Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 gün tatil bahar temizliği için harika bir zaman bence

kızlar hepinizi tebrik ederim

cakil80 bak burda

günaydın kızlar bişey danişacaktım kızımın saçını kestireceğim kuaföre goturecem nasıl ikna edebilirim

Günaydınlar efenimmm... mutlu hafta sonları
İş güç olmasa yaşamak güzel yaaa.
Güneş var hava güzel erken kalkıp kahvemi içmişim gezmeye gidebilirim kızım uyanınca amaaaaaa
İş güç var .!
Neyse stres olmayayım da kalkıp bi işin ucundan tutayım.
7.takımımı tebrik eder gözlerinden öperim..
Herkese mutlu hafta sonları...

Yüksek sadakatmiydi neydi "belki kuşlar geçer üstümüzden" şarkısını armağan ediyorum grşz...

Günaydın kızlar

Günaydın efser nasılsın
Nerelerdesin .

Gunaydin kızlar resmen uykusuzluktan bayilacagim akşam arkadaşlarım geldi yine 3 e kadar konusuldu ben artık dayanamiyordum. Şimdi de yola çıkacağız pztesi aynı kiloda dönmek Istiyorum

Ben bulamiyorum nasıl sonucumuz

Çakıl sehir dışına mi cikiuor Sun?
Canım bol bol su iç ve maydanoz filan baya ödem olurdu sen uykusuzluk yolculuk derken

Günaydın gününüz aydın olsun mutlu musmutlu hafta sonlari

Waytttt gunaydinn
Hellooo 3 gün evdeyim beni tut vayt
Duzenimi bozmayim

Kuzum verecek kilon azaldı eskisi gibi gitmemesi normal. Menülerin sporların da güzel. Vücudu şaşırtman lazım. Ya bir iki günlük bir detoks. Ya da yaptığın sporu değiştirip su miktarını arttıracaksın. Ben pek duraklamaya yavaşlamaya girmemiştim. Bunu da yaptığım sporu değiştirmeye bağlıyorum sürekli yeni bişeyler eklemeye çalıştım

Hangi durumlarda senden alamıyor bunu öğrenmek için Floweroflife ?
İnşallah hiç gerekmez ama gerektkçe yaz sen
Kendini yalnız hissetme. Burada aklı sende olan kalben yanında olan bir sürü arkadaşın-kardeşin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…