Actim doydumaçsındır sen şimdi.. bizde eve gelene yemek ikram edilir karnı doyurulur. buyur efserim
Eki Görüntüle 2140693 Eki Görüntüle 2140694 Eki Görüntüle 2140695 Eki Görüntüle 2140696 Eki Görüntüle 2140697
ohhh afiyet olsun bol eksi getirsin meleeeğimmmmmmmmmmmmmActim doydum
Tamam geri gidiyomaçsındır sen şimdi.. bizde eve gelene yemek ikram edilir karnı doyurulur. buyur efserim
Eki Görüntüle 2140693 Eki Görüntüle 2140694 Eki Görüntüle 2140695 Eki Görüntüle 2140696 Eki Görüntüle 2140697
Oo kuzum ben seni yanlis anlamam kiaynı anda benzer şeyler yazmışız.. onu söylemeye çalışıyordum..
mesela geçen hasta birisydi unuttum.. çakıldı sanırım.. şehriye çorbası içirip duruyorlar dedi.. e tabi içeceksin hastalığına o iyi gelecekse içeceksin dedim..
bu ona artı getirmez mesela..
ya da fılavırın mide dün kötüydü ekmek yedi.. iyi olsun yiyecek tabi..
bu da ona artı getirmez..
ama nasılsa hastayım diyip cozutulup artı gelinirse ben ona karşıyım.. çünkü durup durup hasta olacağız.. her hastalıkta emeklerimizi ziyan etmemliyiz
açlık başına vurdu ses etmeyin
inş değilsindir sonuçta seni yenmem lazımSeni çılgınnnnn aç olduğumuda nerden çıkardın
Oo kuzum ben seni yanlis anlamam kibir bildigin vardir diye dedim ifde koymamisim ondan sanirim oyle oldu
Sen bizim kiymetlimizsin kuzuminsallah daha dogru adimlarla ilerleyebilirim
Amiiinnnnnohhh afiyet olsun bol eksi getirsin meleeeğimmmmmmmmmmmmm
Tamam geri gidiyom
inş değilsindir sonuçta seni yenmem lazım
Hayırlısı be gülüm dukan çayını süzerken hep seni andım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?