- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Benim de kac gundur yarim yamalak bi de sislik varwc ye çıkmam laızm yarın için tartı içinn
maydanoz kaynatıp içem eve gidince
canım ben kayısı yiyom faydası oluyor zeytinyağıda iyi olur kızım yapamazsa cay kaşiği ucunda veriyom 1 saat olmadan yapıyorwc ye çıkmam laızm yarın için tartı içinn
canım ben kayısı yiyom faydası oluyor zeytinyağıda iyi olur kızım yapamazsa cay kaşiği ucunda veriyom 1 saat olmadan yapıyor
Neslihancım ben yanında tatlı bişeyler yiyerek bıraktım şekeri.
Mutlu olma sebeplerinden biri benim için çay içmek napiyim :)
Dut kurusu yada üzüm geveliyodum agzımda. Şimdi içebiliyorum ama yine yanında bişey varsa daha çok seviyorum.
Şeker atsam içemem
Bu arada ben farkettim de bu ay regl olmadımm..2 hafta gecikti..
Hamile olma ihtimalim yok ama PKO uçtu sanırım.. Onun şişkinliği de var..
Hastalik bahane mivur ki
hep başladım diyip yarıda bırakıyorsun ki
hastalık falan deme bahanelere kapalıyım
hadi inşallah işe yararwc ye çıkmam laızm yarın için tartı içinn
gel gel ellerimle yaparım içiririm kıyamam.. hayır spor yapma kuzucum bugün dinlen ki yarına ödem olmasın tartıya..@MiuLego kaptan bana yapsana kahve bu yorgunluğun üstüne iyi gelir valla sabah beri kıçımı yere koymadım desem yalan olmaz bu hareketin üstüne spor yapılır mı
2 hafta çoookBu arada ben farkettim de bu ay regl olmadımm..2 hafta gecikti..
Hamile olma ihtimalim yok ama PKO uçtu sanırım.. Onun şişkinliği de var..
Hastalik bahane mi
Vayy anacımmmhadi inşallah işe yarar
gel gel ellerimle yaparım içiririm kıyamam.. hayır spor yapma kuzucum bugün dinlen ki yarına ödem olmasın tartıya..
2 hafta çoook
diyetini asla bozmayacaksınVayy anacımmm
Evet nihayetinde bir aylik surecte hastalik yorgunluk yogunluk herkesin hayatnda oluyo hastalik artik bahane olarak gormicem bi pencere daha actin bende haklisındiyetini asla bozmayacaksın
caım hasta olmak bahane demiyorum... istediğin gibi anlıyorsun.. ben diyorum ki hastalık da hayatın içinde.. biz de bununla yaşamayı öğrendik öğreneceğiz.. bu bizim hedeflerimizden uzaklaşma sebebi olamaz olmamalı.. diyetin içiersinde hasta olmak da var.. hastayken süreci bozmamak da dahil.Mium hasta olmak bahane diyosan bi bildigin vardir diyorum bende
@MiuLego
aynı anda benzer şeyler yazmışız.. onu söylemeye çalışıyordum..Evet nihayetinde bir aylik surecte hastalik yorgunluk yogunluk herkesin hayatnda oluyo hastalik artik bahane olarak gormicem bi pencere daha actin bende haklisın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?