- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Duyduğuma göre vayt liste mi yapacakmış.
Evde net çekmiyor stop ahanda bu yuzdenHacı sen nwden iki kere gönderiyorsun mesajlarınıprosun diye mi
ne listesiYes beybisi liste yapacagim
Ben ideal değil de hayatımda 1 defa olsun zayıf olmak istiyorum ideal kilolum altı aslında 43 altıda Toto yemiyor o kiloyu vermeyi yese vereceginBende 1.58 fark yok ki aramızda yani cm olarak 1 kg mu farkediyorbenimde idealim 52-53 misal bana göre
Listeye gireceğim 2 haftam var begusumne listesi
listeye mi gircenListeye gireceğim 2 haftam var begusum
43 nedir kuzum olmaz çok aşırı zayıf olursun ben 49 kiloya indim geçen sene hiç bir yerimde bir şey kalmadı tutulacakBen ideal değil de hayatımda 1 defa olsun zayıf olmak istiyorum ideal kilolum altı aslında 43 altıda Toto yemiyor o kiloyu vermeyi yese verecegin
Kuzum şuan 56 yım 3 gün molada 60 görürüm çünkü bıktım biraz yiyeceğim listeye girip 48 göreceğim yani boyumun 8 cm altı gibi bence ideal boy kısa olunca kilo rakam olarak az da olsa vücutta öyle durmuyor iatelisteye mi gircenyok artık
kız zaten sen çöp gibisin ne listesi,kaç kilosun şimdi? hedef48 sanırım
ayrıca 43 kilo 1,56 boya yakışmaz,allah aşkına manken mi olcaz boyumuza göre 4-5 kilo aşağısı yeterli bence
10 kilo veya fazlası gibi abartmaya gerek yok
sonuçta bazı hormonların çalışması için vücuttaki yağ oranınında belli bi seviyede olması lazım fazlasıda azıda zarar
belli oranda sabit tutmak yeterli
herkesin kendi fikri tabikide wayt nasıl mutluysan o kiloda olmalısınKuzum şuan 56 yım 3 gün molada 60 görürüm çünkü bıktım biraz yiyeceğim listeye girip 48 göreceğim yani boyumun 8 cm altı gibi bence ideal boy kısa olunca kilo rakam olarak az da olsa vücutta öyle durmuyor iate
Sen beni beğenmiyor musun ağlarım bak köşede en sağ köşede sol da olabilir her yerde aglarim
42.5 olsam ne güzel.olur derim kalsa sadece kemiklerden de aldirirsam olur bence kaburga kemiklerimi yarısını feda edwbilirim
Yok be o şakası işin 46 50 arası yeter bana43 nedir kuzum olmaz çok aşırı zayıf olursun ben 49 kiloya indim geçen sene hiç bir yerimde bir şey kalmadı tutulacakyüzüm çöktü ufak çocuklara benzedim
Yok ve kuzu olmam o kadar şaka yapıyorumkız ne begenmemesi sen saglam kilo veriyon
ben yürek yemedimmmmmmm
42,5 mu yapmaaa wayt yahu
Hep 3 gün önce olurum sasirdim yaNiye taktın kız?mevsim gecişi
Olsun kuzu cumaya ödemler iner daha güzel rakam görürsünHep 3 gün önce olurum sasirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?