Sunum nasıl geçti canimcanlar sizi çok özledim.. dün akşam eve gittim bi yattım.. işte sabah gözümü açtım.. baya yorulmşum meğer.. şimdi geçmiş yapayım hele
Konum at geliyorum
Hepimize bol yağ yakmalar olsunsüper görünüyor efser sunum 10 numara
tabak 20 numara
afiyet olsun
kuzum inanamayacaksın ama sunum yapamadım.. noldu? benden önceki arkadaşın sunumu 1 saate bitti e ders saaati de bittiSunum nasıl geçti canim
esra menüleri yorumladı mı vayt canısı?Konum at geliyorum
AtıyorumKonum at geliyorum
Çok zorlama miu 30 yaşındasın iste kabul et seni genclestirecek teknoloji daha gelişmedi sekerimgeçmişe gidiyrum
yaşlı ve şişko miuÇok zorlama miu 30 yaşındasın iste kabul et seni genclestirecek teknoloji daha gelişmedi sekerimEki Görüntüle 2140227
Evet canim yorumladiesra menüleri yorumladı mı vayt canısı?
tamam canom menüleri sadece okuyarak geliyorum o haldeEvet canim yorumladi
Geçmiş olsun canimBogazm agriyo ve oksrk var biraz keesin hasta oluyorum
kuzum benim haberim var.. kpss yaklaştı fazlaca ders çalışması gerekiyor.. bu ara giremeyecek.. ders çalışacak..igdedali dan haberi olan var mı çok merak etmeye başladım
menüülere bakmışsın melek kalplim yardımcı meleğimGeçmiş olsun canim
Bir avuç ayçiçeği,1 tabak yoğurtlu makarna,2 kaç dilim börek, 1 tane kuabiyeyi hiç yazmadım kibeni mi özledin
geçmişte nelerin saklı efser hanım
Ayy tamam canım iyi olsun da aklıma kötü şeyler geldi yakuzum benim haberim var.. kpss yaklaştı fazlaca ders çalışması gerekiyor.. bu ara giremeyecek.. ders çalışacak..
Gelirse el birliğiyle kovalım onu buradan zaten.. ders çalışsın .. kpss bitince gelir nasılsa:)
kuzum benim haberim var.. kpss yaklaştı fazlaca ders çalışması gerekiyor.. bu ara giremeyecek.. ders çalışacak..
Gelirse el birliğiyle kovalım onu buradan zaten.. ders çalışsın .. kpss bitince gelir nasılsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?