MİU NUN PANTOLONA SIĞAMAMA VE YIRTMA HİKAYESİEvet kızlar biliyorsunuz muş'a kongreye gittim.. günübirlik olduğu için bi sırt çantası hazırladım.. içine de bir kot bir de üst koydum sunumda giymek için..
Neyse efendim. kongre binasına gitti 16 saat yolculuktan sonra.. üzermi değiştiricem ve sunumu beklicem yaklaşık 1.5 saat var sunumuma.. pantolon da 53 kilo iken aldığım e giydiğim kot..
indim soyunma odasına üstü giydim.. sıra geldi kot giymeye.. bir de yeni yıkanmıştı ..
neyse çek çek çıkmıyor yukarıya.. zorla zorla.. hopla zıpla.. ıkın sıkın.. zorladım.. tam geçirdim sandım belden.. CIRTTTTTTTTTTTT diye bir seslannn dedim noluyor..
Aşağıya bakmamla pantolonun ağ kısmından fermuara doğru yırtıldığını gördüm 3-4 cm.. baya yırtık iplikler varyanımda başka kıyafet de yok..
neyse çantayı önüme tuta tuta çıktım.. sunuma 1.5 saat var.. otur kalk derken iyice yırtıldı orası
ve malesef o kot la sunum yaptm
kürsünün ardına saklandım görünecek diye.. sonra foto çekilirken belge veriliyor.. bacakları sıkıştırdım ki ağ kısmı görünmesinay rezillik embesiller gibi kaldım öyle..
Artık pantolonum çöp!
şişkoluğum bu şekilde yüzüme vurulmasaydı iyiydi
53 1.5 ay sonra olacak kendime hırslandım
Öyle valla zor. Yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydm ne olurdu.Heee tecruben varmıs zaten o yonden.yıne o kadar da almazdm da saglık sorunum vardı son 3 ay annemde kaldm ondan o kadar aldm yoksa 10 12 kılo hamılelık ıcın ıdeal.rabbım yardımcımıx olsn ne dıyeyım bayan olmak her turlu zor gardas
Elif'in bugün misafirleri vardı sanirimMenü vermek ne kadar zor olabilir ki
İnşallah kötü bir şey yoktur da ben sinirlenmemle saç baş yolmamla kalırım
Ben diyete Eylül'de başladım.
Alkol ne şerri siseceksin bol bol su icccYa barbunya.bitkisel protein ya. Peynir
Et yumurta biktiriyor.. bugun biraz vegan gibi yaptim
Menü vereyim
Bugün uzun zamandır ilk defa kardeşim ben eşim kahvaltı yaptık
Sabah(09.30)
Yarım bardak chia puding +1 muz+1 mor erik +1 ceviz
Öğlen (13.00) öhöömm(beraber kahvaltımız bu)
2 dilim kepekli tohumlu ekmek(1 dilimi yumurtayla, diğer dilim şekersiz yer fıstığı ezmesi ile yendi)
2 yumurtadan kıymalı yumurta
1 dilim pastırma
Çökelek
Domates
Akşam(20.30)
1 dilim ızgara hindi bifteği
Salata
Spor yok çok yağmur var
(Açarsa koşuya çıkacağım)
Su bolca
@hepfit @MiuLego
Kaçmadı sen yazınca menü tekrar bulup inceledim sporu da gördüm menü de spor da şahane kuzum çok begendim suda bol icmissin ama akşam yemek saati mecburda olsan geç
Puanımı isterimKaçmadı sen yazınca menü tekrar bulup inceledim sporu da gördüm menü de spor da şahane kuzum çok begendim suda bol icmissin ama akşam yemek saati mecburda olsan geç
Puanın :9 sadece akşam saatinden dolayı puanın kırılmıştır inşallah 8 altında yemek yediğini de görür bu gözler
Tabiki hayırGalata unu koyuyormuş
Senin boy kaçtı bacı??Bu arada ben bir karar verdim
52 olup diyeti yavaşlatıp 50-52 arası korumada kalmak.
48 olmaya çalışmaktan vazgeçtim, yaşım 35 oldu, az biraz da yağ lazım vücuda
ki yüzüm çökmesin artık hafif de olsa kırışıklıklarım var
Eşimle başbaşa film izlemeyeli yıl oldu keyfini çıkarBen kaçtım film izleyeceğiz
Ay tam bir tembel hafta sonu oldu çok mutluyum. Eşimle Evde beraber vakit geçirmeyi özlemişim
1.60Senin boy kaçtı bacı??
Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300 Eki Görüntüle 2139300
50 52 iyi.. şimdi bile fazla değil aslında1.60
İyi mi sence istediğim kilo?
Normalden biraz daha kilolu olacağım (senelerce 48 idim)
Vay vay vaaaaay meeleeeeekCumartesi spor bildirim
1700 ip 340 point
25 dk bolgesel 75 point
415 point
nehirnil111 @MiuLego Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?