Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen öyle cnm
birde uzun süre diyet insnaı bu hale getiriyor eskiden ben böyle degildim
ama 10 senedir diyet yapıyorum neredeyse
şuan limonlu suyumu içiyorum canım
20 dk yürüdüm erken inip

Sen ne kadar proğram yap hayat programını yapıyor bizim bu dökezlemelerimize aldırış etmemiz lazım Yola devam

aynen efsercimmm , cezalarımı çekecegim bugünn

ne desen haklısınnn , ama yazmasam dahada ilerlerdi

Karbon

YArın detoks yap banuş bn de yapıcam

canım detoks olmazdaaa
akşam 8 de yeidm en son bir daha bişiy yemeidm
sabah 20 dk yürüdüm
bi kahve içtim
limonlu su içiyorum şuan
öglen yemek yer normal düzenime dönerim

yine 15 saat aç kalmış oluyorum yani

yemekte nohut ama mecbur yiycem

Çoookkk özledim

Ekledim kuzu nasılsın
Dün spor özellikle yapmadım bacaklarım feci durumdaydı okula gidip gelene kadar yaşlandım ağrıdan yürürken kaslarım attı bacaklarım acayip şekillere girdi rezil oldum bugün yapmayı umut ediyorum

Dün spor özellikle yapmadım bacaklarım feci durumdaydı okula gidip gelene kadar yaşlandım ağrıdan yürürken kaslarım attı bacaklarım acayip şekillere girdi rezil oldum bugün yapmayı umut ediyorum

Kendine mola vermiş oldun kuzum bugün yap bence sağlığın yerinde olursa eğer tabi ki her şeyden önce sağlık ama benim zamanım olursa bugün sağlam spor yarın dinlenme hafif yürüyüş yapacağım misal

Spor
Bizim piknikte ailecek gidiyoruz pek atlama zıplama olmuyor bide dağ değil piknik alanı 5 metre ilerinizde birsürü insan eve geldim allahtan kız uyudu spor yaptim biraz önce bitti

15 dk leslie 45
1 saat zumba 210
300 bölgesel 20 puan doğrumu
2000 ip 400
675

begum75 canim pazar sporum

Bugün yaparım bir aksilik çıkmazsa, saha iyi bacaklarım, sguat mahvetti üç gündür fena etti bacaklarımı bir gün ip bir gün eliptik yapayım diyorum bakalım.

Çok şükür canım spor yapıyorum bol bol. Sen nasılsın? Sağlam gidiyorsun maşaallah

ay dün tökezledim eflal ya
kıl ipligi ile baglı sanki diyet bana
kilon ne durumda

canlar sizi çok özledim.. dün akşam eve gittim bi yattım.. işte sabah gözümü açtım.. baya yorulmşum meğer.. şimdi geçmiş yapayım hele

ay bizde seni özledikk yaa miuuu
bugün aşkımızın başladıgı bronzy afe önünden geçtim ah miu dedim, ah bazlama tost dedim

Yaaa niye öyle oldu üzüldüm
Cuma tartılıcam canım tartıdan ziyade ölçü hedefim iyice sıkılaşmak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…