Ola!!
Portekizcesi
Yok kuzum aman duymasınlar burda bu dediğini , çok uyuz oluyorlar İspanyol sananlaraOrda ispanyolca konuşuluyo dimi??
Değil kuzumhmm ispanyolca ile aynı yani. aydınlandım ampul kıvamında.sagolasın. muchos gracias. bugün bişi daha ögrendim.
Lavaş harici güzel menü lavasa gerek yokmuş su yazmışsın ama ölçüsü yok spor yok sporsuz menü istemiyorumBende yarım kalan pattiş detoksunu yazim
Kahvaltı 11.15da..
1 pattiş haşlama
1 kase yoğurt
15.30da..
Yarım şiş adana
Yarım mangalda patlıcan kebabı
2 kuşbaşı tavuk
Azcık mezelerden
2 avuç lavaş
Su
@pempisler @MiuLego
Pattişlerim duruyo yarına yapıcam Allahın izniyle...
Listeye girmek istemiyorsan girme ama.menu vereceğim mantığı seni dizginler buna inan bakTamam canm katılaym cunku boyle kacamaklar yapıyorm sonra o kadar dıyet hoopp bosa gıdıyo.gunluk 6 mıl leslıe yapıyorm ama 4 gundur onada ara verdm annemlere gıdınce.cocuk olunca yuruyuss olmuyo.yarından ıtıbaren bende menü verıcem sana ıns.72.5 dan 68.5 a dustum ama gerısı gelmıyo
Güzel menü balım akşam ki etin yanında ayranı sevmedim spor var şu var menü güzelSabah yoğurt soda kürü
10:00=tost domates közlenmiş acı kırmızı biber 4 zeytin 1 bardak açık çay ( tb ekmeği ile )
Ara:mango 2 dilim ananas
Aksam18.30:tepsi et salata 1 bardak ayran
1.5 litre elma tarçın suyu
1.5 litre su
Yeşil çay ve kahve 1 bardak
Spor: 200 mekik 25 dk kol çalıştım 250 ip eşim işten çıktıktan sonra parkta 1 saat yuruyecegiz..Whiteblacklife @MiuLego
Güzel menü balım akşam ki etin yanında ayranı sevmedim spor var şu var menü güzelSabah yoğurt soda kürü
10:00=tost domates közlenmiş acı kırmızı biber 4 zeytin 1 bardak açık çay ( tb ekmeği ile )
Ara:mango 2 dilim ananas
Aksam18.30:tepsi et salata 1 bardak ayran
1.5 litre elma tarçın suyu
1.5 litre su
Yeşil çay ve kahve 1 bardak
Spor: 200 mekik 25 dk kol çalıştım 250 ip eşim işten çıktıktan sonra parkta 1 saat yuruyecegiz..Whiteblacklife @MiuLego
Kuzum patates detoksudan kahvaltı yok patates zaten tok tutuyor ayriyetten detoks yaparken kahvaltı olsa bile TB ekmeği yenmiyor canımsu okey spor varMenüm
Kalknca
Su+ilac
Sabh08.30
1 has yumurta
Bol domates
Salatlk
1 avuc cecil
1 dlm tb ekmk
1 yesilcay
Ara
1 kupa türk kahvesi
Öğle14.30
1 has patates
1 su b yogurt
Akşam
1 has yumurta
1 su b yogurt
Su
2.5. Lt ustu
Spor
4 mile leslie
45 dk orta yürüyüş
Yine güzel yine şahane menü şahane spor ne güzel geliyorsun ya böyleMenüm
Sabah(07:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya, 1 dlm peynir, 2 ceviz, yeşillik , salatalık, domates ve Yeşilçay.
Ara(13:30) : sütlü şekersiz Türk kahvesi.
Akşam(18:00) : 3 sebzeli köfte, salata ve yoğurt.
Ara(20:00) : Yeşilçay.
Su: 1.5 lt.
Ödem çayı: 1.5 lt.
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş, 30 dk normal yürüyüş
Not: yüzümde 2 deneee regle sivilcesi var, ona rağmen bugün eve pek girmedim
nehirnil111
@MiuLego
Cnm suyu ben en az 3lt içiyorum.. spor konusunda haklısın ben hergün az da olsa yapmaya çalışıyorum ama bikaç gündür acaip belim ağrıyo onun için dinlendiriyorum güya.. bugün hiç oturmadım desem yalan olmaz.. 23 nisana gittik bütün gün bebeğin peşinden koştum..Lavaş harici güzel menü lavasa gerek yokmuş su yazmışsın ama ölçüsü yok spor yok sporsuz menü istemiyorum
Puanın:5
Tamam canm baslıyorm yarın hadi bismıllah 8.5 kılonun gıtmesı lazm hedef 60Listeye girmek istemiyorsan girme ama.menu vereceğim mantığı seni dizginler buna inan bak
tevafuk55 yahu bu ne haldır :)) yazamadım diye sen ne sandın
Çok ta severim iclal aydının okuduğunu :)
Canım günler.oncesinden bu detoksu yapacam diye soyledim o yuzden herhalde kafam hazordi acikmadimAksam benım menude aynı ama cok acım
Evet canim suyu unuttum 2.5 litreyi geçkinVay vay vay menüye gel spora bide suyu yazsaydın efsane olacaktı ama sen bol su içiyorsun diye hatırlıyorum örnek menü sahanesinnn
Puanın:10
Evde toz kimyon vardı kaynamış suya bir çay kaşığı attım az kaynattım nane çayıyla içtimBncede canımcımm yine tetvih senn tabi
ayy nasl yaptn kuzuuuuFloweroflife
Ayt kaytlı kalms mesaj bolmnde göndermemsm sandım vidaha gonderdim;((
Rabbim acil şifalar versin cakılım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?