Neden bana yokSana yok
Abla.canim sesin teyzeBizim de teyzemiz olur muBizim yaş bayağı yol alıyor
Yaa yerim seni yaaa ♡♡♡Kızlar ben mutfak topliyim snr konusak herif beni bosiycak bugündür zokaki geziyem Behlül kacar öptüm sizi
Oyy senin Allahan gurban bence de 22Kiz iyda nedeyisen sensin 45 ben daha 22
Benimde başlarda herşeye boyutu büyük diyor Du (litfen yanlış anlasilmasin resim boyutundan bahsediyoruz geyige cevirmeyin ) gogildan açıyorum indiriyorum bazen ekran fotosu cekiyorum baktım indirdiğim resim olmuyorsa resmin ekran görüntüsünü çekip atıyorum çok ısrarcı gördüm kendimiEsra yaa ben hemen resim atamıyorum ya tel kabul etmiyosen nasıl bi sürü resim koyuyorsun böle..
Evet 90 yaşında sana teyze diyor bakma sen ona ablamAbla.canim sesin teyze
Ben Emoş diyebilirim abla'ya gerek yokAbla.canim sesin teyze
Benimde başlarda herşeye boyutu büyük diyor Du (litfen yanlış anlasilmasin resim boyutundan bahsediyoruz geyige cevirmeyin ) gogildan açıyorum indiriyorum bazen ekran fotosu cekiyorum baktım indirdiğim resim olmuyorsa resmin ekran görüntüsünü çekip atıyorum çok ısrarcı gördüm kendimi
Olmuyo olmuyooBenimde başlarda herşeye boyutu büyük diyor Du (litfen yanlış anlasilmasin resim boyutundan bahsediyoruz geyige cevirmeyin ) gogildan açıyorum indiriyorum bazen ekran fotosu cekiyorum baktım indirdiğim resim olmuyorsa resmin ekran görüntüsünü çekip atıyorum çok ısrarcı gördüm kendimi
Sen susEvet 90 yaşında sana teyze diyor bakma sen ona ablam
AynenBen Emoş diyebilirim abla'ya gerek yok
Sanki ben seni seviyorumSevmedim seni pikacu
Yaşıtsınız bi kere..Ben Emoş diyebilirim abla'ya gerek yok
Biz ,bize abla ve teyze diyenlere teyze diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?