- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yok kuzum yapmıyorum normal de bu iki gün detoks yapacaktım cumartesi kuru fasulye yedim artı 1.5 geldi oradan üstüne regl şafak sayıyorum üstüne dün gece 1 saat uyudumŞaka yapıyorsun wayt... ne ara 60 oldun
canım büyük kızımda kiloluydu bebekken ama diş çıkarırken işthı giitti o zaman çok zayıfladımakarna pilv bazı çorbalar ve biskuvi.
başka hiç yemez. bir de abur cubur.
eskiden yagda 2 yumurtadan fazla hüpletirdi. her sofraya oyururdu maşallahı vardı o zamanda obez olur diye korkuyordum şimdi o kafa hep dönyor. ı ıh..
Ben de elmanin büyüğünü secerim hep ama gecen hafta kv gitti pazara nerde yamuk yumuk küçük var almis.tadi da yokCamış mali gitmiş pattislerin büyüğünü almış yemiş
Pattis detoksunda büyük pattis yemek Caiz midir hocam
esrayı yenme kısmını görmezden mi geldin banamı öyle geldi
proluğun gereğini yerine getireceğini düşünüyorum masum
Mium deneme süremi bugün başlat lütfen sabah ki kilom:60.8
Kız bu if ne biçim beee...Whiteblacklife @MiuLego
kızlar ya sabah 7 de kahvaltı yapıyorum ya öglen 12-1 arası yemek
acaba 10 gibi bir sütlü kahve mi içsemaz sütlü içiyorum ben zaten 100 ml filan
akşam üstüde bir kahve içiyorum
birde eve gidince türk kahvesi içiyorum
o yüzden sabahki kahvemi , sütlümü içsem acabaaa
Kız bu if ne biçim beee...
Sözde 3 gün mola verecektim masum diyete ama sabah ki tartıyi görünce moralim yerle bir oldu artı 1.5 vardı zaten bende anladım ama dün gece 1 saat uyudum regl şafak sayıyorum ama 6 rakamları 7 8 aydır görmemiştim o kadar moralim bozuldu ki sen daha yeme hayalleri kur dedim kendime zıkkım ye yemeden bu hale geldiyse mi yeseydim demek ki 70 olacaktimahaha onu yenecegim zaten kaçarı yokkkk
yendim saydım , geçtim o maddeyi ( yürek yeidm yine begüm )
yok artık ne ara 60 yahu
Hazırsındır sen kuzu sadece stresten öyle hissediyorsunYirim sizi ya
Merak etmeyin yeter o bana
Kafayı yemiş olabilirim bu ara accık
Sanki sınava hiç hazır değilmişim gibi hissediyorum
Leslie neden kafa sallanıyor mis gibiYürüyüş candır. Akşam oryantal yaparım. Oryantal de normal değil içinde squatlı mukuatlı ortaya mix yapıyom pinçikleniyom resmen. Jilliana erken, lesliye
Ben de seni yerim
Sözde 3 gün mola verecektim masum diyete ama sabah ki tartıyi görünce moralim yerle bir oldu artı 1.5 vardı zaten bende anladım ama dün gece 1 saat uyudum regl şafak sayıyorum ama 6 rakamları 7 8 aydır görmemiştim o kadar moralim bozuldu ki sen daha yeme hayalleri kur dedim kendime zıkkım ye yemeden bu hale geldiyse mi yeseydim demek ki 70 olacaktim
Helllöö
Doğru
Haklısın
İki şişko yatağı kırabilirz
Igdecim kaptan @MiuLego gelirsen seni kovmamizi istedi kpss calisacakmissin
Evwt kuZu 2 litre suya bi elmayı 4e böl bi kabuk tatçınla 10 dk falan kaynatBenmde detoks yapmam lazm anam burda nasl yapacam bilmiyom smdi bile kızıyo az yiyorum diye
Su elma suyu nasldi odemimde cok ondan yapim icim
Elmayla tarcinmi kaynatiyoduk
hakkımda asılsız iddialr var hissediyorumAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussss
Demek Melike olacak ponçiğin ismi
Olsun ben ona ponçik diyecem
Anam ya büyüdü resmen ya ne çabuk geçti zaman
Miu değil de ben evlenmeye karar verince gelsen
Miu da iş yok
Hem yazık değil mi müstakbel damada
Bu hatun evlense adam acından ölmez mi
Bir elmalı detoksu hazırlarken mutfağı savaş alanına çeviren arkaaşımızın mantı yapmaya kalktığını düşünebiliyor musun
yirim seniNolur yine döv benisensiz ne anlamı var zayıflamanın detoksun bak hasta hasta pattiş detoksu yapıyorum
Sev beni sana güzel yüzdeler getireyim
Ya kovmak dedik de ben size anlattim mi bilmiyorum.Benim okulumun proje okulu olma durumu var baya ciddi gibi ankaradan fln gelip gidiyo birileri.Proje okullarinda da mudur kendi kadrosunu olusturuyo istedigi ogretmene sen kal gel git diyebiliyo baska okulun ogretmenini isteyebiliyo fln.acikcasi bu haber okulun cogunu sevindirdicunku tayin hakki normalde 3 yilda bir veriliyo ve okulun calisma sartlari cok yogun saatler vs.herkes mudur gonderecek umuduyla bekliyo.
Ve ben ne yaptim.gecenlerde ogretmenler odasina gelen mudur yardimcimin karsinina gectim ve
-Kovirmisen ağam
Dedim
Banu yokluğumda sahip çık buralara zaten yaparsın da elitliğimizi korumamız lazım
Sana çok iş düşüyor artık
Bi de o pro olmayan Esrayın her hafta yenmen lazım
Pro olmak bunu gerekitir
Ayyytmaşallah ikisine de
Miu standartları yüksek tutma benim arkadaşlardan birini ayarlayalım sana
benden başka kimseye kuzu demeyeceksinEvwt kuZu 2 litre suya bi elmayı 4e böl bi kabuk tatçınla 10 dk falan kaynat
ağzın yeşilçay içsin beeeeeeeeeeeeeeTabi zayıfsın ama sen mankenlıge soyunmussun o ayrı yahu cok ta zayıf olma.anlat gari germe ortamı bekletme sevenlerını
kız baya sesli güldüm haaa kızımda anne neden bana gülüyorsun. Diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?