11 i görünce kız herhalde maratonlara hazırlanıyor dedim yutkundumdirek karatayda 10 tane yumurtayı löp löp yiyen teyze canlandı en son adamlar bişey olacak diye almışlardı elinden
Biz onu örnek almayalımAyy evet o vardı dii miiiiiiiiiii
Bi kapan düşünün ki şişkoluktan pantolonlar patlatıyor
Nasıl oldun kuzucuğumtevafuk55
Uyumuşum h3m de baya.. halsizlik ve baş ağrısı kaldı. wc ye en son öğleden sonra gitmiştim bi daha gitmedim..tevafuk55 geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Eflal geçmiş olsun canımKalkamıyorum hala midem bulanıyorhedefim 1500 ip 60 dk eliptik di. 500 ip de kaldım
Sağol ex mortimtevafuk55 sanirim ishal olmuşsun mesajlardan öyle anladım geçmiş olsun sana tavsiyemEki Görüntüle 2139472 man ha çok zorlama yaoarkena
Ay evet yaaBiz onu örnek almayalımBizim pantolonlar düşüyor kemer bile tutamıyor
Evet seni tutuyorum
Yarın biraz su tutabilir vücudunUyumuşum h3m de baya.. halsizlik ve baş ağrısı kaldı. wc ye en son öğleden sonra gitmiştim bi daha gitmedim..
Eflal geçmiş olsun canım
N3 oluyor bize ya
Sağol ex mortim
Kız zorlamadan çıkıyor zati
Önce kendisine baksınAy evet yaa
Bu şeye benziyor obez bi diyetisyene gitmişiz gibi
Ben de 3 gündür haşlanmış tavuk yemekten kanat açıcam yarın da bi sonuç tartıda bi sonuç görmezsem vurum beni gayri
Aslında kısmen karataycıyım yiyebilirdim. Ton balıklı omlet yemiş insanım ben
Saksı değilim
Ben direk dolduruyorum dökülmüyor yavaş yavaş dökeceksinBişey soracam da gülmeyin bu elma detoksunu dökmeden şişeye dolduran var mı tekniği nedir
Galiba miu da becerememiş alay etmiştik onla
O duymasın
Kepçeyle bardağa doldurup içiyorum da kaç gündür.
Yarın tencereyle işe gitmek istemiyorum
Yooh canım görmez. Esra ispiklemezse ruhu duymazÖnce kendisine baksın
Miu'nun arkasından ne çok salladımGörmez inşaallah
Kuzum evde yalnız kalıyorumBen de 3 gündür haşlanmış tavuk yemekten kanat açıcam yarın da bi sonuç tartıda bi sonuç görmezsem vurum beni gayri
Ton balıklı omlet mi kuzu sen karatayın kızı mıydın
Sinir sokulması olmuş olabilir, zamanla geçer, geçmezse doktöööörYa hala benim sağ bacağım uyuşuk ya.. neden olabilir
He bi taktiği yok yani laaps diye dökecezBen direk dolduruyorum dökülmüyor yavaş yavaş dökeceksin
Esra bu sıra kimseyi ispiklemiyorYooh canım görmez. Esra ispiklemezse ruhu duymaz
Kuzum evde yalnız kalıyorum
Tek kişilik yemek hazırlamak çok zor hep artıyor.
Dolapta boynu bükük açılmış ton balığı görünce dayanamıyorum
Gördüm bu detoksu ama detayı bilmiyorum nasıl yapılıyor.He bi taktiği yok yani laaps diye dökecez
Tezgahı da yeni temizledim batacak gene
BenAranızda pco olan hatun var mı bişey deneyecem
Hiç yemedim hayatımda konserve gibi ürünleri yemedim hiç ön yargım var ona da yoksa gelip çalardım sendenYooh canım görmez. Esra ispiklemezse ruhu duymaz
Kuzum evde yalnız kalıyorum
Tek kişilik yemek hazırlamak çok zor hep artıyor.
Dolapta boynu bükük açılmış ton balığı görünce dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?