Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harikasın hepfitim

ula yiyoz şişiyoz
yemiyoz, spor yapıyoz yine şişiyoz napcaz bizzzz

2 gün önce bende sismistim.
Portakal ve haşlanmış yumurta diyeti onnnn numerooo.
Dune gore 700 gitti.. 76.6 yi gordum şükür.
Ama daha yolum çok. Bunlar arti sayılır. Asil listeyi bıraktığım 71.1 den sonra kilo veriyorum sayicam

Sporu bıraktım tarti indi..
Haftaya spor yapacagim ama eskisi gibi çok asilmadan..
şery spor yapınca kaslarımız yoruluyo şişiyo tartı bazen o yüzden fazla çıkıyo ama ara verip kasları dinlendirince tartı iniyo
yani senin kide öyle bişey oldu muhtemelen,bu arada sen spor listesindesin sporu bırakmak yok
bi girince iki hafta sorumluğun devam ediyor

Whiteblacklife bir sey soracam kac gunudr iki has yumurta dan
Yarın yine detikstaki yumurta peynir ve maydanozla omlet yapsam olur mu.. yani detoks a uyar mı
Kuzum haşlanmış yumurta yağ içermiyor belki o yüzden başlanmıştır yumurta vardır bide haşlanmış yumurta daha tok tutuyor

Gunun menusunu vereyim
Sabah 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 1 domates
Ara yok
Aksam 17 kv deydik 5 yk tarhana 5 yk yogurt

Spor yapicam simdi yapicam

Whiteblacklife @MiuLego @Esra_4378
Protein nerede canimm yumurta yok kahvaltıda yeşillik yok zeytin yok akşam çorba yoğurt bide salata ekleseydin en azından
Spor yaptıysan :8
Sporsuz:5

Eki Görüntüle 2140539 diyetisyen sabah niye dün az yedin diye beni sopaladı böyle diyetisyen dostlar başına

.efser sen bu liste ile kilo verirsen biZ boşa aç kalıyoruz demektir sonucu merak ediyorum cidden

.

Ya spor yapmadan da olmuyor ki sery
Sabırla inmeisni bekliycez napalim

Ördeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
Üzmesinler be bonus. Madem ben hacamattan korkuyorum çekiniyorum yaptıramıyorum. Benim gibi insanları üzmesinler.Bu daha basit değil mi?

Yok begom sporu birakmicam. Ama benim haftalardir inmiyirdu nasil kassiz kaldi isem.
Ama incelmistim. Reglin 4. Günü yine alacam olcu..
Geçen pilates lastigi aldim. Basliyorum ufak ufak..

Canım sıkkındı biraz. Migrenim de tuttu. Öyle işte.

Ördeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
portim hayırdır canın neden sıkkın
bende de migren var hemde fenaaa bazen 1 hafta gitmiyo ağrısı
senle beraber yaptıralım yani gününü belirliyelim, diyetini beraber yapalım ne dersin

eşimdede sinüzit var onada diyorum yaptıralım diye ama tembeliz biraz galibabirazda korku var açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…