bu hafta 1. lik istiyom ki benSen kaç istiyon minnoşum
Hımmmm ince hesaplarLan 55 le girsen, hedef 49 yazdirirsin. 50 ile mezun olabiliyorsun ki
Evde cıss yok almıyırm da yemıyorm da ama annemlere gıdınce benlıkten cıkıyorm ya.hafta sonu ordaydk nerdeyse yarım tepsı ırmık tatlısını yedm.esım hafta sonu gıdelm dedı bugun yok ben gıdemem dedm aman aman orada butun dıyet cöp oluyo.tamamdır canom aldım kaydettim
demek çivili sopa yiyecek kadar zararlı şeyler yiyorsun
Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327 Eki Görüntüle 2140327
kuzu sen korumadasın dondurma en masum tatlı.. yiyebilirsin ki..
banuş sen zaten if yapıyorsun bebeğim o 8 saatte yiyip içenilirsin ki saatine takılmadan.. kastım zararlı şeyler değil zaten kaldı ki sen de süt kahveden bahsediyorsun.. istersen 5 kupa sütlü kahve iç yahu
Evde cıss yok almıyırm da yemıyorm da ama annemlere gıdınce benlıkten cıkıyorm ya.hafta sonu ordaydk nerdeyse yarım tepsı ırmık tatlısını yedm.esım hafta sonu gıdelm dedı bugun yok ben gıdemem dedm aman aman orada butun dıyet cöp oluyo.
Bende kahve ile aşk yaşıyorum ♡♡♡vayt ortalıkta yoktehlikenin farkında mısınız? kesin yine domestosla aşk yaşıyor
ooooo iyiymiş.. ben de yarın kabak detoksu yapıcam bakalım nasıl olacak.. diren yeme sakınBende kahve ile aşk yaşıyorum ♡♡♡
Açım yaa... benim kahvaltı beni çok tutuyordu.. bugün patates ve yoğurt günü :))
ahaha onu yenecegim zaten kaçarı yokkkk
yendim saydım , geçtim o maddeyi ( yürek yeidm yine begüm )
yok artık ne ara 60 yahu
Yemem yaa.. 65i görmeliyim tekrar..65te gezmeliyim artık.. anne 66 oldum üzülüyorum diyorum nankör diyo bana :))ooooo iyiymiş.. ben de yarın kabak detoksu yapıcam bakalım nasıl olacak.. diren yeme sakın
vayt ortalıkta yoktehlikenin farkında mısınız? kesin yine domestosla aşk yaşıyor
bencedeee 65 üstüne asla çıkmamalısın.. annen tabi kadın kilolu hallerini unutmadı derYemem yaa.. 65i görmeliyim tekrar..65te gezmeliyim artık.. anne 66 oldum üzülüyorum diyorum nankör diyo bana :))
ben ortalıktan kaybolsam ne dersin ?
dur tahmin edeyimmmmm
kesin karbonla aşk yaşıyor dersin
evet
ay kalbim falan sıkışıyor valla bak
Bak yedm bıle sopayı.telafı edıyorm 2 gundur ama.sabah kahvaltı aksam kabak detoxsu dun aksam fecı acıktm ama bısey yemedm.artık menü verıcem gorursun menülerimi miuuuu
Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346 Eki Görüntüle 2140346
diri diri çukura gömeceğim seni bak hele neler yemiş
İnş cnm.. elimden geldikçe dikkat ediyorum ama haftasonu kaçıyo genelde .. bizim oğlan evde ya..bencedeee 65 üstüne asla çıkmamalısın.. annen tabi kadın kilolu hallerini unutmadı der
oluruz inşallah kaptaniçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?