- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Evet başkası diyet için fedakarlık yaparken yemezken onları görünce insan yediklerine çeki düzen verme ihtiyacı hissediyo kendinde.hep diyorum ben takıma girmesem 95e inince salardım geri, ki hep öyle oldu önceden
Motivasyon burda fazlasıyla var zaten
Haklısın canım.. İşte motive edilmek ve destek görmek çok önemli..
Ben güneşi sevmiyorum ,halsizleştiriyor beniUlaaa güneşi gören camışlar gibi mayıştım bee güneş çok güzel geldi valla
Öğlen güneşi iyidir D vitamini işte bedavadanBen güneşi sevmiyorum ,halsizleştiriyor beni
tamam ayarladık canım benimBen hiç yapmadım kuzu
Dün dr kontrolümde düşük dedi dr zaten ,ama ben de vitiligo da var az ,dr güneş ışığında çok durma demişti,bir de dediğim gibi daraltıyor beni güneş,balkonda süngeri koyup güneşleneyim diyorum ama az dursam kaçıyorum ,yakıyor beniÖğlen güneşi iyidir D vitamini işte bedavadan
Bastonu sakladın di mi doktorun yanına geçerkenDün dr kontrolümde düşük dedi dr zaten ,ama ben de vitiligo da var az ,dr güneş ışığında çok durma demişti,bir de dediğim gibi daraltıyor beni güneş,balkonda süngeri koyup güneşleneyim diyorum ama az dursam kaçıyorum ,yakıyor beni
Kolesterol da az yüksek çıkmış ,dr gençsin ilaç kullanacak kadar değil diyet ve spor yapsan düşer dedi,nerde kalmıştık dr bana gençsiniz dedi
Ayy MasaAllah MasaAllahSana da maşallah kuzum sen de çok güzel veriyon maşallah
Dün dr kontrolümde düşük dedi dr zaten ,ama ben de vitiligo da var az ,dr güneş ışığında çok durma demişti,bir de dediğim gibi daraltıyor beni güneş,balkonda süngeri koyup güneşleneyim diyorum ama az dursam kaçıyorum ,yakıyor beni
Kolesterol da az yüksek çıkmış ,dr gençsin ilaç kullanacak kadar değil diyet ve spor yapsan düşer dedi,nerde kalmıştık dr bana gençsiniz dedi
evet canim bise yapamadim zaten calisyodumSanırım.hasta oldugun için bu kadar az yedin ama çok güçsüz düşürür bunlar seni
Bazen insan is yerinde huzurlu olamiyo.ben oyle oldugumda kahvemi alip cekmece dolap bilgisayar duzenliyorum kendime geliyorum mutlu oluyorum ilgincIs yerinde mutlu insanlara ozeniyorum acaba huysuz ben miyimgeldiğim dakika sıkıntı diz boyu hiç kimse ile konuşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?