Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten mesajda yazıyor kuzum bu bir başlangıç,sonra 2 haftada bir 50 kalori düşecek. Benim geçen verdiğim süreç bunun özeti, tamam benimde beli başlı hatalarım var ama vücudun herşeyden uzak tutarsak sonrası aynı lastik hesabı gerer bırakırsan geri çarparak durursun başladığın noktaya dönersin. Benim gibi karbonun başkentli bir kültürünüz varsa yaşadığım yöre kurak iklimli ve her mevsim her sebze yok o yüzden atalarım karbona bağımlı yaşamak zorunda kalmış ve bu zamana kadarda öyle olmuş yani benim karbondan kaçaçak bir noktam yok ben yemememde çevrem yiyecek herzaman karşılaşacağız .ben bu karbonu diyetin bir yerine dengeli sıkıştırmam lazım ki korumadada o düzeni bunu öğrenmeliyim
Size bulunduğum yemek kültürünü en iyi Nevreste anlatır
Bizler Hale’n bulguru kilo kilo alamıyoruz Kazan’larda kaynatıp kendimiz yapıyoruz her ev en az 3 çuval buğday kaynatır bazen 100 200 kiloyu. Geçer bu oran biliyorum şimdi siz böylesiniz ama iyiyorlar işte.
Bu liste böyle kalmıyaçak giderek aşagı çekilecek yani 2 kaşık pilav yiyeceğim günlerde var

Bugün persembe okulda nobetciyim eve perisan gidiyorum sabah erken kalkinca yapayim dedim hic degilse aksam halsiz olursam sabah yaptim derim.kendimi iyi hissedersem aksam da yaparim.

Sana karşı nasıl seri?
Aranızda bı özlem oldumu ?
Umarım herşey iyi güzel olur canım sizin için p

Bugün persembe okulda nobetciyim eve perisan gidiyorum sabah erken kalkinca yapayim dedim hic degilse aksam halsiz olursam sabah yaptim derim.kendimi iyi hissedersem aksam da yaparim.
Aynen canısı. Sabah yapman sana akşam spor yapmama lüksü veriyor. Ama halin olursa yap tabi spordan zarar asla gelmezzzz

Ben sebzeden çok bahsetmedim kuzum 6 kaşık pilavın yanında yenen 1 dilim.ekmekte bırak diyeti diyet dışı bile ekmekle pilav yemedim ben ya karbonlu bı bölge okey 2 hafta 50 kalori elli kalori ne la bir yumurta ederi yani çok az düstugu kalori kusura bakma ama bu menüyle kilo versen de ben sağlıklı olduğuna inanmayacagim çünkü kas yapın için lazım.olan protein yokkk

Oğlum gece 1 saat kesintisiz ağladı zorla şurup içirio uyuttum.. öksürüğü var maalesef .. bugünde stajım var bakıcı gelicek bırakıp gidicem yavrumu
Gecmis olsun hippoo
şu cumadan cumaya tartılmayı bi beceremedim yaaa
ama ptesi tartısı korkusuna hafta sonu bozmuyorum

pazartesi - cuma en iyisi ama ya
digeri , kilo gitmezse can sıkıntısı
Ay ben her sabah het aksam yatmadan hatta wc ye cikarsam.gun.icerisinde kiyafetli kiyafetsiz her sekilde tartiliyorum

Deniyeceğiz kuzum şu anda bunu konuşmak benim için çok erken bir süreç çünkü bilmiyorum vercekmiyim veremeyecekmiyim. Benim meta buna ne cevap verecek bilm kendimi kobay olarak ortaya koydum bakalım bu haftaki kilomu kesinlikle kilo verdim anlamında bakmıyorum aylardır biriktirdiğim toksitleri atıyorum mükemel bir sonuç olasada pazar günü gideceğim yağ ölçümünde ortaya çıkar

Eliptik 4 le çarpılıyor canım

Ördeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
Dün gördüm 1-5-7 mayıs hacamat için uygun yazıyordu. Bende istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…