Yaşlı inadı işte bırakmıyor önünü girmiyor bir de editörlük yapıyorya hahahaha ne zaman bırakıcan editörlüğünü sorusu geldi mi?
Whiteblacklife
Ay sen iyice sifirci Hafize oldun
Su dışarda olduğum için. Yok
Saat belli değil uzun yemeli bı sofra oldu
Tırnak pide ve çekirdeği bende sevmedim
Yarın elma tarçın karanfil kaynatip
4 lt su icicem ve dikkat edincem malum ptesi tartısı var
Menü ?Ayyyyy kızlarrer daha simdi otrdummmmm ve işlerm bitmişde değil..olsun yinede cok sükür ....com yorgun hiasesiyrm kendmi.sınav görevi misafrler dersler tekrar misafir..menüm düzenli olmadı ama cıs yok inş
Yok ayran yapiyonik ben yanıldın gaptanimYapamadım elma suyunu eve geç geldimama sende yapıyor belli
Yeni detoksumuz heeeeYok ayran yapiyonik ben yanıldın gaptanim
Ne şiddet ne şiddet.. oldu mu hippoglisemikEvet cnm olur.. korumalara diyorsun ki beni cıss yerken görürseniz vurun
Az daha vur kız bana şişko diyor kendisiNe şiddet ne şiddet.. oldu mu hippoglisemik
Kabağa vuracam kendimitevafuk55 demek kendini izne ayıracaksın heeee
Hı hı tabi tabi. Daha o listeye 3-4 hafta %1.5 luk katkı yapmadan ne izni
Resimlerle ispatlıaldım bile seni korumaya.. birinci sayfada değiştirdim :)
inceciksin zati maşallahın var..tevafuk55 der hep aynı kiloda kalsan da o kilo oturunca vücuda daha zayıf görüneceksin diye..
o ne güzel mendür o ne güzel spordur ulaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum nesi zor ? 100 ve altı ise 10 tanesi 1 puan.. 100 den fazla ise fazlalık kısım 5 tanesi 1 puan
katılıyorum
Canım sabah geldim burada sohbete katıldım sonra bahar temizliğine vurdum kendimi
Evet 2.günüm ve çok lezzetli sanırım. Gece de yapacamYeni detoksumuz heeee
Olmadı mıNe şiddet ne şiddet.. oldu mu hippoglisemik
Şimdilik fat danahabibte sonra fithabibte insallahOlmadı mıher şey fit bir habibte için
Şişko değil misin?? Napim yalan mı söyliyimAz daha vur kız bana şişko diyor kendisi
Bu sanırımAz daha vur kız bana şişko diyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?