- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çoookkk özledim
Çok özledik vurmayı sonuçta
Dün 40 dk tempolu yürüyüş 100
canım benim pazar günü 3 saat normal 2 saat tempolu yuruyusum varkızlar günaydın
tablomuzu kontrol edebilirmiyiz? Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk huu nerelerdesinbu hafta hepten gittin
@malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek az daha gayret portim
@smykmy öğretmenim nerelerdesin?
@Sherrysherrylady canım biraz daha gayret bu hafta sporların çok iyi değil
Eki Görüntüle 2140214
Evet. Sıkma kendini. Zaten tekdüze giden diyet en kolayı. İnsanda nefs var canın çekiyor bazen durdurabiliyorsun bazen önüne geçemiyorsun. Telafi etmek önemli olan. Kontrollü olmak. Bu yüzden önümüze bakalım biz. Geçmiş geçmişte kaldı.
Sen ne kadar proğram yap hayat programını yapıyorbizim bu dökezlemelerimize aldırış etmemiz lazım Yola devam
Karbon
YArın detoks yap banuş bn de yapıcam
Dün spor özellikle yapmadım bacaklarım feci durumdaydı okula gidip gelene kadar yaşlandım ağrıdanÇoookkk özledim
Ekledim kuzu nasılsın
Dün spor özellikle yapmadım bacaklarım feci durumdaydı okula gidip gelene kadar yaşlandım ağrıdanyürürken kaslarım attı bacaklarım acayip şekillere girdi rezil oldum bugün yapmayı umut ediyorum
Bugün yaparım bir aksilik çıkmazsa, saha iyi bacaklarım, sguat mahvetti üç gündür fena etti bacaklarımıKendine mola vermiş oldun kuzum bugün yap bence sağlığın yerinde olursa eğer tabi ki her şeyden önce sağlık ama benim zamanım olursa bugün sağlam spor yarın dinlenme hafif yürüyüş yapacağım misal
Çok şükür canım spor yapıyorum bol bol. Sen nasılsın? Sağlam gidiyorsun maşaallah
Canim toplamda yanlış gözüküyor benim birde pazar sporu eksik geç yapmistimkızlar günaydın
tablomuzu kontrol edebilirmiyiz? Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk huu nerelerdesinbu hafta hepten gittin
@malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek az daha gayret portim
@smykmy öğretmenim nerelerdesin?
@Sherrysherrylady canım biraz daha gayret bu hafta sporların çok iyi değil
Eki Görüntüle 2140214
Çok şükür canım spor yapıyorum bol bol. Sen nasılsın? Sağlam gidiyorsun maşaallah
canlar sizi çok özledim.. dün akşam eve gittim bi yattım.. işte sabah gözümü açtım.. baya yorulmşum meğer.. şimdi geçmiş yapayım hele
Buralar iyiydi ya gitmesende olurgeçmişe gidiyrum
Yaaa niye öyle oldu üzüldümay dün tökezledim eflal ya
kıl ipligi ile baglı sanki diyet bana
kilon ne durumda
ay bizde seni özledikk yaa miuuu
bugün aşkımızın başladıgı bronzy afe önünden geçtim ah miu dedim, ah bazlama tost dedim
beni mi özledinBuralar iyiydi ya gitmesende olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?