- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bi şarkısı var benim olmazsan taciz ederim diye o muydu kızzz :))Bütün gün o türkü dilimdeydi malesef
ahahaha ynen canım elitlige devam
Kaçıncı kulaklık bozduğum. Bir ay dayanmıyo bana almıyom artıkKulaklıkla sen diyniycen. Cügabaytına sağlık allahtan çok yakmıyor :))
Yok o değil allahtanBi şarkısı var benim olmazsan taciz ederim diye o muydu kızzz :))
Gel gir listeye 53 ol kız.. daha içerde yer var bak :))
Hadi inşaAllah ucundan yakala79u görür müyüm bu cuma acep
Mium deneme süremi bugün başlat lütfen sabah ki kilom:60.8çok mantıklı sevdim
vaaay tam perş menüsü hakkaten ben de sevdim
yok yok gitmiyor kilo merak etme korkacak bir şey yok
yok ne yüz vermemesi.. diyet ve kilona karışmmıyorum senin sadece artık.. hastalandığını görmedim ki.. geçmiş olsun çok neyin var?
İyi yapmışsın cnm.. ben artık akşamki cıssları yemiyorum sabaha yersin diye kendimi telkin ediyorum.. öğlen yiyorum akşama hafif yiyorum.. öle işte..valla kocama mezun oldum dedim sorup duruyodu.cislari gorunce de anladi zaten.ama dikkat et diyo mesela gecen aksam onlar piza yei tatli yedi ben yemedim hic israr etmedi.hem ramazan geliyo kendime sözüm var ramazanda diyet yapmam ben.ilk ciddi diyetimi o zaman yapmistim ve gunduz canimin cektigini iftarda bile yiyemedim diye aglamisligim var o yuzden ı ıh :)
Şaka yapıyorsun wayt... ne ara 60 oldunMium deneme süremi bugün başlat lütfen sabah ki kilom:60.8
Ay inşalah görim yaa 80lerden kurtulim diye pattis yapıyom bugün yarınHadi inşaAllah ucundan yakala
Benmde detoks yapmam lazm anam burda nasl yapacam bilmiyom smdi bile kızıyo az yiyorum diyeAy inşalah görim yaa 80lerden kurtulim diye pattis yapıyom bugün yarın
Aus ve minik Melike'si olarak gayet iyiyiz
Son 5 hafta nasipse ... her şey yolunda . Dün kontrol vardı 45 cm 2300 gr
Heeeee Ocaktan beri kilom stabilhani bazıları varmış pantalon patlatıyormuş duyurulur !
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yaza fit görmek istiyorum
İmza : ana kraliçe AUSSSSSS
HE BİR DE BANA EVLENECEĞİNİ KANITLA EVRT GELİRİM DEDİ
Hadi arkadaşlar el birliğiyle bana bir koca buluyoruz hadi gayret
Espirik yaptim smile koyma vaktim yoktu emojisinin emojisiKız adam yüzük almadı diye ölsün mü
Çivili sopa yemeye nıyetm yok da ondanne vardı beni mutlu edeydin ki
spora baaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben de seni yerimAhahahhaakahkaha attım
hunharca gülüyorum bu ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?