O diyetisyeni hiç sevmedim zatenYok kzuu m normal temposuz tempolu olunca belirtiyorum malum point meselesi
Duyun duyun @MiuLegoWhiteblacklife
Yedim kilorlu maydanozlu omlet
Zaten mesajda yazıyor kuzum bu bir başlangıç,sonra 2 haftada bir 50 kalori düşecek. Benim geçen verdiğim süreç bunun özeti, tamam benimde beli başlı hatalarım var ama vücudun herşeyden uzak tutarsak sonrası aynı lastik hesabı gerer bırakırsan geri çarparak durursun başladığın noktaya dönersin. Benim gibi karbonun başkentli bir kültürünüz varsa yaşadığım yöre kurak iklimli ve her mevsim her sebze yok o yüzden atalarım karbona bağımlı yaşamak zorunda kalmış ve bu zamana kadarda öyle olmuş yani benim karbondan kaçaçak bir noktam yok ben yemememde çevrem yiyecek herzaman karşılaşacağız .ben bu karbonu diyetin bir yerine dengeli sıkıştırmam lazım ki korumadada o düzeni bunu öğrenmeliyimEfser ilk hafta bu menuyle kilo verirsin ama ben düzenli verebileceğine inanmıyorum ya kafam da deli sorular hepimiz izliyoruz ağır yaşamlar diye program var oradaki doktor 300 kiloluk insanlara 1200 kalorilik diyet veriyor üstelik protein ağırlıklı çok az karbonlu hatta karbon almayın diyor yani o insanlar o kiloda medyası günde en 7000 kalori yakıyordur eeee günde 7000 kalori yakan bı metaya 1200 veriyor üstelik 300 kiloluk bı insana şimdi senin meta hızına göre verdi diyelim ama full karbonlu bı menü ya protein az bana göre
Aklımdaki sorular
Kilolana göre beslenmek mi doğru olan yoksa doktor now yaptığı gibi belli bı kalori almak mı yoksa senin doktorun yaptığı gibi meta hızına göre beslenmek mi doğru olan peki bu meta hızına değişiyor kas yapıma kilona boyuna aktifligine göre her gün peki bu hergun u nasıl biliyor bazal metabolizma hızına bakarak diyet vermek doğru mu bu kadar çok yedirmek sağlıklı olan mi @MiuLego sana da sorayim
Bugün persembe okulda nobetciyim eve perisan gidiyorum sabah erken kalkinca yapayim dedim hic degilse aksam halsiz olursam sabah yaptim derim.kendimi iyi hissedersem aksam da yaparim.Ya şöyle düşünüyorum berna.. listede değilsen bence spor ödemini kafaya takmamalısın.. liste için kritik çünkü cuma sabahki kilo tek önemli olan. Ama bizler için spor her zaman vücuda yatırım hele sen korumadasın. Ben olsam yaparım isterse ödem yapsın nolcak ki
Esim memleketinden anaciindan geldi bu sabah bissuru ciz cozla gelmiş.
Iyiki konuşmuyorum kendisi ile
Ciz cozlarini da yemem canimda çekmiyor zaten.
Bana aldığı d.gunu pastasını da kendi yemişti.
Birde spora gidiyor.
Ohh yesin yesin o göbek daha da sissin ben incelirken.
Ondan intikamimi böyle alacam
Aynen canısı. Sabah yapman sana akşam spor yapmama lüksü veriyor. Ama halin olursa yap tabi spordan zarar asla gelmezzzzBugün persembe okulda nobetciyim eve perisan gidiyorum sabah erken kalkinca yapayim dedim hic degilse aksam halsiz olursam sabah yaptim derim.kendimi iyi hissedersem aksam da yaparim.
Ben sebzeden çok bahsetmedim kuzum 6 kaşık pilavın yanında yenen 1 dilim.ekmekte bırak diyeti diyet dışı bile ekmekle pilav yemedim ben ya karbonlu bı bölge okey 2 hafta 50 kalori elli kalori ne la bir yumurta ederi yani çok az düstugu kalori kusura bakma ama bu menüyle kilo versen de ben sağlıklı olduğuna inanmayacagim çünkü kas yapın için lazım.olan protein yokkkZaten mesajda yazıyor kuzum bu bir başlangıç,sonra 2 haftada bir 50 kalori düşecek. Benim geçen verdiğim süreç bunun özeti, tamam benimde beli başlı hatalarım var ama vücudun herşeyden uzak tutarsak sonrası aynı lastik hesabı gerer bırakırsan geri çarparak durursun başladığın noktaya dönersin. Benim gibi karbonun başkentli bir kültürünüz varsa yaşadığım yöre kurak iklimli ve her mevsim her sebze yok o yüzden atalarım karbona bağımlı yaşamak zorunda kalmış ve bu zamana kadarda öyle olmuş yani benim karbondan kaçaçak bir noktam yok ben yemememde çevrem yiyecek herzaman karşılaşacağız .ben bu karbonu diyetin bir yerine dengeli sıkıştırmam lazım ki korumadada o düzeni bunu öğrenmeliyim
Size bulunduğum yemek kültürünü en iyiNevreste anlatır
Bizler Hale’n bulguru kilo kilo alamıyoruz Kazan’larda kaynatıp kendimiz yapıyoruz her ev en az 3 çuval buğday kaynatır bazen 100 200 kiloyu. Geçer bu oran biliyorum şimdi siz böylesinizama iyiyorlar işte.
Bu liste böyle kalmıyaçak giderek aşagı çekilecek yani 2 kaşık pilav yiyeceğim günlerde var
Oğlum gece 1 saat kesintisiz ağladızorla şurup içirio uyuttum.. öksürüğü var maalesef .. bugünde stajım var bakıcı gelicek bırakıp gidicem yavrumu
Bende bendeO diyetisyeni hiç sevmedim zaten
Benimki yanlıs olmuşta seninki de yanlış 515 olacak
Gecmis olsun hippooOğlum gece 1 saat kesintisiz ağladızorla şurup içirio uyuttum.. öksürüğü var maalesef .. bugünde stajım var bakıcı gelicek bırakıp gidicem yavrumu
Ay ben her sabah het aksam yatmadan hatta wc ye cikarsam.gun.icerisinde kiyafetli kiyafetsiz her sekilde tartiliyorumşu cumadan cumaya tartılmayı bi beceremedim yaaa
ama ptesi tartısı korkusuna hafta sonu bozmuyorum
pazartesi - cuma en iyisi ama ya
digeri , kilo gitmezse can sıkıntısı
Deniyeceğiz kuzum şu anda bunu konuşmak benim için çok erken bir süreç çünkü bilmiyorum vercekmiyim veremeyecekmiyim. Benim meta buna ne cevap verecek bilm kendimi kobay olarak ortaya koydum bakalımBen sebzeden çok bahsetmedim kuzum 6 kaşık pilavın yanında yenen 1 dilim.ekmekte bırak diyeti diyet dışı bile ekmekle pilav yemedim ben ya karbonlu bı bölge okey 2 hafta 50 kalori elli kalori ne la bir yumurta ederi yani çok az düstugu kalori kusura bakma ama bu menüyle kilo versen de ben sağlıklı olduğuna inanmayacagim çünkü kas yapın için lazım.olan protein yokkk
Saol cnm bende hastayım valla ... sesim de çıkmıyoGecmis olsun hippoo
Ay ben her sabah het aksam yatmadan hatta wc ye cikarsam.gun.icerisinde kiyafetli kiyafetsiz her sekilde tartiliyorum
Eliptik 4 le çarpılıyor canımGünaydın fıstıklar
Dün uyuyup kalmışım
@begum75 kuzum dün uyumuşum
Çarşamba sporu:
2 saat tempolu yürüyüş (300p)
30 dakika eliptik (90p)
200 bölgesel (10+20=30p)
Toplam= 420 p
Uyumasam daha yapacaktım
Perşembe: bugün sadece 1 saat tempolu yürüyüş yaparım150 p
Dün gördüm 1-5-7 mayıs hacamat için uygun yazıyordu. Bende istiyorum aslındaÖrdeğim gagasını yediğim nolur şu hacamatı yaptır ramazandan önce çok rahatlıycaksın.
Hiç hacamat olmayan birine ilk seferde baştan yapılmıyo zaten ikincide ancak.
Aç karına kafam çalışmıyor eflalBenimki yanlıs olmuşta seninki de yanlış 515 olacak
100 puanımı yedirmemAç karına kafam çalışmıyor eflal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?