- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
75.800çıktım. .ama aldığım ilaca bağlıyorum ve adet dönemim yavaş gitsin sorun değil vallahi ama gitsin istiyorum
Sabah 11:30
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Akşam 18:30
2 haşlanmış tavuk baget
Yoğurt
Salata
2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
500 ip
Bu hafta menüm böyle olur inş
@MiuLego @begum75hepfit Floweroflife
Listeye mi ben öyle takılsam çok hırs yapıyorum daha çok etkiliyor beni şimdilik öyle takılsam vaytimmmmmhepfit kuzum listeye eklersin
Bende adetliyken bu ara cosuyor tartı ilacda alıyorsun düzenli menü ve spor ver takip edelim seni emi kuzum
Ne demek balimmmmmmmmBu yorgunluğun üzrine o liste nasıl iyi geldi nasıll
hepfit ellerine sağlık balımmmm
Whiteblacklife menülere el atmışsın çok çok sağol kuzummmm
%1 i geçemeyen @tevafuk55 seni özel dövücem bekle hele
Sadece pattis sevmedim menü de koruma için güzel menü kuru meyvelere dikkat kendileri karbon pombasidir spor yapmaya çalışMenü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 dilim hellim
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
1 küp helva
Ara 11.30
Biraz kuru meyve
Öğlen 13.30
İzmir kofte(2 dilim parmak patates vardi)
2 yk sebzeli bulgur pilavi
Biraz yesillik
Uzerine 1 bardak sekersiz cay
Yarim kupa da yesil cay
Ara 16.0
1 avuc kabak cekirdegi
1 elma
Aksam 17 gibi 2 kare bitter yedim wc icin o turru epey 2 öğün de saglam yemistim aksam yemegi yok o yuzden
Su 2 oldu
Spor yok.koye gidiyoruz yapabilirsem eklerim.
Whiteblacklife
Kilo bildirim listesi balım yani niye öyle takıl ama haftaya artı gelirsen dovebilelim demi amaListeye mi ben öyle takılsam çok hırs yapıyorum daha çok etkiliyor beni şimdilik öyle takılsam vaytimmmmm
Bugün kendime izin verdim sucuk be sosis için (merak etme ikisi de kasap)Gelelim menüye sucuk çok çok ne demek aşırı abartmissin üstüne sosis sevmedimakşam çok geç hadi mecburiyetten neden et yemeği sebze yemeği hem daha kolay eritir mide hemde saat 2 yediklerinin üstüne ağır bı yemek illa yiyeceksen etle yoğurt tüketme
Ben onu sütle oyalarım sen bakma onaYok vurmadılarda nehir bana kızdı
Hay maşallah allah esirgesin
80’de gözüm var
Aile 100’ü devirmekle meşhur, bana 80 yeter
Herşeye de bir bahanem varBugün kendime izin verdim sucuk be sosis için (merak etme ikisi de kasap)
Canım akşam yemeğinde sadece sebze ile doymuyorum, ben gece açlığı yaşayan biriyim, kaç kere akşam öğünün hafif geçirmeye çalıştım sonuç hüsran kurabiye
Açıkçası akşam yediğim eti ‘kendim için’ fazla görmüyorum,(kesinlikle tavsiye değildir akşam hafif yemek çoğu bünyeye iyi gelir)atakları kesen tek şey sebze+pro akşam yemeği..
Bu arada ara yapmadım hala doygunum çünkü, akşam da 3 yerine 2 parça yerim, yoğurt yemem
Vayt o öğle yemeği beni çok mutlu etti, tatmin etti, hafta içi yok zaten şarküteri ürünü ama bugünlük böyle oldu
Kim kimi soruyoBu hafta bildirim.yapmayacam zaten soran da olmadıhaftaya iyi eksi ile gelecem çünkü şimdi o civili sopayi yemek istemiyorum..haftaya bomba gibi geliyorum şişmiş balon gibi demedim kimse yanlış anlamasin
Hiç iyi değilim vayt. Ne oldu bana bugün bilmiyorum. Silkelenmem lazım benim.Sabah çiş üstüne 1.5 dilim kesin beyazdır ekmek öğle kısır bogaca aksama yine karbon bu menü ile kilo veremezsin de koruyamazsinda portimmmmm bu ne böyle sevmedim sevmedim sevmedim spor da yok ustune
Puanın:0
Oturabilirsin
Ben onu sütle oyalarım sen bakma ona
Evet canım çok şükür elimde ekmeğim var şu an çalismiyor olsam da biraz birikimim varAynen öyle şerri üzme kendini sen şanslı olanlardansin böyle düşün ne şartlarda yasayipta korkudan sesini çıkaramayan var ailesi kabul etmeyen eş zulmüne razı gelen kadın var
Gece açlığı atağı çeken biri olarak hatta gece uykusundan uyanıp mutfağa dalan biri olarak akşam yediğin yemek ne olursa olsun saati itibariyle mideye ağır ve mide rahatsızlıklarina davetiye çıkarıyor 6 yesem okey 7 yesem okey ama gece 9 bu kadar az kilo da sıkıntı evet zor atak yaşamak ama kendine nefsine hakim olmak senin elindeBugün kendime izin verdim sucuk be sosis için (merak etme ikisi de kasap)
Canım akşam yemeğinde sadece sebze ile doymuyorum, ben gece açlığı yaşayan biriyim, kaç kere akşam öğünün hafif geçirmeye çalıştım sonuç hüsran kurabiye
Açıkçası akşam yediğim eti ‘kendim için’ fazla görmüyorum,(kesinlikle tavsiye değildir akşam hafif yemek çoğu bünyeye iyi gelir)atakları kesen tek şey sebze+pro akşam yemeği..
Bu arada ara yapmadım hala doygunum çünkü, akşam da 3 yerine 2 parça yerim, yoğurt yemem
Vayt o öğle yemeği beni çok mutlu etti, tatmin etti, hafta içi yok zaten şarküteri ürünü ama bugünlük böyle oldu
Kendine zaman ver seri biraz düşünmemeye çalış evet zor ama sonra sakın kafa neye karar verirsen ver rabbim hayırlı eyledinEvet canım çok şükür elimde ekmeğim var şu an çalismiyor olsam da biraz birikimim var
Duruma göre bende bakacagim artik ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?