- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yükseltmek nedir iki yüzlülük değil mi sinir tavan moralim bozuldu önce sevin sonra üzülwaytttt nerelerdesin tuttun mu evi ?
Yok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yuwaytttt nerelerdesin tuttun mu evi ?
Yok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yükseltmek nedir iki yüzlülük değil mi sinir tavan moralim bozuldu önce sevin sonra üzül
Oy fena olmuşYok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yu
Tabi ki hayırlısı ama işte ev bulmak zor İstanbul'da kiralar başka bir il bı ailenin aylık geçimi kadar 1500 en dandik yerler ev çok güzeldi tam istediğim gibi çok canım sıkıldı ister istemez merkezi bir yerdi üstelik o Kıraya gider sitede otururum uçtu resmenaaa 500 tl yükseltme ne ya
nasıl hesabı varmış adamın 50-100 neysede saçma yani 500 tl birden hayırlısı olsun waytım sıkma canını
Üzülmüyorum kuzum da sinirim bozuldu tam kontrat imzalamaya giderken aramak nedir yaOy fena olmuş
Tam şark kurnazlığı buna denir
Neyse wayt üzülme böyle ev sahibi başına daha çok bela açardı ileride..
Yürüyüş ve diyet dedi de yapmayacağım.İntrnetten baktım ben ,kolesterolü olanlar daha çok yaşıyormuşDoktor deynep e spor yap diyet yap demiş @MiuLego bak doktor bile demissss
Şimdi de kayfe içiyorum ,çayın da ,kahvenin de yanında birşey gömmedimyanında ne gömüyorsun
Haftasonu sendeledigin halde pazartesi eksiydin bonussss yarin super geleceksinnnnnO kadar çok değildir öyle havam olsun diye şeydiyorumdur belki
Haftasonu bi sendelemeyeydim iyiydi
Haftasonu sendeledigin halde pazartesi eksiydin bonussss yarin super geleceksinnnnn
Ne zaman tartıldın ,şimdi ise önemi yok ki,ben bazı sabah artı çıkıyorum bazen eksi,tartı benimle eğleniiiNerden tartıldım ya
dur ağlama benide ağlatacaksın benim 1 tane 10 var onu kardeş payı yaparız ,hee gulcan kimBenim hiç 10 puanım olmadı biliyor musun Gülcan
Ahanda şuraya bir küçük emrah bakışı bırakayım
Hızlı miaynen cnm bende limonlu soda ve su , kahve
ay negüzel yaaaaa maşallah hep birlikte olun ben çok hızlı evlendim
18 mayıs tanışma
3 ekim evlenme
yıl 2004
Kuzu 57.7 dı. 'la ben niye sizin kilolarınızı aklımda tutuyorumben cuma kaçtım acaba hatırlamıyorum inanki
dün 58 bugün 57,7 geldim bugünü aç kapatırsam yarın 57,5 gelirim heralde,en kötü sabit olurum sanırım
durhepfit e sorayım o bilir kesin
siz masumla günü kapattık deyince bende gaza geldim ama gazım acıkana kadar sürüyo acıkınca herşeyi unutuyom ben yaa neden iradesizim
Olur kuzum:)
Ben seni arada etiketliyim kuzum istersen
Evet canım 90 lar:):)sizin kaçaklar kim :) 90 lar mı
onlar candır can
sen de gelsene bizimle de devam etseneben sana her gün koyarım o lezzetli protein bombalarından
Evet canım 2016 aralık annesiyim isim tanıdık geliyo amaCanim sen 2016 aralik annelerindendin dimi
Anammmn hemen dökmüşsün tum foyalarımı araştırmacı insan:) :):)aha buldum oniiiii
evet +90 lardan.. oradan kötü insan çıkmıyor zaten (arada istisnalar olabilir)
bak hele günlüğe ne yazmış.. senin ilacını ben biliyorumsöyliyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Listeye de uymuyorum artık bonusum
Anında düşündüm haa günlüğe neler yazdım diye
Onunda bir diyetisyen listesi var ki ekmek dilimi sayısını duyma
Evet şahane menü şahane bayıldım
Puanın:10
gel sarılalım benim de hiç olmadıBenim hiç 10 puanım olmadı biliyor musun Gülcan
Ahanda şuraya bir küçük emrah bakışı bırakayım
hıı çokO kadar çok değildir öyle havam olsun diye şeydiyorumdur belki
Haftasonu bi sendelemeyeydim iyiydi
al işte.. ya insanlar neden bu kadar adiler yaYok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yükseltmek nedir iki yüzlülük değil mi sinir tavan moralim bozuldu önce sevin sonra üzül
Yürüyüş ve diyet dedi de yapmayacağım.İntrnetten baktım ben ,kolesterolü olanlar daha çok yaşıyormuşCanan da diyor Yaşasın kolesterol ,ben biraz daha yükseltsem mi acaba kolesterolümü,çok yüksek değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?