- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Makarna sevmem kek sevmem pilav aram yok bacım başka öneri alayimnmAyy çok heyecanlı :)) pilav makarna patates tatlı yee :)) çayın yanına kek yap..
Kuzu karbon al bol bol, hızlı gider sonraMakarna sevmem kek sevmem pilav aram yok bacım başka öneri alayimnm
Senden önce listeye gireceğim o yüzden 3 gün resetleme yapacağım bu cuma değil haftaya cuma değil ondan sonraki cuma listedeyim 2 Cumam var listeye bu hafta başlangıç kabul edilecek ondan sonra yiyemem tamam dondurma alayımdonurma ye wayt benim içinde ye
niye ara verdin reset mi yaptın
Ben listeye giriyoreee 48 olacağımNasıl yani neden
Ben de yapmicambanane
Pizza ye hamburger yiyebilirsin ekmek yerim dersen.iskender yeMakarna sevmem kek sevmem pilav aram yok bacım başka öneri alayimnm
Bulgur yiyeyim de 2 hafta odemini olur la onun 3 gün yiyip iki hafta eksiyle gelmem lazım ki listeye gorebileyim yoksa miu almaz listeyeKuzu karbon al bol bol, hızlı gider sonra
BensizBen listeye giriyoreee 48 olacağım
Iki hafta az az verirsinBulgur yiyeyim de 2 hafta odemini olur la onun 3 gün yiyip iki hafta eksiyle gelmem lazım ki listeye gorebileyim yoksa miu almaz listeye
Bana bunlarla gel bacım hepsine hastayimmPizza ye hamburger yiyebilirsin ekmek yerim dersen.iskender ye
Bu berna icin bu banu icinnnn bu hepfit icin.....diye diye ye bacım tüm takım adina yeBana bunlarla gel bacım hepsine hastayimm
Oh yarasınGezmelerde, hunharca gezmiş olabilirim
İyiyim bende çok şükür kuzumİyiyim kuzum sen nasılsın
Tamam herkes için yiyeyimBu berna icin bu banu icinnnn bu hepfit icin.....diye diye ye bacım tüm takım adina ye
Ay sensiz 48 mi olacağım şimdi ben hava atmayı sevmem ama 48 olunca sana tombiş diyebilir miyimBensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?