Dile gelmiş çocuğa kizinca napıyorsanAy oglumu suyu dokerken yakaladım. Napiyosun bakim sen dedim.O konusmayan agziyla eyvahh diye bagirdi sipa koptum
Accuk geç olduLunya neredeymiş aman da burdaymış
Fırsatçı
Biz de bekledik hep
Dedik mezun oldum işim bitti gelmiyorum daha yapmıyordur dedik
Ama yaptı efser
Dağlar kızı rehanSen de olmasan beni çiğ çiğ yiyecekler
Ay evet 31 olduk he
Anarşik efser
Sen beni böyleyerim onu tipsiz nerden öğrendi de aklında kaldı acep
İyi bravo tebrik
Sen bi gelsenBize güzel söz söyleyen yok.
Sonra konuşalım bebeemm miunun gözü değecekseni nasıl unuturum sen unutulcak kadın mısın
Abooo miu zaman kötü ...@MiuLegoArkandayım miuu bana bırak kendini gevşe yewrim
Bende sen gitSen önden git, arkandan gelirim
Sen zaten kamu da değil miydin
Ya cok merakli bu ara her seyi de taklit ediyo.bu ne nerde noldu diye sorup duruyo.gecen de her zaman actigi dolap kapagi vardi bu sefer tuttum ucundan acamadi.allah allahhh diyoDile gelmiş çocuğa kizinca napıyorsan
Benim başım bağlıSonra konuşalım bebeemm miunun gözü değecek
Geçmişten geliom ki
Lütfen lütfen buyukler önden
Aynen kuzu. İki öğün kurtarmıyo çalışırkrn. Hele detoks çok zorladı bu sefer. Evde otururken sıkıntı olmamıştı pek işi mi bıraksam naapsamBen de okulda guvenemiyom kendime.evdeyken mis gibi 2 ogun besleniyodum if yapiyo sayilirdim simdi 3 oluyo 2 olsa az geliyo cok yoruluyom..
Girmelisin, özel sektörde ıstatistik gereken maddi değeri görmüyorKpss ye girmek gibi kritik bir karar aşamasındayım kızlar
Kiz zaten devlette ya miuGirmelisin, özel sektörde ıstatistik gereken maddi değeri görmüyorhem sayisalcisin bizim için kpss daha rahat
69Sabah kilom 69.7
Şimdi 69.6
İkisinde kiyafetsiz
Sabah kaç olur ki
Ortalığı karıştırma kızAbooo miu zaman kötü ...@MiuLego
Ben yanlis mi biliyomGirmelisin, özel sektörde ıstatistik gereken maddi değeri görmüyorhem sayisalcisin bizim için kpss daha rahat
Bence tam yaşlı tarafından bakılan çocukYa cok merakli bu ara her seyi de taklit ediyo.bu ne nerde noldu diye sorup duruyo.gecen de her zaman actigi dolap kapagi vardi bu sefer tuttum ucundan acamadi.allah allahhh diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?