- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Miu bugün beni spor da geçebilecek mi acaba hiç sanmıyorum o beceriksiz çünkü şişko spor yapmıyor ki siskooooooo@Lunya şişkogil biz senle orti olalım mı
Hain domdom sabahın köründe 1000 ip atlamışsun daha sen nasıl geçeyimMiu bugün beni spor da geçebilecek mi acaba hiç sanmıyorum o beceriksiz çünkü şişko spor yapmıyor ki siskooooooo
Başka yapmadım şimdi yapmam lazımHain domdom sabahın köründe 1000 ip atlamışsun daha sen nasıl geçeyim
Denerim ama ı ıh nasıl olcak
Yat yaaaa ne sporuBaşka yapmadım şimdi yapmam lazım
Ben daha şimdiden 1,5 litre su, iki bitki çayı, bir kahve içtim, ikinci kahvemi içiyorumSu içmeyi unutmuşumçay kahve içiyoruö daha hiç su içmemişim
SU İÇELİM KIXLAR HAYDİİİİ
Spor yap spor menüyü gördüm spor yok ne demek lessie yap en azindannnBen daha şimdiden 1,5 litre su, iki bitki çayı, bir kahve içtim, ikinci kahvemi içiyorum
Tuvaletten sesleniyorum su içmek çok zahmetli
Ben de dün aralık ayında aldığım 38 beden kumaş pantalonu giydim ve olsun diye belini kıvırdım yine de büyük geldiDogum gunune gelmeden heme once 36 beden pantolon almistim. Ama su an olacagina dair suphelerim var
Ben de 500 ml içtim ama seni yakalamam lazımBen daha şimdiden 1,5 litre su, iki bitki çayı, bir kahve içtim, ikinci kahvemi içiyorum
Tuvaletten sesleniyorum su içmek çok zahmetli
YaaaaaaaBen de dün aralık ayında aldığım 38 beden kumaş pantalonlu giydim ve olsun diye belini kıvırdım yine de büyük geldi
Spor için gözüm parkta, aralık bulup koşacağımSpor yap spor menüyü gördüm spor yok ne demek lessie yap en azindannn
Hangi video ? Paylaşsana balımSpor için gözüm parkta, aralık bulup koşacağım
Leslie çok baydı vayt, olmadı 30 dak kardiyo yaparım çöl güzel bir video buldum
Bakalım şimdi hazmediyorum, ekmeğin ne kadar ağırlık yaptığını unutmuşum
Vaaaaay :) hippo dün kaç kilo geldin???Elma cipsi yaptım.. elmaları incecik dilimledim tarçın serpip fırına attım bakalım.. çocuklarda beğenir inş..
66.3 cnmVaaaaay :) hippo dün kaç kilo geldin???
Yaaa detaylari anlattin miii ben gece giremedim gecmis de cok fazlaydi bakamadimmYaaaaaaa
Ben de girmeye çalışırken patlattım pantolonumu
Tamam paylaşayım hemenHangi video ? Paylaşsana balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?