Çok uzun zamandır aklımda .da sana sormadan girişmek istememiştim inşallah kizmadinBayıldım böyle yeni fikirler gelince çok sevindirik oluyorum
Çok kızdım vayt. Böyle birşeyi nasıl yaparsın. Benden habersiz! Koca şişko miudan habersiz!!!Çok uzun zamandır aklımda .da sana sormadan girişmek istememiştim inşallah kizmadin
Yav dur hele kendime gelemedim daha diyorum.. küsmeeee@MiuLego sana küsüm haa haberin olsun
Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış dağ dağa mesaj yazarak haber vermiş@MiuLego sana küsüm haa haberin olsun
Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış dağ dağa mesaj yazarak haber vermiş
NedenDogum gunune gelmeden heme once 36 beden pantolon almistim. Ama su an olacagina dair suphelerim var
Dogum gunune zayif girdim sisko ciktimNedenşişko muusun sen de
EVET KİZLAR
Suyu az olan
Sporu az olan
Menüsü güzel olmayan
Yarına cezalı
Neden ceza alalım demi ama
O zaman ne yapıyoruz
Suyu içiyoruz spor yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Haydi yavru baykuşlarım menülerinizle güldürdün güldürdün suyunuzla sevindirin sporunuz ile coşturur suralari.....
Dogum gunune zayif girdim sisko ciktimepeydir gormeyen insanlat hatta hic gormeyenler vardi.eskiden taniyanlar cok zayiflamissin diyince ben de 27 kilo verdim diyince butun gozler bende toplandi.nasil verdin dediler.ve ben de cis dolu masayi ve tabaklarini gosterip istedigim kiloya inene kadar bunlarin hicbirini yemedim dedim lokmalari bogazlarina dizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?