Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne bilim cnm bir hamile iken hamilelik şekeri çıktı o arada şekersiz içtim o da çok severek değil ama keyif çayını hiçç şekersiz içemiyordum artık içeceğim alışacağım...

Bu arada ben farkettim de bu ay regl olmadımm.. 2 hafta gecikti..

Hamile olma ihtimalim yok ama PKO uçtu sanırım.. Onun şişkinliği de var..

Menum verim
Sabah 12.10
1 kase 7 hurmali tarçınlı yoğurt

Ara 15.15
3 hurma
1 bardak süt
8 badem cig

Aksam 18.00
1 tabak yesil fasulye
Yogurt

Su 3 lt tarcinli su

Spor bugün yok odemlerim insin

@MiuLego Whiteblacklife

wc ye çıkmam laızm yarın için tartı içinn

maydanoz kaynatıp içem eve gidince
hadi inşallah işe yarar
@MiuLego kaptan bana yapsana kahve bu yorgunluğun üstüne iyi gelir valla sabah beri kıçımı yere koymadım desem yalan olmaz bu hareketin üstüne spor yapılır mı
gel gel ellerimle yaparım içiririm kıyamam.. hayır spor yapma kuzucum bugün dinlen ki yarına ödem olmasın tartıya..
Bu arada ben farkettim de bu ay regl olmadımm.. 2 hafta gecikti..

Hamile olma ihtimalim yok ama PKO uçtu sanırım.. Onun şişkinliği de var..
2 hafta çoook
Hastalik bahane mi

acaba eve gidince kaç kg çıkacağım.. en sevdiğim oyun.. eve gidince tartıl ve yarınki kilonu tahmin etmeye çalış

hayatım inanılmaz heyecanlarla dolu

Mium hasta olmak bahane diyosan bi bildigin vardir diyorum bende
@MiuLego
caım hasta olmak bahane demiyorum... istediğin gibi anlıyorsun.. ben diyorum ki hastalık da hayatın içinde.. biz de bununla yaşamayı öğrendik öğreneceğiz.. bu bizim hedeflerimizden uzaklaşma sebebi olamaz olmamalı.. diyetin içiersinde hasta olmak da var.. hastayken süreci bozmamak da dahil.

Evet nihayetinde bir aylik surecte hastalik yorgunluk yogunluk herkesin hayatnda oluyo hastalik artik bahane olarak gormicem bi pencere daha actin bende haklisın
aynı anda benzer şeyler yazmışız.. onu söylemeye çalışıyordum..

mesela geçen hasta birisydi unuttum.. çakıldı sanırım.. şehriye çorbası içirip duruyorlar dedi.. e tabi içeceksin hastalığına o iyi gelecekse içeceksin dedim..

bu ona artı getirmez mesela..

ya da fılavırın mide dün kötüydü ekmek yedi.. iyi olsun yiyecek tabi..

bu da ona artı getirmez..

ama nasılsa hastayım diyip cozutulup artı gelinirse ben ona karşıyım.. çünkü durup durup hasta olacağız.. her hastalıkta emeklerimizi ziyan etmemliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…