Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım şimdi kızları banyo yaptırdım daha 1 saatlik işim var eşim gidecek gitmeden halledeyim hem şarj dolsun

Ne ben anlatabilirim ne de bu durumda sen beni anlayabilirsin vayt.

Bende cumayı saklamışsın kısmını anlamadım valla saklamadım.
Tüm hafta bazen gecikmeli olsada menü yazdım.
Geç gelince yazamadığım ertesi gün yazdığım oldu.

Saklama yaz dediniz yazdım yani

CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)

TAKIM DERECELERI

1.....%1.324..... 7. TAKIM
2......%0.975..... 5. TAKIM
3.......%0.911...... 13. TAKIM

BIREYSEL DERECELER

1......%2.75 @Patlicanmoru (4. Takim)
2.......%2.24 @compeng (12.Takim)

3.......% 2.15 @ssyykk123 (5. Takim)

Etap sonuncusu
mrskulkedisi (71.2/72.1/-0.9/%-1.26) (13.takim)

@MiuLego

Tebrik ederim alayımızı

Sağol kuzıcum böcüğüm elmalı turtam,bu elma detoksunu hayatta bırakmam artık

Bu t9 sonunda beni benden alacak bonus sallamissin yazdım bonus o kendine göre çevirmiş keşke sende beni anlaşan bonus ben seni anlıyorum ama anlayamadığımız tek nokta şu bu kiloyu vermek istiyorsun ama stresli bı hayatın var ve hepimizin kendimize göre sorunları olduğu gibi seninde var sadece bu stres anı gelince neden kendini yemeğe vurmak yerine başka bir denecek secmediginj anlamıyorum bonus bunu sana daha öncede söylemiştim burada ki çoğu kişi bende dahil psikolojik yiyicileriz ve nerdeyse yarimizdan fazlamizin stresli bı hayati var yemeğe koşmak yerine kendine başka bir denecek bul bonus mesela 10 ip atla 10 mekik çekmek 10 suagat yap ama yap yeme ....

Canım gerçekten gece açlığım bahane değil. Bunu kullanıp istediklerimi yeseydim patatesler pilavlar havada uçuşurdu
Dediğim gibi söylediklerinde haklısın, şu tadilat bitsin ilk hedefim akşam öğününü erkene çekmek
Ben bu şekilde bir yol buldum kendime(eşime de aynı yemeği yapıyorum ona her gün istisnasız pilav patates püre yapıyorum artı olarak) o tüm gün yorgun gelip sebze yemeği yemez, Benin de zamanım olmuyor başka yemek yapmaya, ben bu şekilde bir düzen oturttum, az gidiyor ama istikrarlı gidiyor, bu düzen korumada da devam edebileceğim bir düzen,şimdiye kadar midemde bir sorun olmadı ama olursa ilk senin tavsiyelerin aklıma gelecek ve o tavsiyeler doğrultusunda hareket edeceğim söz.
Ama şimdilik bu şekilde devam edeceğim, dediğim gibi çok güzel tavsiyelerin var teşekkür ederim, ama bu konuda hemfikir olmadığımıza dair hemfikir olalım.
Not: sucuk ve sosiste sana katılıyorum kesinlikle olmasaydı olurdu

Son düzenleme:

Gözüm bireyselde kaldi bi ara bireysel birinci olmayi istedim

La yüzdemizi yeriiiiimmmmmmmm

İğdem taşımış şişko falan ama buraya taşımış yine de sonuçları

Harika bir yüzde kızlar.. haftaya da birinci olacağız değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…