benimde basenBenimki basenlerden vermiyor inatla,
Üst tarafta kemiklerim çıktı iman tahtası denilen yerde, basenler hala duruyor
Niiilllll lunge i da sayalım, feci bisey sayılmalıııı
Kızlar bugün okula tartımı götürdüm Öğlen e kadar bekledim :)
Kasla göz arasında tartıldım
Ve okul çıkisi tartımı okulda unuttum
Benim için uzun süredir bir ilk olacak.. koca 3 gün tartilamayacam
Valla günlük yarim saatimi alıyordur in cık in çık... bahar temizliğine mi girissem ne yapsam@hepfit @MiuLego begum75
güzel kilo vermişsin tebrik ederimSelam kızlariki gündür netim yoktu 2 haftaligina 4gb aldim mecbur bugunu kacırmamam gerekiyodu.
netim olmadigini grupta soylemistim @MiuLego etiketleyip.
Hemen tartima geçeyim
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 71.8
Fark 1kg
Yuzde 1.37
@MiuLego @Esra_4378Nare83 @hepfit @matematik61 begum75
Sampiyon muyuz aklım burda kaldı geçmiş de yapamadimGunaydinn7. Takimin şampiyon beybileri vee ekuriler bizlerrrr..
Şampiyonluk için hepinizi tebrik editorum.
Su an uyesi olmasam da takimimla gurur duyuyorum
Ben bulamiyorum nasıl sonucumuzTebrik ederim kılar iyi iş çıkarttı iz yine
7.takim gerçekten çok farklı
Herkesi tebrik ederim ..
Başarılar daim olsun
kızlar hepinizi tebrik ederim@MiuLegoCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 566. ETAP
(13-20 Nisan)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.324..... 7. TAKIM
2......%0.975..... 5. TAKIM
3.......%0.911...... 13. TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%2.75 @Patlicanmoru (4. Takim)
2.......%2.24 @compeng (12.Takim)
3.......% 2.15 @ssyykk123 (5. Takim)
Etap sonuncusu
mrskulkedisi (71.2/72.1/-0.9/%-1.26) (13.takim)
günaydın kızlar bişey danişacaktım kızımın saçını kestireceğim kuaföre goturecem nasıl ikna edebilirim
Günaydın gününüz aydın olsun mutlu musmutlu hafta sonlari
Günaydın kızlar
Gunaydin kızlar resmen uykusuzluktan bayilacagim akşam arkadaşlarım geldi yine 3 e kadar konusuldu ben artık dayanamiyordum. Şimdi de yola çıkacağız pztesi aynı kiloda dönmek Istiyorum
Ben bulamiyorum nasıl sonucumuz
Günaydın gününüz aydın olsun mutlu musmutlu hafta sonlari
Kuzum verecek kilon azaldı eskisi gibi gitmemesi normal. Menülerin sporların da güzel. Vücudu şaşırtman lazım. Ya bir iki günlük bir detoks. Ya da yaptığın sporu değiştirip su miktarını arttıracaksın. Ben pek duraklamaya yavaşlamaya girmemiştim. Bunu da yaptığım sporu değiştirmeye bağlıyorum sürekli yeni bişeyler eklemeye çalıştımÖhömm öhömm
Bu arada canlarım ciğerlerim
Ben bu hafta fikirlere alışıgim bana sunu yao deyin yaoayim
Spor yapıyorum az yiyorum ama bekledigim sonuç değil
Yaptığım sporun daha üzerin e çıkamam çünkü bu bile evde sorunlara yol açıyor..
Ama menü olarak diyet olarak su nu yao deyin yaoayim. If mi dersiniz veya ne bileyim karatay mi arali dereli mi..
Kendimle alakalı olarak detoks menüler (muz, ayran soda limon) bunlar bana yaramadı.
igdedali Whiteblacklife @MiuLego
Çok teşekkürler igde. Ne de guzel yazmışsin mutlu oldum.
Bende seninle ayni fikirdeyim. Kızım bu şartlar altında buyumemeli ve yurumeyecekse onun akıl sagligi ve gelisimi icin bitmeli.
Yazık ki esime anlatamadim. Bana olan kizginligini kizimizla gösterme. Elimden zorla almaya calisti ben uyutmaya çalışırken. Yarin uyur diye rica etsemde dinlemedi çünkü onunla yatinca cok erken kalkıyor ve dışarı çıkınca uykusu geliyordu. Herşeyimi kizimin uykusuna göre duzenliyorum ve dışarda isim varken bu sorun.
Neyse uzatmiyim bir kez bosandim bu kez bebegim icinde bosanirim dert degil.
Ama esim cok.. nasil diyeyim yapışkan bi adamdir. Korkunç ısrarcı. Bu dönem kızım için çok travmatik olacak diye korkuyorum. Onu asla bana birakmaz. Annesi dünden razi zaten. Alir benden onun kucağına atar. Maksat pislik olsun.Dusundukce daraldim. Ama sağolasın. İnşallah gerekli durumlarda yazarım sana...
Bu ne sevgi aahhh bu ne ızdırapZabanan seni görmek ne hoş ne iştah kaçırıcı mübarek vayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?