Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melegiimm22 canım hastalık ve ödenlere gelmene rağmen o eksi.. harikasın özel bir tebriki hak ediyorsun!

malipina m kuzum be güzel indirmişsin ödemleri be helal olsun devasa bir eksi var totalde aslında kocaman tebrik

elfkkk cankm 2. Haftanda harika bir eksi geldi. Her hafta -1 istediğimi belirtmiştim. Devam aynen! Haftasonu ve cuma ödül falan diyordun eskiden artık yok. Haydi pazartesiye eksi ile girelim bakalı istikrar olacak mı? Ellerine sağlık. -1 önümüzdeki cuma için en az hedefin tamam mı?

tevafuk55 seninle özel dövüşücem bekle hele :)))))))

Cuma menüsü!
Asla asla örnek almayın. Artık böyle menülerim olmadığını biliyosunuz.
Bişeyleri bastırdım salma isteğimi tatmin ettim nefsimin ağzını kapadım vs...ne derseniz artık.
Yarım kaldığım yerden 2 öğüne devam ediyorum inş.

Sabah 9:30 -11:30 arası

Top peynirlerden bi avuç
Ausun helvasından 4-5 kk kadar
Yarım dilim ekmekle anne reçeli

Öğlen 14:30
5 kaşık yayla çorbası

4-5 çay kaşığı kahverengi şey

17:00
Yine biraz çorba

19:30
5-6 kaşık tavuk sote,
2 kaşık pirinç pilavı
1 dolu kaşık mayonezsiz garnitür

40 dk yürüyüş

Perşembe menüsü

Annemdeydim kahvaltı yapmadan çıktım nüfüs müdürlüğüne falan gittim çok işim vardı tartı için biraz kastım kendimi oturmaya bile fırsat bulamadım zaten.

10:30
1 küp kaşar

14:00
1 avuç fındık

17:30
1 dolu servis tabağı yoğurtlu bol cevizli kabak.

19:00
5 tane sarma

40 dk yürüyüş

@MiuLego Whiteblacklife

Vee esroşş Esra_4378 %1 i ucundan tutturup yırttım sandım dimiiiyemezler

Geçen haftanın minnak eksisine daha iyi eksi bekliyordum. Gelmediyseeeeeee haftaya gelecekhaftaya bireysel dereceyi zorluyorsun hedefin bu

Yoksaaaa

6 larını kutlamaya geleceğim ayrıca

Ve tüm listeyi incelemeye

Bekle beni şampiyon takım

Nasıl ama nasıl mutlu ettiniz yahu bu yorgunluğun üzerine beni

Kendime geldiğimde size muş otobüs terminalini nasıl birbirine kattım

Ve kongrede giyeceğim pantolonuma ansıl sığamayıp ağını yırttım ve onunla sunum yaptım (şişkoluktan )

Anlatacağım

Miu ve maceraları ve 1. Lik sevinçleri miu kendine geldiğinde vizyondaaaaa

Guzel menü gibi melek ama spor yokmu spor su niye yazmiyor menü de aranın ve akşam yemeğinin saati yok çay yanına yediklerinin adeti ne
Unttum kuzm ya spor suyu yazmayi
Su 2.5 olur inşaAllah
Sporm henüz yok yaparm ama inşaAllah
Ileri saatelerde bildirirm
5 fındık 5 badem yerim az 1 yk kadar da kabak çekirdeği yerm

deynepnaz hedefini 60 yapalım da 3-4 haftada mezun edelim listeye alıp seni. Ciddiyim. Kep alalım sana:) yakışır:)

Yaparsın ula yaza hem 2-3 kilo yeme yerin olur 60 a indiğinde. Listede çok az kişiyiz. Destek atan da yok adaylardan!!!!!!!!

Sen at destek hadi listeli yapalım liste için çok dikkatli ol bu hafta emi kuzucum

deynepnaz listeye mi giriyor

Perşembe menüsünü es geçiyorum bonus
Ama cumayi saklamissin oysaki bugün yeniden iki rakamlara düşmenin sevinciyle 100 lerden uzaklaşmak isteyeceğini düşündüğümden senden efsane bir menü bekliyordum yine efsane olmuş ama kötü efsane bonus
Helva reçel kahverengi şey çorba karbondur uatune pilav üstüne su yazmıyor ama 1 litre anca vardır sen kendine ve bedenine ne yapıyorsun bonus bı anlat bana
Dün düzenlenen galiba eşim sen diyet yapiyorsundur ne değişiyor demiştin nelerin değiştiğini neden goatermiyorsun onlara da kendine de
Bana anlat kuzum anlat ki seni anlayayim

vay be deynep bile listeye giriyor ben hala

Unttum kuzm ya spor suyu yazmayi
Su 2.5 olur inşaAllah
Sporm henüz yok yaparm ama inşaAllah
Ileri saatelerde bildirirm
5 fındık 5 badem yerim az 1 yk kadar da kabak çekirdeği yerm
Bu saatten sonra yeme melek akşam 19 yazmışsın o yüzden ses etmedim ama saat 9 artık geç koruma da olsan eyvallah ama kilo verirken ciksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…