- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bak bunlarla gel banaYaa siz miuyla morti olun ben gene seni tutayım miu alışık zaten yenilmeye
Hayatımda hiçbişeyim kolay olmadıki zaten, kolay olsa dişimi kırcamEn güzel aşk zor olandir
Öp öp oohBak bunlarla gel bana
Sarılayım sana
Opmelere doymayayim seni
Ayy vaytim bende çok skldim ya şu 7 lerden hakikaten du bakalim bu hafta daha fazla spor yapmaliyimSimay Simay Bravo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo kuzum hadi da yetti su 7 ler
hani tebrikler alıyım çiceklerimi
textgram diye bir uygulama canim.ne güzel nolur diyon ya kıyamammmmm kocaman opuyorum senii
9 zeytin çokmenuyu vereyimde sohbete katılayım
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
tulum peyniri. Beyaz penir 9 zeytin salatalik 1 dilim tb ekmeği
öğle sonu 2 kayısı (saate bakmayı unuttum)
19:00
1 porsiyon et döner salata 1 kepçe mercimek çorbası
su 3
spor leslie 1 ve 2
1.5 saat normal yürüyüş
@MiuLego @begum75Whiteblacklife
Kim demis onu yok öyle birşey bugün yürürlüğe girmiş olabilir ya ne alaka tamamla tamam yakalandik ilk sana denk geldi uzun zamandır aklımda olan bir olay aslında günlük kötü veren ertesi güne en güzel menüyü vermek zorunda olmalı bencesanırım şu an üzerimden anlık kararlar alınıp hemen yürürlüğe geçiyor
kazandimmi ne
Listemi tevo tartisini götürmüş oglene kadar beklemis demiyorda
[USER=733990]@tevafuk55 seninle özel dövüşücem bekle hele :)))))))[/USER]
evet lavaşsiz canım kızımda yediğini benim önüme koyuyor bende ortalama olarak saydım belki daha azdır9 zeytin çok
Et döner lavassiz demi.
Menü güzel canım su spor okey
Zeytin fazla spor daha çok bekleyorum senden
Puanın 8.5 den 9 tebrikler şuana kadar günün.en yüksek puanı sende
buyruk senindir vaytımKim demis onu yok öyle birşey bugün yürürlüğe girmiş olabilir ya ne alaka tamamla tamam yakalandik ilk sana denk geldi uzun zamandır aklımda olan bir olay aslında günlük kötü veren ertesi güne en güzel menüyü vermek zorunda olmalı bence
Sadece senin gözün mu kalıyor sanıyordun bacı ben bu gözlerle yolda yürüyen kadını tepe takla düşürmüş insanımWaytın gözü tuttu valla ıspanaklı ekmek midemde taş gibi oldu resmen
Keşke ben de 7lerden sıkılsamAyy vaytim bende çok skldim ya şu 7 lerden hakikaten du bakalim bu hafta daha fazla spor yapmaliyim
hani tebrikler alıyım çiceklerimi
textgram diye bir uygulama canim.ne güzel nolur diyon ya kıyamammmmm kocaman opuyorum senii
@MiuLego yoğun diye ona sormadım oda fikir versin böyle bir düzen deneyelim sence nasıl olurbuyruk senindir vaytım
6 lardan sıkılanlarKeşke ben de 7lerden sıkılsam
hadi yaa nasıl oldu oyleSadece senin gözün mu kalıyor sanıyordun bacı ben bu gözlerle yolda yürüyen kadını tepe takla düşürmüş insanım
Kem gözlü gadınSadece senin gözün mu kalıyor sanıyordun bacı ben bu gözlerle yolda yürüyen kadını tepe takla düşürmüş insanım
Bence gayet güzel bir fikir. Mesela bir tarifte olur o güne özel.ödem çayı tarifi veya yemek tarifi. Yarın ben başlıyorum o halde.@MiuLego yoğun diye ona sormadım oda fikir versin böyle bir düzen deneyelim sence nasıl olur
Zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma tevo6 lardan sıkılanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?