Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah 11
Menemen peynir zeytin

Öğlen 15
5 hurma yoğurt

Akşam
19 30
Hurma yoğurt
Şu 2.5

Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150
1 saat zumba 210
10 dk koşu 40
Yarım saat park aletleri 30
500 ip 100
Toplam 530
Bugün regl in ilk günü
Spor az oldu

@MiuLego Whiteblacklife @masumm begum75 smykmy

Sporumu da bildirip yatayim.herkese iyi geceler

40 dk tempolu yuruyus=100 p
3 mil leslie=135 p
10 dk hiit cardio=50 p
10 dk twister=20 p
Toplam=305 puan
@MiuLego Whiteblacklife @nehirnil111
Masaallah sana bu ne yahu hedef tamam ama ıs bıtmıyo demı devam devam aslında beynı resetleyıp dıyet degıl de saglıklı beslenme dıye sartlayıp oyle yasamayı kabul etmemız gerekıyo vunku ısın basında saglık var.seker ekmek paketli gıdalara hayyıııırrrr spora saglıklı beslenmeye eveetttt

Ayy ben galiba hasta oluyorum.. boğazlarım burnum dolmuş.. sesim çıkmıyoo.. başım çatlıyo hasta olucak zaman değil.. çok işim var çokkkk...
Sorma hamılelıkte kışta hasta olma gel sımdı hasta ol benım durum da vahım sabahtan berı burnum akıyoo

Ayy ben galiba hasta oluyorum.. boğazlarım burnum dolmuş.. sesim çıkmıyoo.. başım çatlıyo hasta olucak zaman değil.. çok işim var çokkkk...
Canım sıcak suya yarım limon sık bi tatlı kaşığı bal tarçın zencefil koy iç hemen toparlaniyorum ben

Napıyon esram nasilsin bu ara çok hastaydım gripten yatiyodum baş agrısı eslik eden bir grip iyi degilim hatta grubada yazmistim bi allahn kulu bise yazmamıs sagolsun
Toparlanicam insallah kac gundur spor yapamadim ya

Bugün benim için bayağı yoğun bi gündü akşama kadar ders sonra konferans sonra toplantı tı 11 e kadar toplantı sürdü tbmm de bu kadar toplantı süresi olmuyordur

Spora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Puanın:10

Spora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Puanın:10

Napıyon esram nasilsin bu ara çok hastaydım gripten yatiyodum baş agrısı eslik eden bir grip iyi degilim hatta grubada yazmistim bi allahn kulu bise yazmamıs sagolsun
Toparlanicam insallah kac gundur spor yapamadim ya
Ben tüm geçmişi okuyorum ama görmemişim kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…