harikasın şerimYok begom sporu birakmicam.
Geçen pilates lastigi aldim. Basliyorum ufak ufak..
bu arada 30 dakika eliptik 90 puan değilki 120 puanGünaydın fıstıklar
Dün uyuyup kalmışım
begum75 kuzum dün uyumuşum
Çarşamba sporu:
2 saat tempolu yürüyüş (300p)
30 dakika eliptik (90p)
200 bölgesel (10+20=30p)
Toplam= 420 p
Uyumasam daha yapacaktım
Perşembe: bugün sadece 1 saat tempolu yürüyüş yaparım150 p
Efser ilk hafta bu menuyle kilo verirsin ama ben düzenli verebileceğine inanmıyorum ya kafam da deli sorular hepimiz izliyoruz ağır yaşamlar diye program var oradaki doktor 300 kiloluk insanlara 1200 kalorilik diyet veriyor üstelik protein ağırlıklı çok az karbonlu hatta karbon almayın diyor yani o insanlar o kiloda medyası günde en 7000 kalori yakıyordur eeee günde 7000 kalori yakan bı metaya 1200 veriyor üstelik 300 kiloluk bı insana şimdi senin meta hızına göre verdi diyelim ama full karbonlu bı menü ya protein az bana göreÖglen o iki kaşık pilavla cıg köfteyi yerken vicdanım rahatsız oldu meger pilavı 6 kasık yeseydim tam olacakmış
Üzmesinler be bonus. Madem ben hacamattan korkuyorum çekiniyorum yaptıramıyorum. Benim gibi insanları üzmesinler.Bu daha basit değil mi?
Çarşamba :
60 dk eliptik / 240
1000 ip / 200
30 dk tempolu yürüyüş / 75
TOPLAL: 615 PUAN
nehirnil111
Sütten bişey olmaz kuzum bugün de 10 point alıp mortini mor yapacaksın demi demiWhiteblacklife vayt dün kahvaltıda 1 bardak sütüm vardı tarçınlı unutmuşum
Ben kesinlikle karşıyım. Zaten dikkat edersen efserin diyetşsyen menğsüne tek yorumum da yok.Efser ilk hafta bu menuyle kilo verirsin ama ben düzenli verebileceğine inanmıyorum ya kafam da deli sorular hepimiz izliyoruz ağır yaşamlar diye program var oradaki doktor 300 kiloluk insanlara 1200 kalorilik diyet veriyor üstelik protein ağırlıklı çok az karbonlu hatta karbon almayın diyor yani o insanlar o kiloda medyası günde en 7000 kalori yakıyordur eeee günde 7000 kalori yakan bı metaya 1200 veriyor üstelik 300 kiloluk bı insana şimdi senin meta hızına göre verdi diyelim ama full karbonlu bı menü ya protein az bana göre
Aklımdaki sorular
Kilolana göre beslenmek mi doğru olan yoksa doktor now yaptığı gibi belli bı kalori almak mı yoksa senin doktorun yaptığı gibi meta hızına göre beslenmek mi doğru olan peki bu meta hızına değişiyor kas yapıma kilona boyuna aktifligine göre her gün peki bu hergun u nasıl biliyor bazal metabolizma hızına bakarak diyet vermek doğru mu bu kadar çok yedirmek sağlıklı olan mi @MiuLego sana da sorayim
Dün de mi 10 aldı gerçek mi bak daha geçmişe bkamadım cidden miSütten bişey olmaz kuzum bugün de 10 point alıp mortini mor yapacaksın demi demi
Yoook yapma kuzum@MiuLego ben bu sabah 3 mil leslie yaptim aksam baska spor yapmam gerekir mi daha?persembe ya bugun.
+1Efser ilk hafta bu menuyle kilo verirsin ama ben düzenli verebileceğine inanmıyorum ya kafam da deli sorular hepimiz izliyoruz ağır yaşamlar diye program var oradaki doktor 300 kiloluk insanlara 1200 kalorilik diyet veriyor üstelik protein ağırlıklı çok az karbonlu hatta karbon almayın diyor yani o insanlar o kiloda medyası günde en 7000 kalori yakıyordur eeee günde 7000 kalori yakan bı metaya 1200 veriyor üstelik 300 kiloluk bı insana şimdi senin meta hızına göre verdi diyelim ama full karbonlu bı menü ya protein az bana göre
Aklımdaki sorular
Kilolana göre beslenmek mi doğru olan yoksa doktor now yaptığı gibi belli bı kalori almak mı yoksa senin doktorun yaptığı gibi meta hızına göre beslenmek mi doğru olan peki bu meta hızına değişiyor kas yapıma kilona boyuna aktifligine göre her gün peki bu hergun u nasıl biliyor bazal metabolizma hızına bakarak diyet vermek doğru mu bu kadar çok yedirmek sağlıklı olan mi @MiuLego sana da sorayim
Gİtmesin popo ne kadar güzel gösteriyor insanı yakeşke benim popodan gitse
Ya bana sanki aksam yemekten sonra spor yapmayinca yediklerim oturup kalacakmis gibi geliyoYoook yapma kuzum
İşte bu ben duymak istediğimEvvelki hafta denedim onu ama.. Bu haftada deneyeyim. Pms ovulasyon diye kendimi kandirmicam. Asilacam..
O menüye 5 mi verdin? 5 rakamı kndşnden utanacakProtein nerede canimm yumurta yok kahvaltıda yeşillik yok zeytin yok akşam çorba yoğurt bide salata ekleseydin en azından
Spor yaptıysan :8
Sporsuz:5
Ya şöyle düşünüyorum berna.. listede değilsen bence spor ödemini kafaya takmamalısın.. liste için kritik çünkü cuma sabahki kilo tek önemli olan. Ama bizler için spor her zaman vücuda yatırım hele sen korumadasın. Ben olsam yaparım isterse ödem yapsın nolcak kiYa bana sanki aksam yemekten sonra spor yapmayinca yediklerim oturup kalacakmis gibi geliyo
Yok kzuu m normal temposuz tempolu olunca belirtiyorum malum point meselesiyürüyüş tempolumu temposuz mu tevom?
Duyun duyun @MiuLegoEki Görüntüle 2140539 diyetisyen sabah niye dün az yedin diye beni sopaladıböyle diyetisyen dostlar başına
Yedim kiKuzum haşlanmış yumurta yağ içermiyor belki o yüzden başlanmıştır yumurta vardır bide haşlanmış yumurta daha tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?