- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Aynen canim ya zor cocukla hastalıkGecmıs olsn rabbım sıfa versn cocukla hastalık zor iş.anneler hıc hasta olmasa hep yanımızda olsa ne guzel oluuurrr
Düşünme öyle bazı zamanlar her şey üstüste gelir ama yenilmediğinde daha sağlam kalkarsın
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHava degisimnden herlde herkesler hasta
Dikkat edin kizlar sizde olmayn
Gecmis olsun canimAntibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
Canim sanada gecmis olsun, geçmişi okumamıştımMelegiimm22 canım geçmiş olsun bugün doktor salgın var dedi mutlaka doktora git ben hala cekiyorum vücut atlatamadi resmen. Kendi başına atlatmaya çalışma
Bence sorun olmaz faydalı işte ama miu bilir...Birsey sorsam hastayım diye bana Şehriyeli tavuksuyu çorbası iciriyorlar. Iyi geliyor diye bol baharatli 3 saate bir her ilaç öncesi. Bu çorba da kalori yüksek midir kusacagim artık midem ilactan ve çorbadan beter oldu bi de c vitamini tabletlerinden ve hiç yetmediği kadar değişik meyve çeşidi yiyorum. Hastayken daha farklı beslenemez miyim şimdi eşim Karadut almış ondan yediriyor. Bence ben yediklerimden hastayım sanki sürekli midem bulaniyor. Sürekli bitkinim
Birsey sorsam hastayım diye bana Şehriyeli tavuksuyu çorbası iciriyorlar. Iyi geliyor diye bol baharatli 3 saate bir her ilaç öncesi. Bu çorba da kalori yüksek midir kusacagim artık midem ilactan ve çorbadan beter oldu bi de c vitamini tabletlerinden ve hiç yetmediği kadar değişik meyve çeşidi yiyorum. Hastayken daha farklı beslenemez miyim şimdi eşim Karadut almış ondan yediriyor. Bence ben yediklerimden hastayım sanki sürekli midem bulaniyor. Sürekli bitkinim
Takım listesi için ben de girmek istiyorum ama nasıl başlangıç yapcam cumaya iyilesirsem tam gaz yola devam edecegim ama suan bolca ilaç serum aliyorum liste için ne zaman başvurim ne zaman kabul olurum nasıl girim.ne listesi?
Bugün trt 1 de anlattı tesadüf gördüm lavanta miydi karanfil miydi bir kokuya gelmiyorlarmis hayal meyal duydumKizlar dun evi havalandirmistim bir sürü sivrisinek girmis.sabaha kadar beni yediler.kaşına kaşına dogru düzgün uyuyamadim.cok ta kucuk sinekler bulamiyom olduremiyom,cami açınca gitmiyorlarda.adeta cogaliyorlar..napcam bilmiyom
Çakma bir evlilik düzenleyelimaday yoknasıl evleneyim.. şu aus için evlenecem
Çakıl karadut en iyi meyvelerden biriBirsey sorsam hastayım diye bana Şehriyeli tavuksuyu çorbası iciriyorlar. Iyi geliyor diye bol baharatli 3 saate bir her ilaç öncesi. Bu çorba da kalori yüksek midir kusacagim artık midem ilactan ve çorbadan beter oldu bi de c vitamini tabletlerinden ve hiç yetmediği kadar değişik meyve çeşidi yiyorum. Hastayken daha farklı beslenemez miyim şimdi eşim Karadut almış ondan yediriyor. Bence ben yediklerimden hastayım sanki sürekli midem bulaniyor. Sürekli bitkinim
Geç yan odaya geliyom seni 1. yapcambu hafta 1. lik istiyom ki ben
Tartıya çıkıp yazan kiloyu beğenmeyince "Zaten ben iri kemikliyim!" diyenler... Yuvarlak hatlarını "ince kemikli" oluşuna bağlayanlar... Çok kolay bir ölçümle vücut yapınızı belirleyebilirsiniz. Yapmanız gereken boyunuzu bilmek ve el bileği çevrenizi ölçmek... Aşağıdaki listeye göre ince mi, normal mi, yoksa iri yapılı mı olduğunuzu öğrenebilirsiniz.
Kadınlar için;
Boy 157 cm'den küçükse:
- El bileği 14 cm'den küçükse, ince
- 14-14,5 cm'se, normal
- 14,5 cm'den büyükse, iri
Boy 157 - 165 cm aralığındaysa:
- El bileği 15 cm'den küçükse, ince
- El bileği 15-16 cm'se, normal
- El bileği 16 cm'den büyükse, iri
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 16 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16-16,5 cm'den küçükse, normal
- El bileği 16,5 cm'den büyükse, iri
Erkekler için;
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 14-16,5 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16,5 -19 cm aralığındaysa, normal
- El bileği 19 cm'den büyükse, normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?