Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla ben de üzüldüm. Hem de çok.. çünkü liste için gerçekten istedim seni. Tam da haftasıydı ama neden istemedin bu kadar anlamadım ki
ne bileyim kaptan yaa uff içimde sebebini bilmediğim bi sıkıntı var halbuki uzun sure gormeyenler ne kadar çok şaşırıyor elime boyle fırssat geçmiş yerimde sayıp durayım o zaman ahh salak kafa ya

ne bileyim kaptan yaa uff içimde sebebini bilmediğim bi sıkıntı var halbuki uzun sure gormeyenler ne kadar çok şaşırıyor elime boyle fırssat geçmiş yerimde sayıp durayım o zaman ahh salak kafa ya
Kendine neden yükleniyorsun pembik.. zayıflıyorsun tabi ki fark edecekler. Sıkı tut sen devam:))

nereye bakayım

Ay gelmesin burda olsa bir sene dalga geçerdi onun dilinden kurtulamazdımgelmesin
Etiketlere ya şöyle bı sistem menüleri 10 üstünden değerlendiriyoruz mesela o gunun en kotu menüsü ertesi günün en iyi menüsü olmak zorunda ve spor da yapmak zorunda

Seni menunu unutmadım yarın en güzel.menuyu sen vereceksin ceza olarak hergun en kotu menü seçilecek ertesi gün o kişinin menüsü en iyi olmak zorunda @MiuLego

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…