@MiuLegoSpora menüye suya maşallah maşallah en çokta senin azmine Esra bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Puanın:10
Bende kendimi bir ara bulamadımdaGördüm
Sobeee
Aynen oyle canim.bu arada ben bu kadar spor yapamiyorum normalde.sali gunu bos gunum oglum da huysuz olmazsa sabahtan yapabildigim bunlar.bi de aksam isim vardi ciktim donerken yolu uzatip döndüm turuyus yapmis olmak icin.diger gunler calisiyorum ancak oglum yattiktan sonra ne yapabilirsem oMasaallah sana bu ne yahu hedef tamam ama ıs bıtmıyo demı devam devam aslında beynı resetleyıp dıyet degıl de saglıklı beslenme dıye sartlayıp oyle yasamayı kabul etmemız gerekıyo vunku ısın basında saglık var.seker ekmek paketli gıdalara hayyıııırrrr spora saglıklı beslenmeye eveetttt
Sen gel biz seni buluruzBende kendimi bir ara bulamadımda
Dün bende öyle bir durum yaşadım evde degildik bahceye gittikte acık hava carptı Sanırım bende diyet adına yanıma bir şey almadım kahvaltıdan sonra döneriz diye dönmedik kahvaltıdan sonra bütün liste dagıldıGünaydın akşam if filan bırakmadım yedimne yedim yazmiycam canım sijilsıkı çünkü
Kahvaltı yapmadan çıktım evden direk öğlen yemeği yiycem , büklum büklüm migdem şuan
Lesile yapayım dedim uyandım aslında ama kalkamadım , akşamda erken uyudum
Uyuya kaldım saçma sapan bir akşam geçirdim yani
KendimiWhiteblacklife sopasina bırakıyorum ve @MiuLego tribine ve bana destek olan herkesten çok özür dilerim çok üzgünüm
Hakettim ama yazmayim dedim de olmuyor
Bugün ceza
Hem lesile hep stepper yapicam
Otobüs erken giderse 20 dk yuruycem
Dün bende öyle bir durum yaşadım evde degildik bahceye gittikte acık hava carptı Sanırım bende diyet adına yanıma bir şey almadım kahvaltıdan sonra döneriz diye dönmedik kahvaltıdan sonra bütün liste dagıldı
Bence ne yedin yazmalısınGünaydın akşam if filan bırakmadım yedimne yedim yazmiycam canım sijilsıkı çünkü
Kahvaltı yapmadan çıktım evden direk öğlen yemeği yiycem , büklum büklüm migdem şuan
KendimiWhiteblacklife sopasina bırakıyorum ve @MiuLego tribine ve bana destek olan herkesten çok özür dilerim çok üzgünüm
Bugün ceza
Bence ne yedin yazmalısınWhiteblacklife daha iyi bilir de mesela ben bi muhallebi yedim ooo öyle çok konuşuldu ki da bidaha ağzıma sürmedim valla
Bi de merak ettim bekli gerçekten kötü birşey değildir akşam hepimiz yemek yiyoruz sen if yapiyorsun diye yemiyorsun 1 gün if siz diyet yaomissindir
Kaçamak olunca bir sonraki gün limonlu ılık su tüketmeye özen göster banu. Mesela bugün öğleye kadar yarım lt limonlu ılık su ve bir lt normal su.İşte aman dağıldım diye devam etmeyip
Birşey olmamış gibi hareket etmek lazım
Ben şimdi kahvaltı bile yapmadım.
Belki sütlü kahve icerim belki direk öğlen yemeğini yerim hemen toparlamak lazım
Kaçamak olunca bir sonraki gün limonlu ılık su tüketmeye özen göster banu. Mesela bugün öğleye kadar yarım lt limonlu ılık su ve bir lt normal su.
Evet. Sıkma kendini. Zaten tekdüze giden diyet en kolayı. İnsanda nefs var canın çekiyor bazen durdurabiliyorsun bazen önüne geçemiyorsun. Telafi etmek önemli olan. Kontrollü olmak. Bu yüzden önümüze bakalım biz. Geçmiş geçmişte kaldı.Aaa gerçekten mi gidince hemen yapayım
Öğlene kadar öğlende normal yumurta yerim
Sen ne kadar proğram yap hayat programını yapıyorİşte aman dağıldım diye devam etmeyip
Birşey olmamış gibi hareket etmek lazım
Ben şimdi kahvaltı bile yapmadım.
Belki sütlü kahve icerim belki direk öğlen yemeğini yerim hemen toparlamak lazım
Anladım sen bilirsinYazmaya gerek yok Esra
İyi birşey değil zaten olsa yazardım diyetik birşey değil yani
Evet bebısler fırsat verse spor cok olur.benım kı de sabah 7 8 gıbı kalkıyo 9.30 a kadar oyalıyorm uyutup oyle baslıyorm spora yoksa zor cok mız mız ılgı ıstıyo oynamak ıstıyo uyanınca.tabı sen bı de calısıyosun daha da zorAynen oyle canim.bu arada ben bu kadar spor yapamiyorum normalde.sali gunu bos gunum oglum da huysuz olmazsa sabahtan yapabildigim bunlar.bi de aksam isim vardi ciktim donerken yolu uzatip döndüm turuyus yapmis olmak icin.diger gunler calisiyorum ancak oglum yattiktan sonra ne yapabilirsem o
Dolmuşçu amca viva dinler mi bilmem genelde kral fm açıyolar güne müslümle bergenle başlıyoz valla
Sinirlenme ödem tutarsınHe valla sabah sinirlenme pınar sinirlenne pınar diye telkin veriyodum kendime
Günaydın akşam if filan bırakmadım yedimne yedim yazmiycam canım sijilsıkı çünkü
Bugün ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?