlıklı olduğu için
Puanin:5
Spor yap protein ağırlıklı beslen lutfen

Menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu
Verin

Bugün kendime izin verdim sucuk be sosis için (merak etme ikisi de kasap)
Canım akşam yemeğinde sadece sebze ile doymuyorum, ben gece açlığı yaşayan biriyim, kaç kere akşam öğünün hafif geçirmeye çalıştım sonuç hüsran kurabiye
Açıkçası akşam yediğim eti ‘kendim için’ fazla görmüyorum,(kesinlikle tavsiye değildir akşam hafif yemek çoğu bünyeye iyi gelir)atakları kesen tek şey sebze+pro akşam yemeği..
Bu arada ara yapmadım hala doygunum çünkü, akşam da 3 yerine 2 parça yerim, yoğurt yemem

Vayt o öğle yemeği beni çok mutlu etti, tatmin etti, hafta içi yok zaten şarküteri ürünü ama bugünlük böyle oldu

Herşeye de bir bahanem var

Bu hafta bildirim.yapmayacam zaten soran da olmadı haftaya iyi eksi ile gelecem çünkü şimdi o civili sopayi yemek istemiyorum..haftaya bomba gibi geliyorum şişmiş balon gibi demedim kimse yanlış anlamasin
Kim kimi soruyo
Sormayınca bildirim verilmiyo mu ne demek vermicem
Haftaya da bildirme de diskalifiye ol taam mı
Yolarım seni
Bi daha yaparsan depiklerim kamyon çarpmışa dönersin

Hiç iyi değilim vayt. Ne oldu bana bugün bilmiyorum. Silkelenmem lazım benim.

Ben onu sütle oyalarım sen bakma ona

Aynen öyle şerri üzme kendini sen şanslı olanlardansin böyle düşün ne şartlarda yasayipta korkudan sesini çıkaramayan var ailesi kabul etmeyen eş zulmüne razı gelen kadın var
Evet canım çok şükür elimde ekmeğim var şu an çalismiyor olsam da biraz birikimim var
Duruma göre bende bakacagim artik ne yapabilirim.

Gece açlığı atağı çeken biri olarak hatta gece uykusundan uyanıp mutfağa dalan biri olarak akşam yediğin yemek ne olursa olsun saati itibariyle mideye ağır ve mide rahatsızlıklarina davetiye çıkarıyor 6 yesem okey 7 yesem okey ama gece 9 bu kadar az kilo da sıkıntı evet zor atak yaşamak ama kendine nefsine hakim olmak senin elinde
Gelelim sabaha 6 dilim sucuk ödül değil kısmak değil abartı ister kasap olsun ister market olsun abartı 3 4 dilim yeter di üstüne sosis üstüne et o mideyi sen düşün

Evet canım çok şükür elimde ekmeğim var şu an çalismiyor olsam da biraz birikimim var
Duruma göre bende bakacagim artik ne yapabilirim.
Kendine zaman ver seri biraz düşünmemeye çalış evet zor ama sonra sakın kafa neye karar verirsen ver rabbim hayırlı eyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…