Sporu bıraktım tarti indi..ay süper şerii çok sevindimmm
benim tartı çıkıyor inmiyor yaaaaaaaaa
Kesinlikle onu bende farkettimaynen cnm , ama karbon yemeyim cin gibiyim
evi sırtıma alır giderim
gidiyor popodan kız.. çok üzülüyom keşke gitmeseHeeyy ya rabbım kılo verınce totodan gıtmıyo mu sabıt mı kalıyo nereden verıp 53 olacaksn bı bana de hele
son 2 gün bıraksan kuzum o 2 günde tüm ödemi gider sporunSporu bıraktım tarti indi..
Haftaya spor yapacagim ama eskisi gibi çok asilmadan..
Günaydın fıstıklar
Dün uyuyup kalmışım
begum75 kuzum dün uyumuşum
Çarşamba sporu:
2 saat tempolu yürüyüş (300p)
30 dakika eliptik (90p)
200 bölgesel (10+20=30p)
Toplam= 420 p
Uyumasam daha yapacaktım
Perşembe: bugün sadece 1 saat tempolu yürüyüş yaparım150 p
ula yiyoz şişiyoz
yemiyoz, spor yapıyoz yine şişiyoz napcaz bizzzz
Keske verılecek bısey olsada benden eklesem sana.neysee ben kacar kızı uyuttum leslıe ye gıdıyorm 2 saat sonra donerm ınsgidiyor popodan kız.. çok üzülüyom keşke gitmese
Evvelki hafta denedim onu ama.. Bu haftada deneyeyim. Pms ovulasyon diye kendimi kandirmicam. Asilacam..son 2 gün bıraksan kuzum o 2 günde tüm ödemi gider sporun
şery spor yapınca kaslarımız yoruluyo şişiyo tartı bazen o yüzden fazla çıkıyo ama ara verip kasları dinlendirince tartı iniyoSporu bıraktım tarti indi..
Haftaya spor yapacagim ama eskisi gibi çok asilmadan..
Kuzum haşlanmış yumurta yağ içermiyor belki o yüzden başlanmıştır yumurta vardır bide haşlanmış yumurta daha tok tutuyorWhiteblacklife bir sey soracam kac gunudr iki has yumurta dan
Yarın yine detikstaki yumurta peynir ve maydanozla omlet yapsam olur mu.. yani detoks a uyar mı
keşke benim popodan gitsegidiyor popodan kız.. çok üzülüyom keşke gitmese
Protein nerede canimm yumurta yok kahvaltıda yeşillik yok zeytin yok akşam çorba yoğurt bide salata ekleseydin en azındanGunun menusunu vereyim
Sabah 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 1 domates
Ara yok
Aksam 17 kv deydik 5 yk tarhana 5 yk yogurt
Spor yapicam simdi yapicam
Whiteblacklife @MiuLego @Esra_4378
Eki Görüntüle 2140539 diyetisyen sabah niye dün az yedin diye beni sopaladıböyle diyetisyen dostlar başına
.2 gün önce bende sismistim.
Portakal ve haşlanmış yumurta diyeti onnnn numerooo.
Dune gore 700 gitti.. 76.6 yi gordum şükür.
Ama daha yolum çok. Bunlar arti sayılır. Asil listeyi bıraktığım 71.1 den sonra kilo veriyorum sayicam
Üzmesinler be bonus. Madem ben hacamattan korkuyorum çekiniyorum yaptıramıyorum. Benim gibi insanları üzmesinler.Bu daha basit değil mi?Ördeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
Valla bana tavsiye eden kadın 10 günde 2 kilo vermiş eger bu listeyle verdiyse.efser sen bu liste ile kilo verirsen biZ boşa aç kalıyoruz demektir sonucu merak ediyorum cidden
.
Ya spor yapmadan da olmuyor ki sery
Sabırla inmeisni bekliycez napalim
şery spor yapınca kaslarımız yoruluyo şişiyo tartı bazen o yüzden fazla çıkıyo ama ara verip kasları dinlendirince tartı iniyo
yani senin kide öyle bişey oldu muhtemelen,bu arada sen spor listesindesin sporu bırakmak yok
bi girince iki hafta sorumluğun devam ediyor
Canım sıkkındı biraz. Migrenim de tuttu. Öyle işte.
portim hayırdır canın neden sıkkınÖrdeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?