En büyük şoka deynep girecek bu haftasonu stres olur kesinHepimiz şoka girdik
canım şimdi kızları banyo yaptırdım daha 1 saatlik işim var eşim gidecek gitmeden halledeyim hem şarj dolsunMenuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu menuuuuuuuuuu
Verin
Perşembe menüsünü es geçiyorum bonus
Ama cumayi saklamissin oysaki bugün yeniden iki rakamlara düşmenin sevinciyle 100 lerden uzaklaşmak isteyeceğini düşündüğümden senden efsane bir menü bekliyordum yine efsane olmuş ama kötü efsane bonus
Helva reçel kahverengi şey çorba karbondur uatune pilav üstüne su yazmıyor ama 1 litre anca vardır sen kendine ve bedenine ne yapıyorsun bonus bı anlat bana
Dün düzenlenen galiba eşim sen diyet yapiyorsundur ne değişiyor demiştin nelerin değiştiğini neden goatermiyorsun onlara da kendine de
Bana anlat kuzum anlat ki seni anlayayim
Bildirdik yaa söyledim okumamissinHAbibte tam öğlenki tebrik mesajına cevap yazcaktım çok sinirlendim sana yaa
İzindesin tamam ama kilo bildirmemek ne demek
Tamam kuzmBu saatten sonra yeme melek akşam 19 yazmışsın o yüzden ses etmedim ama saat 9 artık geç koruma da olsan eyvallah ama kilo verirken ciksss
Kesin sayıyo da çaktırmıyoYediğin çorba gözümü vardı ne utanmasa lokmalarınizi sayacak tirbiyisiz kadın ya
Olsun ben gene dövim de vermemezlik yapmaBildirdik yaa söyledim okumamissin
@MiuLegoCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.324..... 7. TAKIM
2......%0.975..... 5. TAKIM
3.......%0.911...... 13. TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%2.75 @Patlicanmoru (4. Takim)
2.......%2.24 @compeng (12.Takim)
3.......% 2.15 @ssyykk123 (5. Takim)
Etap sonuncusu
mrskulkedisi (71.2/72.1/-0.9/%-1.26) (13.takim)
Sağol kuzıcum böcüğüm elmalı turtam,bu elma detoksunu hayatta bırakmam artıkMelegiimm22 canım hastalık ve ödenlere gelmene rağmen o eksi.. harikasın özel bir tebriki hak ediyorsun!
malipina m kuzum be güzel indirmişsin ödemleri be helal olsun devasa bir eksi var totalde aslında kocaman tebrik
@elfkkk cankm 2. Haftanda harika bir eksi geldi. Her hafta -1 istediğimi belirtmiştim. Devam aynen! Haftasonu ve cuma ödül falan diyordun eskiden artık yok. Haydi pazartesiye eksi ile girelim bakalı istikrar olacak mı? Ellerine sağlık. -1 önümüzdeki cuma için en az hedefin tamam mı?
@tevafuk55 seninle özel dövüşücem bekle hele :)))))))
Bu t9 sonunda beni benden alacak bonus sallamissin yazdım bonus o kendine göre çevirmiş keşke sende beni anlaşan bonus ben seni anlıyorum ama anlayamadığımız tek nokta şu bu kiloyu vermek istiyorsun ama stresli bı hayatın var ve hepimizin kendimize göre sorunları olduğu gibi seninde var sadece bu stres anı gelince neden kendini yemeğe vurmak yerine başka bir denecek secmediginj anlamıyorum bonus bunu sana daha öncede söylemiştim burada ki çoğu kişi bende dahil psikolojik yiyicileriz ve nerdeyse yarimizdan fazlamizin stresli bı hayati var yemeğe koşmak yerine kendine başka bir denecek bul bonus mesela 10 ip atla 10 mekik çekmek 10 suagat yap ama yap yeme ....Ne ben anlatabilirim ne de bu durumda sen beni anlayabilirsin vayt.
Bende cumayı saklamışsın kısmını anlamadım valla saklamadım.
Tüm hafta bazen gecikmeli olsada menü yazdım.
Geç gelince yazamadığım ertesi gün yazdığım oldu.
Saklama yaz dediniz yazdım yani
Korktun muuuuğppAy miuda burdatünele giriyorum galiba hiç okunmuyor yazılanlar.....
Canım gerçekten gece açlığım bahane değil. Bunu kullanıp istediklerimi yeseydim patatesler pilavlar havada uçuşurduKuzum ben bütün geçmişi bütün menüleri yardımcı olmadan önce de yardimciyken de bıraktıktan da sonra da okuyorum şimdi evet senin menülerin hep öyleydi ama saati bu kadar geç değil di en geç 8 de bitiyordu şimdi 9 otur sofraya kalkmam 9.30 eyvallah 2.30 yatıyorsun zaten leptinin en çok salgılandığı saati kaciriyorsun üstüne ağır yemek yiyorsun bunlar diyete zararları
gelelim sağlığına şimdi hadi gencsin o mide öyle böyle bunları eritiyor ama ileri ki yaşlarda bunun çilesini çekeceksin kuzum akşam geç yemek yemek sıkıntı üstüne ağır yemek o mideyi ne hala sokuyor acıktım uyuyamıyorsun 2 kaşık yoğurt ye illa kurabiye mi abur cubur mu karnını doyuruyor yoksa sende benim gibi acıkıyorum dayanamıyorum bahanesinin arkasına saklanıp istediklerini yiyorsunnn
@MiuLegoCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)
TAKIM DERECELERI
BIREYSEL DERECELER
Etap sonuncusu
La yüzdemizi yeriiiiimmmmmmmm@MiuLegoCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)
TAKIM DERECELERI
BIREYSEL DERECELER
Etap sonuncusu
Haftaya oluruz meleğim
Gözüm bireyselde kaldi bi ara bireysel birinci olmayi istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?