Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..
susmuyor hippo 11 sene oldu üzerimde çöpü yok oysaki
evi ödedim arabayı ödedim eve tadilat yaptım ödedim görmüyor
daha 3 sene ödemeli kredim var diyorki hiç eve harcamıyorsun bana destek ol
zaten memur maaşı ne ki 3te 1i krediye gidiyor
oğlanın kreşi çocukların masrafları bi dünya
geçen yazlık alışverişine çıktık ikisine 500lirayı geçti
neden bu kadar benciller anlamıyorum kendime aylık harcamam 250-300ü geçmez çok mu bu mu batıyor gözüne
kendi yetmezmiş gibi anası da der kıyafete çok harcıyon
sanki oğlunun malını yiyorum
yemeğe götürüyorsa tatlıyı bana ödetiyor

kola almayız cips ayda bir
ama kraker çikolata bisküvi çok yiyor ev ahalisi

hep aynı dertler şeryy,kendi annesi olunca bende yok etkisiz eleman konumuna düşüyorum
o kv eve gelince benimkide değişiyor
ne kadar uzak o kadar rahatız ama rahat bırakmıyolar ki
hele benimki zırt pırt su yolu yaptı mübarek

Cnm çalışan hergün dışarı çıkan insanın kıyafet harcaması çok oluyı.. eskiyo yani mecbur alırsın.. üste çık cnm.. asıl desteği kessem gör bak neler olıyı de.. ayy çok sinir olıyorum yaa..

çalışıyorum ona bir yüküm yok
sabah 7:45te çıkıyorum evden çocukları okula bırakıyorum
ikindin iş çıkışı alıp eve geçiyorum yemeğini hazır ediyorum ev çamaşır derken gün bitiyor görülüyormu hayır
ama beyimiz 9 buçukta evden çıkıp akşam 8 buçukta geliyor çocuktan çoluktan bi haber
hakkım kıyafete harcamak insan içine çıkıyorum
2 tane çocuğum var tabiki en iyi şekilde giydirir yedirir içiririm
karıştımı laf ettimi sinirlerim zıplıyor sonra kavgacı ben oluyorum

aynen öyle oldu biliyo rmusun?
sen otur oglum biz yaparız dedi eşim yardımcı olurken. "neden oturuyormuş sen otur çalışıyorsun derken ne demek istiyorsun?" kv'ye dediğimde yani yoruluyorsunuz demek istedim der. bozardım yani onu. kendini ezdirmiş biz de ezilelim isterler.
kalkar getirir lazım olanı.
eşim de dürterdi beni kalkasana anneme yardım et. çok istiyorsan sen et derdim sinir olurdum.
aynen öyle oldu aynen.
kadın beş yaşına kadar koynunda yatırmış oğluşunu. kocası da öldü diger beş oglu bunun gibi değil zaten. bi bu anacım da anacım. allahından bul kadın. yuvamı yıktın kadın!

kadına karşı susmuyorsan tebrik ederim seni
ben o konuda pasifim
susup oturuyorum evdekinden çıkarıyorum acısını

ne kadar kaderdaşım varmış çok üzüldüm ya.
yalnız değilmişim ama keşke bu kadar olmasaydı.
sabredicez bu yolunu bulunca da dogru olanı yapacaz. o andaki şartlara göre begümcüm. işte cocuklar olunca o kadar rahat olamıyorsun. tüm fedakarlık anadan bekleniyor maalesef.

kadına karşı susmuyorsan tebrik ederim seni
ben o konuda pasifim
susup oturuyorum evdekinden çıkarıyorum acısını
ben de bazen lafı sokuyorum ama eşim çok müdahaleci benimde mesela
bide artık biliyo huyumu laf sokuyorum diye, habire beni bozar annesinin yanında
sonrada sende öyle konuşma o zaman der
lafı soksam bi türlü sokmasam başka türlü çatlıyorum kısacası
hatta cumartesi yaptık en son bu atışmayı
bana inat mı bu şekilde konuşuyosun yoksa gerçekten çok mu farklı düşünüyoruz seni anlayamıyorum artık dedim
bende anlayamıyorum seni napmak lazım o zaman çözümü ne sence diyo?

aynen öyle şery
malesef gerçekten oğlum için rölantideyim şuan,sonrasında ne olur zaman göstercek
hayırlısı...

koca koca adamlar anne yanında degişmek ne ya

Bende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..
Bizimki sigara da icmiyo arada sakayla karisik laf eder ama pek laf ettigi de olmaz.Ben de cok alisveris manyagi degilimdir gerci
yok susmadım. o söyledi ben söyledim. valla öncekinde susmuştum yaranamamıştım.
bu sefer susmicam dedim yine kötü oldum.
Ortak sonuc kv ye yaranamazsin ay benimki 3 gun gelip kaliyo bende.ama yazmistim buraya ilk haftalar bi.kavga etti kp ile ben daha gitmem o eve diye cikti geldi.2 hafta kaldi ama ben stresten hasta oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…