Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güünaydınnnn dün aksamdan beei giremedimkiiii dün okldan gelir gelmez hemn tatlı yapıp dolaba kaldrdım neden?cünkü bugün misafrlerm gelior ıglden snra inş.ama bi dilim dahi yenilecekmiii haa yıır (inş)dün gece bi arkdasa gttk cook gec gttk ve cok gec döndük nasl uyudgmu ben bile bilmiom..bugünde suan dolmstaym snav görevm var snra arkdasmn oglnuna sers caksrrcam misafrler gelene kdar bu arada hazrlıklarıda tamamlamam lazım.snrada misafrlerrr.ayhhh..anlatrken bile yoruldum..olsun..güzel bigün olsun inş.henüz gecmse gdemdm..smdi gtcm.yogunda olsam ugramya calscm inş ara ara..acaba kacıncı olduk??simdilik hepinizi kokulu kokulu öööpüüüyooreee

CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)

TAKIM DERECELERI

1.....%1.324..... 7. TAKIM
2......%0.975..... 5. TAKIM
3.......%0.911...... 14. TAKIM

BIREYSEL DERECELER

1......%2.75 @Patlicanmoru (4. Takim)
2.......%2.24 @compeng (12.Takim)

3.......% 2.15 @ssyykk123 (5. Takim)

Etap sonuncusu
mrskulkedisi (71.2/72.1/-0.9/%-1.26) (13.takim)

AYYYYY NASSI GÜZEL Bİ TABLO, HELAL OLSUN BE 7. TAKIM SÜPERSİNİZ

Bu hafta bildirim.yapmayacam zaten soran da olmadı haftaya iyi eksi ile gelecem çünkü şimdi o civili sopayi yemek istemiyorum..haftaya bomba gibi geliyorum şişmiş balon gibi demedim kimse yanlış anlamasin
LAAAANNNNN kilo bildirmedi yazdım, listeden çıkarmaya elim varmadı

Günaydın

İyi hafta sonları kızlar
Hafta içi erken kalkınca hortladim hafta sonuda

Bu üç günde kacamaksiz düzeni bozmadan devam etmek istiyorum inşallah

Günaydın

İyi hafta sonları kızlar
Hafta içi erken kalkınca hortladim hafta sonuda

Bu üç günde kacamaksiz düzeni bozmadan devam etmek istiyorum inşallah

nasıl güzel duruyor, çok havalı
bişey yemek istersen muhakkak aç bak bunlara

Enn kısa zamanda yulari aziya alacam vaytim.
Azicik daha zaman. Kizimda yemiyor esim zaten olmaz olasica valla evde yemek pismiyor yapasim da yok.
Neyse haftaya abime giderim orda toplarım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…