- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
ayy çok zayıf olurdu benim arkadaş var 47 cok çok zayıf üzerine kıyafet bulamıyor kucuk beden etek alıp birde daraltıyorAy sensiz 48 mi olacağım şimdi ben hava atmayı sevmem ama 48 olunca sana tombiş diyebilir miyim
Sende MalimBıcırığım sen iyi ol hep
48 miAy sensiz 48 mi olacağım şimdi ben hava atmayı sevmem ama 48 olunca sana tombiş diyebilir miyim
Çocuk reyonundan giyinirim beee ne olacak yeter ki o kiloyu goreyimmmayy çok zayıf olurdu benim arkadaş var 47 cok çok zayıf üzerine kıyafet bulamıyor kucuk beden etek alıp birde daraltıyor
Banane senden zayıf olacağım bananeee
yakısır canımÇocuk reyonundan giyinirim beee ne olacak yeter ki o kiloyu goreyimmm
Menunu baktım.mi hatırlamıyorum kuzum kahve kayısı incir 1 er taneWhiteblacklife canım kahvaltı. 8:30 da yaptım şimdi yoğurt mu tarçınlı sut mu içsem yanınada kuru üzüm incir kayısı hangisi oldu sence çünkü aksama 10 puan alacam her dunku menuyu gordunmu yorumladıysanda ben goremedim
48 olursan benden zayıf olacağın kesin zatiBanane senden zayıf olacağım bananeee
tamam canım menuye bakmadın diye hatırlıyorumMenunu baktım.mi hatırlamıyorum kuzum kahve kayısı incir 1 er tane
Şu an havam yerin dibine batmış olabilirWhiteblacklife hep yanlis masumu etiketlemissin bacim.bizimkinin sonunda 2 tane m var.ahan da bu @masumm
Şu an havam yerin dibine batmış olabilirWhiteblacklife hep yanlis masumu etiketlemissin bacim.bizimkinin sonunda 2 tane m var.ahan da bu @masumm
boşuna hava atmişsınŞu an havam yerin dibine batmış olabilir
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese olsun inş :)Hadi allah analı babalı büyütsün canim
Kuzum şaka bir tarafa boy yok boyy48 olursan benden zayıf olacağın kesin zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?