olmaz mı vardır tabiiiyok yaw sıkışmasın sadece varsayım
aşçı yok iki gün dışardan yiycezz hemen sordum köfte ve tavuk yiyecegim yer varmı diye
tamamBak yedm bıle sopayı.telafı edıyorm 2 gundur ama.sabah kahvaltı aksam kabak detoxsu dun aksam fecı acıktm ama bısey yemedm.artık menü verıcem gorursun menülerimi miuuuu
olsun sen oğlana uymayacaksın işte dengeli yersen artı gelmez ki zatenİnş cnm.. elimden geldikçe dikkat ediyorum ama haftasonu kaçıyo genelde .. bizim oğlan evde ya..
oluruz inşallah kaptaniçem
Eki Görüntüle 2140355
Benim diyetisyen bu iki detoks corbalardan birini yap dedi la iki gündür malzeme arıyorum valla malzeme yokbende daha önce @MiuLego bana önerdigi kabak detoks corbasını bu akşamdan başlıyarak 3 gün yapayım sadece akşamları yapacağım
amin kaptan içsin,sabah kalkar kalkmaz tartıldım kurtulmuşum gozlerime inanamadım başka yerlerde tartıldım yiine doğru bıda beni iyi gaza getirdi yarın yapacam detoksu bugünde kabak yiyecem sonrada gelsin eksiler hemde bugun güzel spor ve menu ile geliyorum inşallaholmaz mı vardır tabiii
tamam
olsun sen oğlana uymayacaksın işte dengeli yersen artı gelmez ki zaten
ağzın yeşilçay içsin .. çok amin
artılardan kurtuldun mu pembik? kilo ne durumda? detooks yapacaktın?
Aynen bu mevsimde bu sebzeler yok olanda annanemin dedesini görmüş gibi duruyor pörsümüş onuda vitami kalmıştır nede kendibu çorbaların içinde bir ben yokum efser
ilkini sevemedim ama ikincisi güzel gibi..
basit detoks çorbaları daha iyi yahu
Senin göğüslerinde mi büyük
ne ne ne ne ne güzellllllllllll haberler beeeeeeeeeeamin kaptan içsin,sabah kalkar kalkmaz tartıldım kurtulmuşum gozlerime inanamadım başka yerlerde tartıldım yiine doğru bıda beni iyi gaza getirdi yarın yapacam detoksu bugünde kabak yiyecem sonrada gelsin eksiler hemde bugun güzel spor ve menu ile geliyorum inşallah
Aynen bu mevsimde bu sebzeler yok olanda annanemin dedesini görmüş gibi duruyor pörsümüş onuda vitami kalmıştır nede kendi
kilo al ver emzir eski sütyenlerime sıgmıyor. kilo vericem şimdi de torba gibi incekler
Kv ispanakli gozleme yapacakmis aksam yemegine.ne müthüşşşş!!
3 tane kabak aldiydi pazardan birini kendime yapayim bari biberle fln.diger 2sini de yarin yerim
ne ne ne ne ne güzellllllllllll haberler beeeeeeeeee
ay efser yorumuna bittim
hayal ettim
kv iş başında
Gel önüme otur birlikte çevirelimcumaya az kaldı çevir pedalları soul
Hee hooo himmmkilo al ver emzir eski sütyenlerime sıgmıyor. kilo vericem şimdi de torba gibi incekler
Düşünme öyle bazı zamanlar her şey üstüste gelir ama yenilmediğinde daha sağlam kalkarsınEki Görüntüle 2140360
Şu hissi kaybettiğimi düşünüyorum son zamanlarda.
Canim hasta olmasam yapacağım ama hiç gücüm yok cumaya kadar iyileşmeyi umuyorum iyilesip yeniden baslayacagim.Eki Görüntüle 2140215
Kızlar bir kontrol edelim mi eksik gedik var mı bakalım
Bugün sizden sağlam sporlar bekliyorum çarşamba spor günümüz hem yarına hafif atlatırsak cumaya güzel sonuçlar verir sporunda şişkinliği gider o yüzden asılın sporlara kayısılar çağlalar olarak daha çok öne çıkmalıyız
Kayısılar@Lunya matematik61 Melegiimm22 @eflalim
Çağlalar@hippoglisemi @malipina @Nevreste @elfkkk cakil80
Şimdi gelelim kendi görüşüme bugünler de tempolu bir hayatım var o yüzden fazla gelemedim ama bu görmediğim anlamına gelmez yine sizlerleyim
@hippoglisemi sporların çok az biraz yüklenmelisin spor senin sağlıklı kilo vermeni sağlar farklı sporlar ekle menüne
@malipina tempolu yürüyüşlerine leslie cardio jillian falan eklesen diyorum yürüyüş çok güzel ama diğer sporlarla daha sağlam ilerlersin
@elfkkk sporların çok az dün ki sporun dışında bu hafta sporun yok neredeyse o günlük yürüyüşler bir kaç hareket sadece yerinde durmamanı sağlar ama kilo vermeni vücudunu şekillendirmeni sağlamaz lütfen spora asıl zaman yarat kendine
cakil80 sporların nerede kuzum çok geridesin çok
Veeeee kayısılarımdanmatematik61 @eflalim sizlerden bugün yarın atak bekliyorum diğer arkadaşlarımızın gerisinde kaldınız alt gruba düşeceksiniz kendiniz için her şeyden önce saldırın
Geçmiş olsun canım toparlarsın bir an önce inşallahCanim hasta olmasam yapacağım ama hiç gücüm yok cumaya kadar iyileşmeyi umuyorum iyilesip yeniden baslayacagim.
Gecmıs olsn rabbım sıfa versn cocukla hastalık zor iş.anneler hıc hasta olmasa hep yanımızda olsa ne guzel oluuurrrAntibiyotikten kacamadm
Bogazm iltihap olms heryerim agriyo eklemlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?