- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayy mortim sorma.. burnum boğazlarım dolmuş hep.. hapşı hapşı mahvoldum... belim de ağrıyo zati kaç gündür...Canım morticim cok geçmiş oldu nasıl oldun
Tabi zayıfsın ama sen mankenlıge soyunmussun o ayrı yahu cok ta zayıf olma.anlat gari germe ortamı bekletme sevenlerınıçırpı bacak mıııııııııııııherkes bana şişko derken sen çırpı bacak dedin en sevdiğimsin artık her mesajımda etiketlicem seni anlatayım bugün hele
Kovmirim ula derse napcanYa kovmak dedik de ben size anlattim mi bilmiyorum.Benim okulumun proje okulu olma durumu var baya ciddi gibi ankaradan fln gelip gidiyo birileri.Proje okullarinda da mudur kendi kadrosunu olusturuyo istedigi ogretmene sen kal gel git diyebiliyo baska okulun ogretmenini isteyebiliyo fln.acikcasi bu haber okulun cogunu sevindirdicunku tayin hakki normalde 3 yilda bir veriliyo ve okulun calisma sartlari cok yogun saatler vs.herkes mudur gonderecek umuduyla bekliyo.
Ve ben ne yaptim.gecenlerde ogretmenler odasina gelen mudur yardimcimin karsinina gectim ve
-Kovirmisen ağam
Dedim
Yaşlandın heAyy mortim sorma.. burnum boğazlarım dolmuş hep.. hapşı hapşı mahvoldum... belim de ağrıyo zati kaç gündür...
Aynen boyle dedimEe noldu peki?? Tam olarak böle mi dedin kız :))
Kovsun diye ugrascamKovmirim ula derse napcan
kız baya sesli güldüm haaa kızımda anne neden bana gülüyorsun. DiyorAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussss
Demek Melike olacak ponçiğin ismi
Olsun ben ona ponçik diyecem
Anam ya büyüdü resmen ya ne çabuk geçti zaman
Miu değil de ben evlenmeye karar verince gelsen
Miu da iş yok
Hem yazık değil mi müstakbel damada
Bu hatun evlense adam acından ölmez mi
Bir elmalı detoksu hazırlarken mutfağı savaş alanına çeviren arkaaşımızın mantı yapmaya kalktığını düşünebiliyor musun
Hakkında hayırlısı olsun cnm ..Aynen boyle dedimAllah iyiligini versin hocam dedi
Kovsun diye ugrascam
Amin canımHakkında hayırlısı olsun cnm ..
ayy bel daha zor yaa benimde geceleri boğazım yanıyorAyy mortim sorma.. burnum boğazlarım dolmuş hep.. hapşı hapşı mahvoldum... belim de ağrıyo zati kaç gündür...
smykmy geçmiş olsun :)
Çok geçmiş olsun canım, gözümüzden kaçmış hergün yüzlerce mesaj var..
Bir an önce iyileşirsin umarım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim farketmemisizdir bazen geçmiş yapılamıyor istirahat et ama diyeti bozma diyet nasıl gidiyor
smykmy gecmis olsun canım gece uykulu uykulu okudum
kızlar günaydın@Esra_4378
tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk huu nerelerdesinbu hafta hepten gittin
@malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek az daha gayret portim
smykmy öğretmenim nerelerdesin?
Kedibochi canım biraz daha gayret bu hafta sporların çok iyi değil
Eki Görüntüle 2140214
Banu yokluğumda sahip çık buralara zaten yaparsın da elitliğimizi korumamız lazım
Sana çok iş düşüyor artık
Bi de o pro olmayan Esrayın her hafta yenmen lazım
Pro olmak bunu gerekitir
Ouuyy masaAllah prensese kocamannn olmuuussAus ve minik Melike'si olarak gayet iyiyiz
Son 5 hafta nasipse ... her şey yolunda . Dün kontrol vardı 45 cm 2300 gr
Heeeee Ocaktan beri kilom stabilhani bazıları varmış pantalon patlatıyormuş duyurulur !
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yaza fit görmek istiyorum
İmza : ana kraliçe AUSSSSSS
HE BİR DE BANA EVLENECEĞİNİ KANITLA EVRT GELİRİM DEDİ
Hadi arkadaşlar el birliğiyle bana bir koca buluyoruz hadi gayret
makarna pilv bazı çorbalar ve biskuvi.P
öyledir canım zor oluyor
Ayak bilekleri için yapılabilecek bisey var mi kikütük gibi benimkiler
Gel gir listeye 53 ol kız.. daha içerde yer var bak :))@eflalim dayanamadim olctum 15 citi hatta 1 2 mm fazladir.ince mince degilmisim kendimi kandirmisim
Senin o trip atan ağzını yüzünü mıncırırım benne kadar güzel spor bu yahu
şu menüye nasıl sevindim.. mortimsin ama sevindim yalan yok
makarna yencek gün müydü mali aşk olsun ya
Bütün gün o türkü dilimdeydi malesefsabah sabah
Yürüyüş candır. Akşam oryantal yaparım. Oryantal de normal değil içinde squatlı mukuatlı ortaya mix yapıyom pinçikleniyom resmenEki Görüntüle 2140215
Kızlar bir kontrol edelim mi eksik gedik var mı bakalım
Bugün sizden sağlam sporlar bekliyorum çarşamba spor günümüz hem yarına hafif atlatırsak cumaya güzel sonuçlar verir sporunda şişkinliği gider o yüzden asılın sporlara kayısılar çağlalar olarak daha çok öne çıkmalıyız
Kayısılar@Lunya matematik61 Melegiimm22 @eflalim
Çağlalarretro_hippo malipina @Nevreste @elfkkk @cakil80
Şimdi gelelim kendi görüşüme bugünler de tempolu bir hayatım var o yüzden fazla gelemedim ama bu görmediğim anlamına gelmez yine sizlerleyim
retro_hippo sporların çok az biraz yüklenmelisin spor senin sağlıklı kilo vermeni sağlar farklı sporlar ekle menüne
malipina tempolu yürüyüşlerine leslie cardio jillian falan eklesen diyorum yürüyüş çok güzel ama diğer sporlarla daha sağlam ilerlersin
@elfkkk sporların çok az dün ki sporun dışında bu hafta sporun yok neredeyse o günlük yürüyüşler bir kaç hareket sadece yerinde durmamanı sağlar ama kilo vermeni vücudunu şekillendirmeni sağlamaz lütfen spora asıl zaman yarat kendine
@cakil80 sporların nerede kuzum çok geridesin çok
Veeeee kayısılarımdanmatematik61 @eflalim sizlerden bugün yarın atak bekliyorum diğer arkadaşlarımızın gerisinde kaldınız alt gruba düşeceksiniz kendiniz için her şeyden önce saldırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?