Anında düşündüm haa günlüğe neler yazdım diye
Onunda bir diyetisyen listesi var ki ekmek dilimi sayısını duyma
Biliyorum miu, buna da şükür kesinlikle, 65,5’den geldim buraya ama yine de 3 haftadır bu rakamda dolanmak can sıkıyor, korumada gibiyim, neyse daha zamanım var..kuzum 54 hiç de kötü bir rakam değil kendine yüklenme bu kadar
oh sen dinlen keyif yap şimdi
hepimiz aynı şeyin farklı rengiyiz işte
aaa ayıpsın aynen gece uyumadan önce de yapıyorum sürekli yahu
eşin çok fena Berna sırf ona inadına kilo almaz insan
vay arkadaş ya inatçı seninki çok
çok zevk alıyorum harikaaaaaaaaaa
Etrafimdaki herkes bana böyle derBerna korkuyorum senden dedektif berna
Biliyorum miu, buna da şükür kesinlikle, 65,5’den geldim buraya ama yine de 3 haftadır bu rakamda dolanmak can sıkıyor, korumada gibiyim, neyse daha zamanım var..
Floweroflife bebisim cok gecmis olsun
tövbe hepsi senkronize olmuş hahahahahaha ahahıahıahıahaıhıahKedicikler gibi gülüyorum siz mahrum kalmayın dedim
Aynen tirtir titretiyor namissizlaraa evet bunları puanlamak zor
puan açısından önemsiz ama spor açısından önemli hareketler bunlar
öyle mi oldu????Bonus beni optuuuu
Bazen kendimi whatsapta kk emojilerini arrken buluyorum.sahibine soyleyek de koysun bunlari whatsapa
Bazen kendimi whatsapta kk emojilerini arrken buluyorum.sahibine soyleyek de koysun bunlari whatsapa
Nihal tek nefeste soluverecek bi cicek peki ya ben?
Nihal tek nefeste soluverecek bi cicek peki ya ben?
Bu dizinin tum tekrarlarini izledim.hala var ama denk gelemiyorum.bi sali gunleri iste.izlerken replikleri soyluyorum bi yandan esim manyaksin manyak diyip duruyo
Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorumay efser ben ne çok yapmışım hala var benim dolapta
nasıl bitcek onalr seney yapmıycam valla
Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorumay efser ben ne çok yapmışım hala var benim dolapta
nasıl bitcek onalr seney yapmıycam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?