Valla ben de üzüldüm. Hem de çok.. çünkü liste için gerçekten istedim seni. Tam da haftasıydı ama neden istemedin bu kadar anlamadım kibenim salak kafa iste kaptan cok pisman oldum yaa
Zu ha haGekmiyor muuu
Gekmiyorsa tamam gelmiyorsa sorun büyük
Anlamadım nolmuşMiu kiskanmaz benim etiketlere baksan kuzu yeni bir sistem yaptım beğenmezsen vazgeceriz
Pantolon patlatan miuuuuu
Bu şişkoluktan bezdim gari
Hadi bakalım şişkoluk sen mi büyüksün miu mu
Açtım savaşı eriyip gideceğim
Gülmedim der gibisin esraZu ha ha
Pantolon patlatan miuuuuu
Bak işte daAnlamadım nolmuş
Gelsin anlatsın hala gülüyorum kiiiAus gelip anlatacakmış hikayemi
ne bileyim kaptan yaa uff içimde sebebini bilmediğim bi sıkıntı var halbuki uzun sure gormeyenler ne kadar çok şaşırıyor elime boyle fırssat geçmiş yerimde sayıp durayım o zaman ahh salak kafa yaValla ben de üzüldüm. Hem de çok.. çünkü liste için gerçekten istedim seni. Tam da haftasıydı ama neden istemedin bu kadar anlamadım ki
nereye bakayımBak işte da
Ay gelmesin burda olsa bir sene dalga geçerdi onun dilinden kurtulamazdımGelsin anlatsın hala gülüyorum kiii
Kendine neden yükleniyorsun pembik.. zayıflıyorsun tabi ki fark edecekler. Sıkı tut sen devam:))ne bileyim kaptan yaa uff içimde sebebini bilmediğim bi sıkıntı var halbuki uzun sure gormeyenler ne kadar çok şaşırıyor elime boyle fırssat geçmiş yerimde sayıp durayım o zaman ahh salak kafa ya
Hangisi bulamıyorum vayt@MiuLego bildirimlerine bak hele sende fikir ver uygun mu senin icinde
Etiketlere ya şöyle bı sistem menüleri 10 üstünden değerlendiriyoruz mesela o gunun en kotu menüsü ertesi günün en iyi menüsü olmak zorunda ve spor da yapmak zorundanereye bakayım
Ay gelmesin burda olsa bir sene dalga geçerdi onun dilinden kurtulamazdımgelmesin
hayırlısı bakalım kaptanKendine neden yükleniyorsun pembik.. zayıflıyorsun tabi ki fark edecekler. Sıkı tut sen devam:))
mali ruya goruyor galiba kaptan en son yatağa yattım yorulmuşum diyorduTuzsuz esmer çekirdeğim nerdesinmalipina
Seni menunu unutmadım yarın en güzel.menuyu sen vereceksin ceza olarak hergun en kotu menü seçilecek ertesi gün o kişinin menüsü en iyi olmak zorunda @MiuLego
@MiuLegoKim demis onu yok öyle birşey bugün yürürlüğe girmiş olabilir ya ne alaka tamamla tamam yakalandik ilk sana denk geldi uzun zamandır aklımda olan bir olay aslında günlük kötü veren ertesi güne en güzel menüyü vermek zorunda olmalı bence
Çok mantıklı harika fikirEtiketlere ya şöyle bı sistem menüleri 10 üstünden değerlendiriyoruz mesela o gunun en kotu menüsü ertesi günün en iyi menüsü olmak zorunda ve spor da yapmak zorunda
mali ruya goruyor galiba kaptan en son yatağa yattım yorulmuşum diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?