Seni yerim been. Ben miu muyum sana öyle şeyler diyim aşkolsun çilekli turtam
Eninde sonunda seninle oturup konuşmak zorunda, haklısın görmezden gelmek bi çözüm değil.Barışmak istemek değil bu. Hiçbirşey olmamis gibi devam edelim istiyor her zamanki gibi.Ben istemiyorum. Sorunlarımızı çözmeden artık devam etmek istemiyorum.
OturupKonuşmuyor benimle. Ben ugrasinca sonucsuz kaliyorum ya da gecen ki gibi kavga cikiyor. Ozur yok aciklama yok. Yok oğlu yok. 5 ay oncesi ve ondan öncesi de var.
Sıkıldım bu durumdan. Kendime olan saygimi yitirmeme neden oluyor. .
Masuuuummmm kaçamak yapma ulaUlaaa geçen hafta 69 dumm
Sabah perşembe öğle perşembe akşam cuma menüsü olmuş perşembe perşembe mercimek çorbası neden ki sisirir seniİyi akşamlar hatunlar menumu vereyim
Sabah 10da 6 badem 6 fındık bir avuç kuru üzüm
Öğlen 12de bir kaseye 3 kaşık yulaf bir elma süt ve tarcindan yaptığım karışımı yedim
Ara 3te bir sade kahve
Aksam 5te bir kase mercimek çorbası salata
Su 3 litre
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife
Masuuuummmm kaçamak yapma ula
Inşallah 68 li bi rakam olur o zaman
Buarada flava işe yaramaz kesin bende diyordum, bi de sade neskafe ile yedim eve zor yetiştim
Ay ben de istiyom yAaaMasuuuummmm kaçamak yapma ula
Inşallah 68 li bi rakam olur o zaman
Buarada flava işe yaramaz kesin bende diyordum, bi de sade neskafe ile yedim eve zor yetiştim
Ne yemiş kız bunlar :))Ay ben de istiyom yAaa
Ayy bide kaç gündür kahvaltı yapmıyorum nasıl hasretim.. kaç gün oldu 3 :))Bendebende
Ayy bide kaç gündür kahvaltı yapmıyorum nasıl hasretim.. kaç gün oldu 3 :))
Flava diye agir bitter bi çukunataNe yemiş kız bunlar :))
Yaa ben yıllarca kahvaltı yapmamış biriyim bide düşün :)) ama yumurtaya bayılırım :)))Kahvaltı benim için çok özel ya yapamam kahvaltisiz ben
Çikolata mıFlava diye agir bitter bi çukunata
Flava diye agir bitter bi çukunata
Yaa ben yıllarca kahvaltı yapmamış biriyim bide düşün :)) ama yumurtaya bayılırım :)))
Ben öğlen kulağıma müzik takip sakonlesiyorum calismaya devam. Neden insanlar bu kar hırslı sınırlı ve kendinin farkında değil ben anlayamiyorum belki sorun bendedir kim bilirBazen insan is yerinde huzurlu olamiyo.ben oyle oldugumda kahvemi alip cekmece dolap bilgisayar duzenliyorum kendime geliyorum mutlu oluyorum ilginc
Yani ortaokul lisede yeni evliykens kahvaltı yapmazdım.. öğlene ikindiye kadar aç beklerdim.. 4e 5 e kadar aç kaldığımı bilirim.. evi temizler sonra kahvaltı yapardım fln.. eşim tam bi kahvaltı hastası.. gözünü açtığı gibi kahvaltı istiyo.. bide oğlum olunca mecbur o da yesin diye hergün kahvaltı hazırlamaya başkadım 4 yıllık evliyken :)) ben hala uyanır uyanmaz kahvaltı yapamamAy adamı cikolatadan soğutur o derece yani
Nasıl yani yıllarca derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?