Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bir kontrol edelim mi eksik gedik var mı bakalım

Bugün sizden sağlam sporlar bekliyorum çarşamba spor günümüz hem yarına hafif atlatırsak cumaya güzel sonuçlar verir sporunda şişkinliği gider o yüzden asılın sporlara kayısılar çağlalar olarak daha çok öne çıkmalıyız

Kayısılar @Lunya matematik61 Melegiimm22 Nego
Çağlalar @hippoglisemi malipina Nevreste elfkkk cakil80

Şimdi gelelim kendi görüşüme bugünler de tempolu bir hayatım var o yüzden fazla gelemedim ama bu görmediğim anlamına gelmez yine sizlerleyim

@hippoglisemi sporların çok az biraz yüklenmelisin spor senin sağlıklı kilo vermeni sağlar farklı sporlar ekle menüne
malipina tempolu yürüyüşlerine leslie cardio jillian falan eklesen diyorum yürüyüş çok güzel ama diğer sporlarla daha sağlam ilerlersin
elfkkk sporların çok az dün ki sporun dışında bu hafta sporun yok neredeyse o günlük yürüyüşler bir kaç hareket sadece yerinde durmamanı sağlar ama kilo vermeni vücudunu şekillendirmeni sağlamaz lütfen spora asıl zaman yarat kendine
cakil80 sporların nerede kuzum çok geridesin çok

Veeeee kayısılarımdan matematik61 Nego sizlerden bugün yarın atak bekliyorum diğer arkadaşlarımızın gerisinde kaldınız alt gruba düşeceksiniz kendiniz için her şeyden önce saldırın

Dün 40 dk tempolu yürüyüş 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…