Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum miu, buna da şükür kesinlikle, 65,5’den geldim buraya ama yine de 3 haftadır bu rakamda dolanmak can sıkıyor, korumada gibiyim, neyse daha zamanım var..

Biliyorum miu, buna da şükür kesinlikle, 65,5’den geldim buraya ama yine de 3 haftadır bu rakamda dolanmak can sıkıyor, korumada gibiyim, neyse daha zamanım var..

kuzum kilo alma sabit olarak dolanabilirsin belki kilo vücuduna oturmaya çalışıyor.. olabilir yani.. meta dinlenmek istiyor belki.. artı olmasın da.. kalan seçenekler hep iyi

ay efser ben ne çok yapmışım hala var benim dolapta
nasıl bitcek onalr seney yapmıycam valla
Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorum acil durumlar için bir iki şey yaparım sadece
Her meyve her sebze mevsiminde tüketilince vücudumuza faydası olduğuna İnanlardanım
Çalışsaydım belki bende derin dondurucuyu çok kullanırdım

ay efser ben ne çok yapmışım hala var benim dolapta
nasıl bitcek onalr seney yapmıycam valla
Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorum acil durumlar için bir iki şey yaparım sadece
Her meyve her sebze mevsiminde tüketilince vücudumuza faydası olduğuna İnanlardanım
Çalışsaydım belki bende derin dondurucuyu çok kullanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…