İyiyimm sen nasılsın?? Şişko şişko gziniyorumSelam bebeeaaammnasilsin bakiyimmmm.
Yağlarını yeee...Acıktım
Yağlarını yeee...
Kimse benim minnos miumaa sisko misko diyemezzzzz bikeremmmİyiyimm sen nasılsın?? Şişko şişko gziniyorum
Kız bu neİyi akşamlar kızlar
Menü vereyim bugün biraz kaçtı
Sabah 10da bir tavada yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytın 1 tatlı kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı bal
Ogle 3te bir tam iskender şekersiz kola ve künefe
Bugun aksam yemeyi dusunmuyorum. Bi can sıkıntıyla ne buluyorsam yedim. Çok pişman oldum ama iş işten gecti
Spor yok su 2 litre
Sen benim cıslarıma laf ederken iyiydiBak hele laflara bak hele
Sen istedin bunu düşman ettin kendine beni
Sorma regl olmuşum karşı kıyamam krizim tuttuKız bu ne
Tanışmamız bu menü ile mi olacaktıİyi akşamlar kızlar
Menü vereyim bugün biraz kaçtı
Sabah 10da bir tavada yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytın 1 tatlı kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı bal
Ogle 3te bir tam iskender şekersiz kola ve künefe
Bugun aksam yemeyi dusunmuyorum. Bi can sıkıntıyla ne buluyorsam yedim. Çok pişman oldum ama iş işten gecti
Spor yok su 2 litre
DiyorlarKimse benim minnos miumaa sisko misko diyemezzzzz bikeremmm
Listedeydin de o zaman hatırlatayım dedim. Liste. Lis te. L i s t e !Sen benim cıslarıma laf ederken iyiydi
Bari hafif bi tatlı yeseydin künefe olmazSorma regl olmuşum karşı kıyamam krizim tuttu
Yarın dengelerim insallah
Bu bahaneler kabul edilir bahane değil!Sorma regl olmuşum karşı kıyamam krizim tuttu
Yarın dengelerim insallah
Sen ben listede değilkende laf ediyorsunTanışmamız bu menü ile mi olacaktı
Diyorlarezikliyorlar beni
Listedeydin de o zaman hatırlatayım dedim. Liste. Lis te. L i s t e !
Yarın düzelticem sozTanışmamız bu menü ile mi olacaktı
Diyorlarezikliyorlar beni
Listedeydin de o zaman hatırlatayım dedim. Liste. Lis te. L i s t e !
Ulan hiç diyet modunda değilim belamı arıyorum zaarİyi şişkoca olsa da yazabildin fırsat bulup
Ay cınım kışlıkları kaldırmıştım ama o pijamamla ayrılamadım ya nası seviyorum 7 sene oldu herhalde beraberiz. Zayıfladım beline lastik takıp gene giyiyorumİğdeyi özledim he.. ama o duymasın.. şımarır hemen.. hiç de çekilmez şımarıklığı kırmızı puantiyeli pijamalımın
Sen bi hamile kalim gör de nasıl kilo alınıyo :)) iğde ye dedim haa... ben hamile değilim şükürç.Ulan hiç diyet modunda değilim belamı arıyorum zaar
En çok feylesof seviniyor bu duruma
Kilo al kilo al diye başımın etini yiyordu
Ay cınım kışlıkları kaldırmıştım ama o pijamamla ayrılamadım ya nası seviyorum 7 sene oldu herhalde beraberiz. Zayıfladım beline lastik takıp gene giyiyorum
Bir pijamayla ilgili bu kadan konuşulur mu ya
Biz de özledik sonuçta
Ben ve göbeğim
Seni döverim çok kötü. Bu sabah kilomla bonus la morti olduk. Sen de gel hemen 3 lü morti olalım. Hemen! Kaç kiloydun bu sabah? Ya da cuma kilon ile!Ulan hiç diyet modunda değilim belamı arıyorum zaar
En çok feylesof seviniyor bu duruma
Kilo al kilo al diye başımın etini yiyordu
Ay cınım kışlıkları kaldırmıştım ama o pijamamla ayrılamadım ya nası seviyorum 7 sene oldu herhalde beraberiz. Zayıfladım beline lastik takıp gene giyiyorum
Bir pijamayla ilgili bu kadan konuşulur mu ya
Biz de özledik sonuçta
Ben ve göbeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?