- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Vay vay vay menüye gel spora bide suyu yazsaydın efsane olacaktı ama sen bol su içiyorsun diye hatırlıyorum örnek menü sahanesinnnMikemmel menüm
@MiuLegoWhiteblacklife
Sabah 8.10: 2 has yumurta kk peynir ve maydanoz
Ögle 12.00: yoğurtlu cevizli dereoyltlu kabak rendesi
Ara : küçük elma ve küçük muz
Akşam 18.00: öğlenin aynısı
Arada sade kahve icecem inşallah su an halk müziği konserindeyim harika.. ruhum binbeşyüz
Spor: 60 dakika tempolu yuryus : 150p
60 dakika normal yürüyüş : 60 p
25 dakika step: 75 p
400 bölgesel: 70 p
Toplam: 355 p
@begum75
Şu yorumu da yaptım yaBugüne kadar senden gördüğüm en güzel menü bonus cok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel menüler gelir artık
Puanın:10 teşekkürler teşekkürler
Şu yorumu da yaptım yaBugüne kadar senden gördüğüm en güzel menü bonus cok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel menüler gelir artık
Puanın:10 teşekkürler teşekkürler
Anladm canm cok sagol ıns darısı banaYok kuzum ben emzirmiyordum amaWhiteblacklife ve retro_hippo emzirerek benden daha fazla kilolar verdiler hala da emziriyolar
Kuzum gel menü ver illa listeye girmek zorunda değilsin seni kontrol altında tutalım spor gruplarına katil spor yap ki sıkılasma olsun vücut topladım kendiniAnladm canm cok sagol ıns darısı bana
Şu yorumu da yaptım yaBonus a içimi umut kapladı yeminle
Ola!!sevindim canım burada da çok ssıcaktı hava sanki yaz gelmişti. keyfimde gayet yrinde şükürç kızımla süper ikiliyiz..
ama ben halooo, yani merhaba, portekizcede nasıl deniyor demiştim aslında. çok tatlısın
Tamam canm katılaym cunku boyle kacamaklar yapıyorm sonra o kadar dıyet hoopp bosa gıdıyo.gunluk 6 mıl leslıe yapıyorm ama 4 gundur onada ara verdm annemlere gıdınce.cocuk olunca yuruyuss olmuyo.yarından ıtıbaren bende menü verıcem sana ıns.72.5 dan 68.5 a dustum ama gerısı gelmıyoKuzum gel menü ver illa listeye girmek zorunda değilsin seni kontrol altında tutalım spor gruplarına katil spor yap ki sıkılasma olsun vücut topladım kendini
Orda ispanyolca konuşuluyo dimi??Ola!!
Portekizcesi
Listeye niye girmiyorsun??Tamam canm katılaym cunku boyle kacamaklar yapıyorm sonra o kadar dıyet hoopp bosa gıdıyo.gunluk 6 mıl leslıe yapıyorm ama 4 gundur onada ara verdm annemlere gıdınce.cocuk olunca yuruyuss olmuyo.yarından ıtıbaren bende menü verıcem sana ıns.72.5 dan 68.5 a dustum ama gerısı gelmıyo
Anaaamm yok yok miuyla bogusamam kız durListeye niye girmiyorsun??
Kızlar tasarı kabul edildi.. artık 6 ay şartı olmadan listeye girilebilecek tabi mezuniyet kilonun altında olmak lazım...
KK nın teknik servis bölümüne yaz. Tam adı bumuydu bilmiyorm ama orda çözüyolar bu sıkıntıyı.Bu kk derdi ne bugün benle bı anlamadım 10 kere gidiyor yazdığım yavasliktan çıkıp giriyorum yine aynı yine ayni
Bncede canımcımm yine tetvih senn tabilisteye mi gircenyok artık
kız zaten sen çöp gibisin ne listesi,kaç kilosun şimdi? hedef48 sanırım
ayrıca 43 kilo 1,56 boya yakışmaz,allah aşkına manken mi olcaz boyumuza göre 4-5 kilo aşağısı yeterli bence
10 kilo veya fazlası gibi abartmaya gerek yok
sonuçta bazı hormonların çalışması için vücuttaki yağ oranınında belli bi seviyede olması lazım fazlasıda azıda zarar
belli oranda sabit tutmak yeterli
ayy nasl yaptn kuzuuuuBen dün eflalin önerisiyle kimyon kaynattım gazı hemen geçirdi
Ayt kaytlı kalms mesaj bolmnde göndermemsm sandım vidaha gonderdim;((Kız eliff sen bu mesajı 11 45 de yine atmıştın
Rabbim acil şifalar versin cakılım inşBenim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?