Çok zevkli korkma hoşuna gidecekBana da gelecek bir gün diye çok korkuyorum
yiyekk ponponları haxırlaaa 1. Yiz yine 1.yizzzBunu zaten biliyordum büşraaaam
Sana güvenimi ne zaman boşa çıkardın ki
Yarın akşam menüsünde yiyek miretro_hippo haşlamasını
Tirbiyisiz vaytBenim de gece rüyama elinde sucukla vayt girecek sopayla kovalarken
Yaşlı ve şişko ama ele avuca gelir ben işine yaramam senin kemiklerim batarYaşlı başlı kadın elimde kalır la o
Çok zevkli korkma hoşuna gidecek
Terbiyesizken çok seksisinTirbiyisiz vayt
Girer girer merak etme. Benim rüyamda lokum ikram edip sonra azarlayıp elimden almışlığı vardır waytın
yedirmmem
Yenerdim la seni vallaha Yenerdim. Cardiolar yaptım çeşit çeşit. Ne oldu bilmem bu hafta tılsımladın öyle gittin bence tartımıÖrdeği de vuramadık demiiii-100 ile yırttı zaar
Bu arada cuma : 59.2
Çarşamba:58.5
Fark:0.7
Munzevi Zencefil Yendimmmmm
Esranin mortisi kimki
Boşuna demiyorum la ben yorumcu olsam kepenk kapatirizPsikopat yaa çin işkencesi uyguluyo resmen
Deynep helva gibi olmuş artık 69 yaşında karıYaşlı ve şişko ama ele avuca gelir ben işine yaramam senin kemiklerim batar
İstemiyom
Kuzum geleceğim sana da rüyanda ne gomuyon da kilo alıyorsun diye kontrol edecegim
Geldim ulaaa
Birinci olduk kutlama da mı yapmıyaaahhhh dediler geldim
Stepper yapsanaa karnından gelen müzik eşliğinde banuuuu
Kizlar herkesi toptan tebrik ediyorum
Aksam yemek yemedigimden mi bilmem sabah 6dan beri ayaktayim 8 saat araliksiz derse girdim eve gel hazirlan bi de yola ciktim koye geldim araba tuttu midem bulandi cok.bastirsin diye bi avuctan az leblebi yedim az onceWhiteblacklife
Uyudum kuzum biraz valla geldim azcık kendime. Yatağımı öpe öpe uyudum
Yarın tamamen kendime gelirim
YAv sana kurban olsunlar bee. Bulmuşlar seni de bunuyolar utanmazlarBoşuna demiyorum la ben yorumcu olsam kepenk kapatiriz
Pantolonun ağını patlatan miu mu söylüyor bunuBunu zaten biliyordum büşraaaam
Sana güvenimi ne zaman boşa çıkardın ki
Yarın akşam menüsünde yiyek miretro_hippo haşlamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?