- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Demi alt tarafı sucuğa sosise kuruyemise çorbaya laf ettim ha bı de pattis var di bonusum menüsüne komple ne kaldı la geriyeYAv sana kurban olsunlar bee. Bulmuşlar seni de bunuyolar utanmazlar
Dun aksam yemek yememenin etkisi oldu biraz sanirim :) 58.1dim dun sabah daOy kuzum kıyamam. Leblebi doğru seçim. Nasılsın kuzucuuuuum erimişisn :)))
İkram ettim mi ettim gozlerinle gördün ikramı illa midene inmek zorunda değil ki uzaktan bakışmak ne güzel aşk değil miHayın ev sahibi
İki arada bi derede beni de gömdün teessüf ederimSen git esmer bomba na
sıfırcı vaytDemi alt tarafı sucuğa sosise kuruyemise çorbaya laf ettim ha bı de pattis var di bonusum menüsüne komple ne kaldı la geriye
Ben platonik sevmiyorum herşwy karşılıklı güzelİkram ettim mi ettim gozlerinle gördün ikramı illa midene inmek zorunda değil ki uzaktan bakışmak ne güzel aşk değil mi
Abooo savaşta söylenmezPantolonun ağını patlatan miu mu söylüyor bunu
Kız ne savaşı pişirip yicekler beniAbooo savaşta söylenmez
sevmiyo artık
Seni de gömerim en çok ben sevilecegim miu değil demedim mi sanaİki arada bi derede beni de gömdün teessüf ederim
toprak da at miunun üstüne tam olsunKız ne savaşı pişirip yicekler beni
Yaa siz miuyla morti olun ben gene seni tutayım miu alışık zaten yenilmeyeSeni de gömerim en çok ben sevilecegim miu değil demedim mi sana
Seni menunu unutmadım yarın en güzel.menuyu sen vereceksin ceza olarak hergun en kotu menü seçilecek ertesi gün o kişinin menüsü en iyi olmak zorunda @MiuLegosıfırcı vayt
En güzel aşk zor olandirBen platonik sevmiyorum herşwy karşılıklı güzel
sanırım şu an üzerimden anlık kararlar alınıp hemen yürürlüğe geçiyorSeni menunu unutmadım yarın en güzel.menuyu sen vereceksin ceza olarak hergun en kotu menü seçilecek ertesi gün o kişinin menüsü en iyi olmak zorunda @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?