Masaallah sana bu ne yahu hedef tamam ama ıs bıtmıyo demı devam devam aslında beynı resetleyıp dıyet degıl de saglıklı beslenme dıye sartlayıp oyle yasamayı kabul etmemız gerekıyo vunku ısın basında saglık var.seker ekmek paketli gıdalara hayyıııırrrr spora saglıklı beslenmeye eveettttSporumu da bildirip yatayim.herkese iyi geceler
40 dk tempolu yuruyus=100 p
3 mil leslie=135 p
10 dk hiit cardio=50 p
10 dk twister=20 p
Toplam=305 puan
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Sorma hamılelıkte kışta hasta olma gel sımdı hasta ol benım durum da vahım sabahtan berı burnum akıyooAyy ben galiba hasta oluyorum.. boğazlarım burnum dolmuş.. sesim çıkmıyoo.. başım çatlıyohasta olucak zaman değil.. çok işim var çokkkk...
bende sporumu diyeyim gerçi az da hiç yoktan iyidir 1saat tempolu yuruyuş var akşama kadar tempolu temizlik yaptım çok yoruldum@begum75
Maşallah koyayım şuraya koyamadim kk nin bugün benle derdi var gönderiler bir saatte gidiyor 10 kere gidiyor deli olacağım neyse su okey spor okey menü süper
Puanın:10 harikasın
Canım sıcak suya yarım limon sık bi tatlı kaşığı bal tarçın zencefil koy iç hemen toparlaniyorum benAyy ben galiba hasta oluyorum.. boğazlarım burnum dolmuş.. sesim çıkmıyoo.. başım çatlıyohasta olucak zaman değil.. çok işim var çokkkk...
Napıyon esram nasilsin bu ara çok hastaydım gripten yatiyodum baş agrısı eslik eden bir grip iyi degilim hatta grubada yazmistim bi allahn kulu bise yazmamıs sagolsunMenüm
Sabah 11
Menemen peynir zeytin
Öğlen 15
5 hurma yoğurt
Akşam
19 30
Hurma yoğurt
Şu 2.5
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150
1 saat zumba 210
10 dk koşu 40
Yarım saat park aletleri 30
500 ip 100
Toplam 530
Bugün regl in ilk günü
Spor az oldu
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm begum75 smykmy
Spora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravoooooooooooooMenüm
Sabah 11
Menemen peynir zeytin
Öğlen 15
5 hurma yoğurt
Akşam
19 30
Hurma yoğurt
Şu 2.5
Spor
1 saat zumba 210
10 dk koşu 40
500 ip 100
Toplam 530
Bugün regl in ilk günü
Spor az oldu
Spora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravoooooooooooooMenüm
Sabah 11
Menemen peynir zeytin
Öğlen 15
5 hurma yoğurt
Akşam
19 30
Hurma yoğurt
Şu 2.5
Spor
1 saat zumba 210
10 dk koşu 40
500 ip 100
Toplam 530
Bugün regl in ilk günü
Spor az oldu
Çifter çifter wayt :))Spora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Puanın:10
Ben tüm geçmişi okuyorum ama görmemişim kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al emiNapıyon esram nasilsin bu ara çok hastaydım gripten yatiyodum baş agrısı eslik eden bir grip iyi degilim hatta grubada yazmistim bi allahn kulu bise yazmamıs sagolsun
Toparlanicam insallah kac gundur spor yapamadim ya
Güzel menü canım su da mis ama sporu artirrrSabah 10:30
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Akşam 17:30
Köfte
Salata
Acılı bi meze
Suyu 2 ye tamamlarım
1 soda
20 dk tempolu yürüyüş
300 ip atlatım şimdi
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
Ay sorma deli olmama ramak kaldı yeminle siyiracagim gitmiyor yazdıklarım gidenlerden 3 er 5 er gidiyor smiley kullanamıyorumÇifter çifter wayt :))
sagol waytm allah razı olsun seni cok öpüyorumBen tüm geçmişi okuyorum ama görmemişim kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al emi
Kuzm gecmis olsun inanki bnde göremedimsagol waytm allah razı olsun seni cok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?