Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esim memleketinden anaciindan geldi bu sabah bissuru ciz cozla gelmiş.
Iyiki konuşmuyorum kendisi ile
Ciz cozlarini da yemem canimda çekmiyor zaten.
Bana aldığı d.gunu pastasını da kendi yemişti.
Birde spora gidiyor.
Ohh yesin yesin o göbek daha da sissin ben incelirken.
Ondan intikamimi böyle alacam

bu arada 30 dakika eliptik 90 puan değilki 120 puan
toplam puanın 450 oldu

Öglen o iki kaşık pilavla cıg köfteyi yerken vicdanım rahatsız oldu meger pilavı 6 kasık yeseydim tam olacakmış
Efser ilk hafta bu menuyle kilo verirsin ama ben düzenli verebileceğine inanmıyorum ya kafam da deli sorular hepimiz izliyoruz ağır yaşamlar diye program var oradaki doktor 300 kiloluk insanlara 1200 kalorilik diyet veriyor üstelik protein ağırlıklı çok az karbonlu hatta karbon almayın diyor yani o insanlar o kiloda medyası günde en 7000 kalori yakıyordur eeee günde 7000 kalori yakan bı metaya 1200 veriyor üstelik 300 kiloluk bı insana şimdi senin meta hızına göre verdi diyelim ama full karbonlu bı menü ya protein az bana göre
Aklımdaki sorular
Kilolana göre beslenmek mi doğru olan yoksa doktor now yaptığı gibi belli bı kalori almak mı yoksa senin doktorun yaptığı gibi meta hızına göre beslenmek mi doğru olan peki bu meta hızına değişiyor kas yapıma kilona boyuna aktifligine göre her gün peki bu hergun u nasıl biliyor bazal metabolizma hızına bakarak diyet vermek doğru mu bu kadar çok yedirmek sağlıklı olan mi @MiuLego sana da sorayim

Üzmesinler be bonus. Madem ben hacamattan korkuyorum çekiniyorum yaptıramıyorum. Benim gibi insanları üzmesinler.Bu daha basit değil mi?

Onları allah ıslah etsin o konu ayrı :) migren bişey yapmadan geçmez.
Hiç yaptırmadığın için biraz tedirgin olman normal ama gidince görüceksin basit bişey olduğunu.
Millet estetik yaptırmak için nelere katlanıyo bu senin sağlığın için hiç bişey değil hep öyle düşün.
Çok sevdiğin biriyle gitmeye çalış.
Yengemi her ay acile götürüyolardı migrenden.
Şimdi ara sıra bazı bazı tutuyor oda hafif yani.
Ben ölürdüm ağrıdan kısmi migren dedi yapan kadın yarım migrende deniyomuş. Hamdolsun önce azaldı sonra geçti.

Hamileliklerimde hortluyodu en son kıza hamiletşm kalkamıyorum yerimden bide küçük çocuk var ilgilenmem gereken.
Her gün minoset nasıl aliyim hamileyim o daha çok zarar.
Baktım netten yapılmıyor yazıyo gebelere.
Dayanamaz falan diye.
Çok zayıf çelimsiz değilim dayanırım dedim ağrıdan kötü olamaz.
Yaptırdım o oldu çok şükür

Ben kesinlikle karşıyım. Zaten dikkat edersen efserin diyetşsyen menğsüne tek yorumum da yok.

Bilmiyorum. Efser uzun diyet yolculuğundan çok güzel kilo vererek çıktı. Haaa sonra aldı mı aldı. Ama bu yanlış diyet yaptığı veya kilo verdği için değildi. Nefsine hakim olmadı yedi. Yersek hepimiz kilo alırız.

Ben olsam vücudumu artık bu kadar tanımış bir kişi olarak ne yiyip ne yememem gerektiğini az çok bilirdim.

+1

Ya bana sanki aksam yemekten sonra spor yapmayinca yediklerim oturup kalacakmis gibi geliyo
Ya şöyle düşünüyorum berna.. listede değilsen bence spor ödemini kafaya takmamalısın.. liste için kritik çünkü cuma sabahki kilo tek önemli olan. Ama bizler için spor her zaman vücuda yatırım hele sen korumadasın. Ben olsam yaparım isterse ödem yapsın nolcak ki

yürüyüş tempolumu temposuz mu tevom?
Yok kzuu m normal temposuz tempolu olunca belirtiyorum malum point meselesi
Eki Görüntüle 2140539 diyetisyen sabah niye dün az yedin diye beni sopaladı böyle diyetisyen dostlar başına
Duyun duyun @MiuLego Whiteblacklife
Kuzum haşlanmış yumurta yağ içermiyor belki o yüzden başlanmıştır yumurta vardır bide haşlanmış yumurta daha tok tutuyor
Yedim ki lorlu maydanozlu omlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…