Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vay vay vay menüye gel spora bide suyu yazsaydın efsane olacaktı ama sen bol su içiyorsun diye hatırlıyorum örnek menü sahanesinnn
Puanın:10

Kuzum gel menü ver illa listeye girmek zorunda değilsin seni kontrol altında tutalım spor gruplarına katil spor yap ki sıkılasma olsun vücut topladım kendini
Tamam canm katılaym cunku boyle kacamaklar yapıyorm sonra o kadar dıyet hoopp bosa gıdıyo.gunluk 6 mıl leslıe yapıyorm ama 4 gundur onada ara verdm annemlere gıdınce.cocuk olunca yuruyuss olmuyo.yarından ıtıbaren bende menü verıcem sana ıns.72.5 dan 68.5 a dustum ama gerısı gelmıyo

Listeye niye girmiyorsun??

Sabah yoğurt soda kürü
10:00=tost domates közlenmiş acı kırmızı biber 4 zeytin 1 bardak açık çay ( tb ekmeği ile )

Ara:mango 2 dilim ananas

Aksam18.30:tepsi et salata 1 bardak ayran

1.5 litre elma tarçın suyu
1.5 litre su
Yeşil çay ve kahve 1 bardak

Spor: 200 mekik 25 dk kol çalıştım 250 ip eşim işten çıktıktan sonra parkta 1 saat yuruyecegiz.. Whiteblacklife @MiuLego

Bncede canımcımm yine tetvih senn tabi
Ben dün eflalin önerisiyle kimyon kaynattım gazı hemen geçirdi
ayy nasl yaptn kuzuuuu Floweroflife

Kız eliff sen bu mesajı 11 45 de yine atmıştın
Ayt kaytlı kalms mesaj bolmnde göndermemsm sandım vidaha gonderdim;((
Benim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegim
Rabbim acil şifalar versin cakılım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…