Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

waytttt nerelerdesin tuttun mu evi ?
Yok masum olmadı canım çok sıkıldı tamam fiyatı yükseltti önce tamam gelin dedi şimdide arayıp 500tl daha fazlasını istedi millet kafayı siyirdi baştan neden demiyorsun ki ben tutacağım diyince fiyat yükseltmek nedir iki yüzlülük değil mi sinir tavan moralim bozuldu önce sevin sonra üzül

aaa 500 tl yükseltme ne ya
nasıl hesabı varmış adamın 50-100 neysede saçma yani 500 tl birden hayırlısı olsun waytım sıkma canını

Oy fena olmuş
Tam şark kurnazlığı buna denir
Neyse wayt üzülme böyle ev sahibi başına daha çok bela açardı ileride..

aaa 500 tl yükseltme ne ya
nasıl hesabı varmış adamın 50-100 neysede saçma yani 500 tl birden hayırlısı olsun waytım sıkma canını
Tabi ki hayırlısı ama işte ev bulmak zor İstanbul'da kiralar başka bir il bı ailenin aylık geçimi kadar 1500 en dandik yerler ev çok güzeldi tam istediğim gibi çok canım sıkıldı ister istemez merkezi bir yerdi üstelik o Kıraya gider sitede otururum uçtu resmen

Doktor deynep e spor yap diyet yap demiş @MiuLego bak doktor bile demissss
Yürüyüş ve diyet dedi de yapmayacağım.İntrnetten baktım ben ,kolesterolü olanlar daha çok yaşıyormuşCanan da diyor Yaşasın kolesterol ,ben biraz daha yükseltsem mi acaba kolesterolümü,çok yüksek değildi

@MiuLego birşey soracağım ben ,kuru fasulye yedirmiyorsun artı getirir diyorsun ama taze fasulyeye birşey demiyorsun ,kuru fasulye de taze fasulyenin içi zaten ,ıslanınca ,pişince ha taze fasulye ha kuru fasulye aynı olmaz mı?
Çok güzel soru sordum di mi ıh hıh hıh

Kuzu 57.7 dı. 'la ben niye sizin kilolarınızı aklımda tutuyorum
Sonra günlük işleri unutuyorum

Ben seni arada etiketliyim kuzum istersen
Olur kuzum:)

sizin kaçaklar kim :) 90 lar mı

onlar candır can

sen de gelsene bizimle de devam etsene ben sana her gün koyarım o lezzetli protein bombalarından
Evet canım 90 lar:):)

Canim sen 2016 aralik annelerindendin dimi
Evet canım 2016 aralık annesiyim isim tanıdık geliyo ama

aha buldum oniiiii

evet +90 lardan.. oradan kötü insan çıkmıyor zaten (arada istisnalar olabilir)

bak hele günlüğe ne yazmış.. senin ilacını ben biliyorum söyliyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anammmn hemen dökmüşsün tum foyalarımı araştırmacı insan:) :):)

Anında düşündüm haa günlüğe neler yazdım diye

Onunda bir diyetisyen listesi var ki ekmek dilimi sayısını duyma
Listeye de uymuyorum artık bonusum

Evet şahane menü şahane bayıldım
Puanın:10

Eki Görüntüle 2140714
0 cı hafize bana 10 verdi ben şok

Benim hiç 10 puanım olmadı biliyor musun Gülcan
Ahanda şuraya bir küçük emrah bakışı bırakayım
gel sarılalım benim de hiç olmadı
O kadar çok değildir öyle havam olsun diye şeydiyorumdur belki

Haftasonu bi sendelemeyeydim iyiydi
hıı çok
al işte.. ya insanlar neden bu kadar adiler ya

her zaman açıklaması ve alternatifi vardır deynepin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…