Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çırpı bacak mıııııııııııııherkes bana şişko derken sen çırpı bacak dedin en sevdiğimsin artık her mesajımda etiketlicem senianlatayım bugün hele
Tabi zayıfsın ama sen mankenlıge soyunmussun o ayrı yahu cok ta zayıf olma.anlat gari germe ortamı bekletme sevenlerını

Kovmirim ula derse napcan

kız baya sesli güldüm haaa kızımda anne neden bana gülüyorsun. Diyor

Çok geçmiş olsun canım, gözümüzden kaçmış hergün yüzlerce mesaj var..
Bir an önce iyileşirsin umarım

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim farketmemisizdir bazen geçmiş yapılamıyor istirahat et ama diyeti bozma diyet nasıl gidiyor

smykmy gecmis olsun canım gece uykulu uykulu okudum

Çok teşekkür ederim kızlar bu hafta nasil gecti hic bilmiyorum ama bu son iki gunü toparlanmaya çalısıcam

Ouuyy masaAllah prensese kocamannn olmuuuss
Ben geldim 1 ay sonra gittin ausm ablamm doyamadk sana
Minigi saglikla kucagina al InşaAllah
Ausencia

P

öyledir canım zor oluyor
makarna pilv bazı çorbalar ve biskuvi.
başka hiç yemez. bir de abur cubur.
eskiden yagda 2 yumurtadan fazla hüpletirdi. her sofraya oyururdu maşallahı vardı o zamanda obez olur diye korkuyordum şimdi o kafa hep dönyor. ı ıh..

Ayak bilekleri için yapılabilecek bisey var mi ki kütük gibi benimkiler

bazı extrem estetik ameliyatlar hariç yok canım kemik bu değişmiyor
inceciik ayaklarım olsun babetler giyeyim filan çok isterdim. birde taraklı benim ayaklarım. babet giyince ayagım içinden taşıyor çok komik oluyor. yanları yüksek olmayan ayakkabı giyemiyorum. stiletto filan hayal..

Canımmm aussssmmm büyük anneeannemmm

Senin yerin bende çok ayrı ve çok kıymetlisinnnn

Rabbim melikeyi saglıcakla kucağina almayı nasip etsin çook dua edicem insallahhhh

Allahım nazarlardann pis gözlerden korusunnn

@Ausencia

Canım benimmm öyle özledim ki

Ausencia

Yürüyüş candır. Akşam oryantal yaparım. Oryantal de normal değil içinde squatlı mukuatlı ortaya mix yapıyom pinçikleniyom resmen. Jilliana erken, lesliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…