Unttum kuzm ya spor suyu yazmayiGuzel menü gibi melek ama spor yokmu spor su niye yazmiyor menü de aranın ve akşam yemeğinin saati yok çay yanına yediklerinin adeti ne
Sen harikasınUnttum kuzm ya spor suyu yazmayi
Su 2.5 olur inşaAllah
Sporm henüz yok yaparm ama inşaAllah
Ileri saatelerde bildirirm
deynepnaz hedefini 60 yapalım da 3-4 haftada mezun edelim listeye alıp seni. Ciddiyim. Kep alalım sana:) yakışır:)
Yaparsın ula yaza hem 2-3 kilo yeme yerin olur 60 a indiğinde. Listede çok az kişiyiz. Destek atan da yok adaylardan!!!!!!!!
Sen at destek hadi listeli yapalım liste için çok dikkatli ol bu hafta emi kuzucum
Yaa yerim ben seniiiSen harikasınhaftaya da böyle güzel eksi ile gelip beni mutluluktan uçurucan mı istikrarını sevdiğim
Perşembe menüsünü es geçiyorum bonusCuma menüsü!
Asla asla örnek almayın. Artık böyle menülerim olmadığını biliyosunuz.
Bişeyleri bastırdım salma isteğimi tatmin ettim nefsimin ağzını kapadım vs...ne derseniz artık.
Yarım kaldığım yerden 2 öğüne devam ediyorum inş.
Sabah 9:30 -11:30 arası
Top peynirlerden bi avuç
Ausun helvasından 4-5 kk kadar
Yarım dilim ekmekle anne reçeli
Öğlen 14:30
5 kaşık yayla çorbası
4-5 çay kaşığı kahverengi şey
17:00
Yine biraz çorba
19:30
5-6 kaşık tavuk sote,
2 kaşık pirinç pilavı
1 dolu kaşık mayonezsiz garnitür
40 dk yürüyüş
10:30
1 küp kaşar
14:00
1 avuç fındık
17:30
1 dolu servis tabağı yoğurtlu bol cevizli kabak.
19:00
5 tane sarma
40 dk yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife
vay be deynep bile listeye giriyor ben haladeynepnaz hedefini 60 yapalım da 3-4 haftada mezun edelim listeye alıp seni. Ciddiyim. Kep alalım sana:) yakışır:)
Yaparsın ula yaza hem 2-3 kilo yeme yerin olur 60 a indiğinde. Listede çok az kişiyiz. Destek atan da yok adaylardan!!!!!!!!
Sen at destek hadi listeli yapalım liste için çok dikkatli ol bu hafta emi kuzucum
Bu saatten sonra yeme melek akşam 19 yazmışsın o yüzden ses etmedim ama saat 9 artık geç koruma da olsan eyvallah ama kilo verirken ciksssUnttum kuzm ya spor suyu yazmayi
Su 2.5 olur inşaAllah
Sporm henüz yok yaparm ama inşaAllah
Ileri saatelerde bildirirm
5 fındık 5 badem yerim az 1 yk kadar da kabak çekirdeği yerm
Hepimiz şoka girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?