- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
susmuyor hippo 11 sene oldu üzerimde çöpü yok oysakiBende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..
kola almayız cips ayda birKilo neyse verilir ama çok sağlıksız cnm.. geçen oğluma rest çektim zorla karnıbahar yedirdim .. gerçi bizimli kola gazoz hiç içmez alıştırmadım.. cips seviyo ama izin vermiyoruz.. eve de az miktar alıp bitiriyoruz evde olmuyo genelde...
hep aynı dertler şeryy,kendi annesi olunca bende yok etkisiz eleman konumuna düşüyorumevet canım ilk evliliğimde bunlar başıma geldi. eşim de biliyor aynısını yapıyor.
anlayış beklenen kişi benim sonra. o değil. o kadar bencil ki. hele ki o annesinden ölesiye nefret ediyorum
biz bir şekilde yolumuzu bulmuştuk. eşim mesela bana yine evde yardım ederdi. o kadın geldi, gitti ve adam değişti !
kesinlikle el ogluna güvenmiyorm güvenemiyorum keşke güvenebilsem. son olay iyice ayyuka çıkardı bunu. kocam beni düşünür derdim ama söz konusu olan anası olunca ben yok statsündeyim. çok gücüme gidiyor bu. ama bundna sonra o da yok sttüsünde gözümde madem. dişe diş kana kan!
Cnm çalışan hergün dışarı çıkan insanın kıyafet harcaması çok oluyı.. eskiyo yani mecbur alırsın.. üste çık cnm.. asıl desteği kessem gör bak neler olıyı de.. ayy çok sinir olıyorum yaa..susmuyor hippo 11 sene oldu üzerimde çöpü yok oysaki
evi ödedim arabayı ödedim eve tadilat yaptım ödedim görmüyor
daha 3 sene ödemeli kredim var diyorki hiç eve harcamıyorsun bana destek ol
zaten memur maaşı ne ki 3te 1i krediye gidiyor
oğlanın kreşi çocukların masrafları bi dünya
geçen yazlık alışverişine çıktık ikisine 500lirayı geçti
neden bu kadar benciller anlamıyorum kendime aylık harcamam 250-300ü geçmez çok mu bu mu batıyor gözüne
kendi yetmezmiş gibi anası da der kıyafete çok harcıyon
sanki oğlunun malını yiyorum
yemeğe götürüyorsa tatlıyı bana ödetiyor
çalışıyorum ona bir yüküm yokal işte bak kafa hep aynı,kendi yaptıklarını görmezler biz gideriz indirimden uygunluktan iki bişey alsak göze batar
bazen hakzsılık ediyorum diyorum bazende
la zaten hem işte hem evde çalışıyosun,o evde yatıyo her iş sende o kadarda hakkım yokmu almaya kim için ne için çalışıyorum diyorum
ama hep ikilemde kalıyorum
aynen öyle oldu biliyo rmusun?Ya oğlu olanlar bi desin valla ben şeyi anlayamıyorun erkek evladna snki narin kz çocuğymş gibi dertlenenler ne hissederek onu yapıyor.
Hani evlenmiş koskoca adam olmuş çoluk çocuğa karşmş bi adam işten gelip karısına yardm edince ne oluyor.
Hemen bi üzülmeler ay oğlum yorulmş bi de karısına mı iş yapacak demeler.
Senin kvde de öyle diye diye işledi belki de kocanı.
Bir de onlar hep acırlar üzülürler oğlum seni düşünüyorm filan derler. Sen yardm isteynce de koca kişisi aslnda yoruluyorm annem benm içn dertlenyr ama sen bni düşnmüyosn diye kızar.
Aslnda böyle kv karşısında koca kişissni hep alttan alarak çatışmayark önceliyerek kendi yanına çekeblrsn ama o da çok zor.
Bi de 2 kadın arasnda paylaşılamayan erkek konumuna düşp hepten egoları tavan yapar.
bende ne doluymuşum beCnm çalışan hergün dışarı çıkan insanın kıyafet harcaması çok oluyı.. eskiyo yani mecbur alırsın.. üste çık cnm.. asıl desteği kessem gör bak neler olıyı de.. ayy çok sinir olıyorum yaa..
kadına karşı susmuyorsan tebrik ederim seniaynen öyle oldu biliyo rmusun?
sen otur oglum biz yaparız dedi eşim yardımcı olurken. "neden oturuyormuş sen otur çalışıyorsun derken ne demek istiyorsun?" kv'ye dediğimde yani yoruluyorsunuz demek istedim der. bozardım yani onu. kendini ezdirmiş biz de ezilelim isterler.
kalkar getirir lazım olanı.
eşim de dürterdi beni kalkasana anneme yardım et. çok istiyorsan sen et derdim sinir olurdum.
aynen öyle oldu aynen.
kadın beş yaşına kadar koynunda yatırmış oğluşunu. kocası da öldü diger beş oglu bunun gibi değil zaten. bi bu anacım da anacım. allahından bul kadın. yuvamı yıktın kadın!
ne kadar kaderdaşım varmış çok üzüldüm ya.hep aynı dertler şeryy,kendi annesi olunca bende yok etkisiz eleman konumuna düşüyorum
o kv eve gelince benimkide değişiyor
ne kadar uzak o kadar rahatız ama rahat bırakmıyolar ki
hele benimki zırt pırt su yolu yaptı mübarek
kadına karşı susmuyorsan tebrik ederim seni
ben o konuda pasifim
susup oturuyorum evdekinden çıkarıyorum acısını
biz de hazırlandık kızımla atta gidicez.neyse ben çıkıyorum yemek zamanı gelmiş görüşürüz
ben de bazen lafı sokuyorum ama eşim çok müdahaleci benimde meselakadına karşı susmuyorsan tebrik ederim seni
ben o konuda pasifim
susup oturuyorum evdekinden çıkarıyorum acısını
aynen öyle şeryne kadar kaderdaşım varmış çok üzüldüm ya.
yalnız değilmişim ama keşke bu kadar olmasaydı.
sabredicez bu yolunu bulunca da dogru olanı yapacaz. o andaki şartlara göre begümcüm. işte cocuklar olunca o kadar rahat olamıyorsun. tüm fedakarlık anadan bekleniyor maalesef.
ben de bazen lafı sokuyorum ama eşim çok müdahaleci benimde mesela
bide artık biliyo huyumu laf sokuyorum diye, habire beni bozar annesinin yanında
sonrada sende öyle konuşma o zaman der
lafı soksam bi türlü sokmasam başka türlü çatlıyorum kısacası
hatta cumartesi yaptık en son bu atışmayı
bana inat mı bu şekilde konuşuyosun yoksa gerçekten çok mu farklı düşünüyoruz seni anlayamıyorum artık dedim
bende anlayamıyorum seni napmak lazım o zaman çözümü ne sence diyo?
oh misssbiz de hazırlandık kızımla atta gidicez.
50 52 yazacağız kuzu su 3 gün diyetten kokuyorum ne varsa istediğim yiyeceğim vucutu resetleyecegim
benimki değişmiyo hep aynıkoca koca adamlar anne yanında degişmek ne ya
Evet canım Doğum yaptım perşembe 40 mız çıkıyor :)Canim doğum yaptinmi
Bizimki sigara da icmiyoBende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..
Ortak sonuc kv ye yaranamazsinyok susmadım. o söyledi ben söyledim. valla öncekinde susmuştum yaranamamıştım.
bu sefer susmicam dedim yine kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?