- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben de şahidim savundu seniNe var kız seni savundum geldi dedim.. aaa...
Yatana kadar ayaktayiz bugün Spor yapmadım haftanın 5 günü yapacak 2 gün tatil..Yeaahhh kesinlikle
Ben de şahidim savundu seni
Kalpler bana mıBen de şahidim savundu seni
Bana :))Kalpler bana mı
Evet, ben de manava gidip en ucuz elmalardan yarın 3 kilo alayım yaparım bol bol, yalnız ben kaynaştıktan sonra yemeği denedim beyefendim, atınca da üzüldüm..Bende elma kalmamış alışkanlık yaptı bende hergün içecek sanırım. .soğuk elma çayı mis gibi filavirimmm
Soru sana değilBana :))
O nasıl oldu?Bende bugün elma cipsi yaptım ..
Ben elmaları atmıyorum yoğurtla tarcin ekleyip tatlı niyetine yiyorum..bazen süte katip yapıyorum. .çok lezzetli oluyorEvet, ben de manava gidip en ucuz elmalardan yarın 3 kilo alayım yaparım bol bol, yalnız ben kaynaştıktan sonra yemeği denedim beyefendim, atınca da üzüldüm..
İçine az taze nane, birkaç karanfil mis gibi
Yazın da içine buz atarım
En güzeli, 5 gün spor iki gün yürüyüşYatana kadar ayaktayiz bugün Spor yapmadım haftanın 5 günü yapacak 2 gün tatil..
Güzel oldu.. elmaları inc dilimleyip yağlı kağıda serdim.. üstüne tarçın döktüm kahve yanına yedimO nasıl oldu?
Güzelse çok sağlıklı atıştırmalık olur cevizle beraber
Aha işte erken yedim acıktım
Yemem birşey ama
Beyefendim ne ya koptumBen elmaları atmıyorum yoğurtla tarcin ekleyip tatlı niyetine yiyorum..bazen süte katip yapıyorum. .çok lezzetli oluyor
Bunlar sanaKalpler bana mı
Bekarken 3 saat yürüdüm sabah 5ten 8e kadar stadyumu döner dururdum..evde çocuklarla spor zor ama yapiyorumEn güzeli, 5 gün spor iki gün yürüyüş
♡♡♡Bunlar sana
Bunlar da hippo’ya
(Vefakar arkadaşını savunan hippo)
Kız kime diyiz aaa kalpler kimeBeyefendim ne ya koptum
Ben denedim yemeği ama tadı hoşuma gitmedi, ama ben birşey koymadan üstüne küp diye ağzıma attım, taşı tuzu yoktu
Deniyecem bende kırmızi elma mi kullandınGüzel oldu.. elmaları inc dilimleyip yağlı kağıda serdim.. üstüne tarçın döktüm kahve yanına yedim
Aynen ben deTürkiye'ye gidince yoga ve plates ve yüzme düşünüyorum çok sıkıldim lesliedekı o kadından ince belli çarpık bacaklı çirkin karı. . " walk walk walk"
Yazılar hizli oluncaKız kime diyiz aaa kalpler kime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?