Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eninde sonunda seninle oturup konuşmak zorunda, haklısın görmezden gelmek bi çözüm değil.

Sabah perşembe öğle perşembe akşam cuma menüsü olmuş perşembe perşembe mercimek çorbası neden ki sisirir seni
Puanın:8

Masuuuummmm kaçamak yapma ula
Inşallah 68 li bi rakam olur o zaman
Buarada flava işe yaramaz kesin bende diyordum, bi de sade neskafe ile yedim eve zor yetiştim

İlk zamanlar bende yaradı
Sonra incir , yağ ikilisi müthiş etki yaptı ama hepsi iki gün sürdü

Bazen insan is yerinde huzurlu olamiyo.ben oyle oldugumda kahvemi alip cekmece dolap bilgisayar duzenliyorum kendime geliyorum mutlu oluyorum ilginc
Ben öğlen kulağıma müzik takip sakonlesiyorum calismaya devam. Neden insanlar bu kar hırslı sınırlı ve kendinin farkında değil ben anlayamiyorum belki sorun bendedir kim bilir

Ay adamı cikolatadan soğutur o derece yani

Nasıl yani yıllarca derken ?
Yani ortaokul lisede yeni evliykens kahvaltı yapmazdım.. öğlene ikindiye kadar aç beklerdim.. 4e 5 e kadar aç kaldığımı bilirim.. evi temizler sonra kahvaltı yapardım fln.. eşim tam bi kahvaltı hastası.. gözünü açtığı gibi kahvaltı istiyo.. bide oğlum olunca mecbur o da yesin diye hergün kahvaltı hazırlamaya başkadım 4 yıllık evliyken :)) ben hala uyanır uyanmaz kahvaltı yapamam
ama en azından yapıyorum kahvaltı

Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…