OooooooooooooooooooooooooooGünaydın kızlar
Ortalığı normal üyelere bırakmayalım dedim
Kim bilir kuzum
Bakalım.canim kendimi vaytin ellerine bıraktımKuzum verecek kilon azaldı eskisi gibi gitmemesi normal. Menülerin sporların da güzel. Vücudu şaşırtman lazım. Ya bir iki günlük bir detoks. Ya da yaptığın sporu değiştirip su miktarını arttıracaksın. Ben pek duraklamaya yavaşlamaya girmemiştim. Bunu da yaptığım sporu değiştirmeye bağlıyorum sürekli yeni bişeyler eklemeye çalıştım
Hangi durumlarda senden alamıyor bunu öğrenmek için @Floweroflife ?
İnşallah hiç gerekmez ama gerektkçe yaz sen
Kendini yalnız hissetme. Burada aklı sende olan kalben yanında olan bir sürü arkadaşın-kardeşin var
Ortalığı normal üyelere bırakmayalım dedim
Pro olmanın ağııır sorumluluğuyla geldim hemen uyanır uyanmaz
Ooo süpermiş benim gibiHayır canım evdeyim cumartesi pazar resmi tatillerde
seninki kaç yaşında canımBen bi götürdüm çok ağladı kavga dövüş çıktık ordan. İkna olmadan kendi demeden bi daha da götürmedim.
Sonunda razı oldu.
3 yaşlarındaydı hatta 3 yaş 4 aylık falan sanırımseninki kaç yaşında canım
3 yaşlarındaydı hatta 3 yaş 4 aylık falan sanırımpembis canım senin boy kaçtı uzundu değil mi
Yine karistirdim balım yabenim kızda o yaşlarda canım ya benim boy 1.60 tatlım
Yok canım devlet öğretmeniSen ozeldemisin ?
3 yaşlarındaydı hatta 3 yaş 4 aylık falan sanırımpembis canım senin boy kaçtı uzundu değil mi
Yok canım devlet öğretmeni
seninki kaç yaşında canım
Mium ,bu aralar hastane işlerim ,bahar temizliğim var,böyle zamanlarda düzenli yiyemiyorum ,kaçak çok oluyor ,az yesem halsiz oluyorum ,şu yoğunluk bitsin de 62 ye el sıkışalımdeynepnaz hedefini 60 yapalım da 3-4 haftada mezun edelim listeye alıp seni. Ciddiyim. Kep alalım sana:) yakışır:)
Yaparsın ula yaza hem 2-3 kilo yeme yerin olur 60 a indiğinde. Listede çok az kişiyiz. Destek atan da yok adaylardan!!!!!!!!
Sen at destek hadi listeli yapalım liste için çok dikkatli ol bu hafta emi kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?