Var olmasi gerektiğinden emin degilim koca kisisinin. Onu yok saymak daha iyi sanki.Malî sana taktik versin nasıl varoluyor bak
Heee la o zaman niye giriyorKiz zaten devlette ya miu
Ay evet yaa.gecen babanneden duymus ammmaaaavvvv diyo cocukBence tam yaşlı tarafından bakılan çocukbana da babaannem baktı, 5-6 yaşlarında bilmediği atasözleri kullanıcak
Benmi büyüğümLütfen lütfen buyukler önden
Kıskanmaaaa.Onun kafa güzel gerçek on point değil ki o
Ev yogurduYaa şu yoğurt nasıl bi nimetmiş.. yıllarca pek yemedim doğru dürüst.. şimdi yoğurt♡ben
Ay ben bildiğimden değil, hani kpss 'ye giriyorsa özeldedir diye düşündümBen yanlis mi biliyom
Kişi kendinden bilirmişAy evet yaa.gecen babanneden duymus ammmaaaavvvv diyo cocuk
Senin rahmetli ne kadan da meraklı buraya yazmayaDedem yazmış
Seni yerim been. Ben miu muyum sana öyle şeyler diyim aşkolsun çilekli turtamSenin rahmetli ne kadan da meraklı buraya yazmaya
Yoksa benim malim demez bana öyle şeyler
Barışmak istemek değil bu. Hiçbirşey olmamis gibi devam edelim istiyor her zamanki gibi.Ben istemiyorum. Sorunlarımızı çözmeden artık devam etmek istemiyorum.Aha yan çizmiş barışmak istiyor. Sen ne düşünüyorsun şeri?
Hay Allah tamda 26 da yaşımı dondurma kararı alışmıştım27 nin ustuysen yessss
Önden alalım siziHay Allah tamda 26 da yaşımı dondurma kararı alışmıştımondan sonrasını unuttum
Şahane menü şahane spor şahane suMenü vereyim barı
Uyanır uyanmaz soda yoğurt küru
Sabah11:2 haşlanmış yumurta maydanoz peynir
Ara:kahve
Aksam 18:00= 3 kaşık yoğurt kabak
2.5 litre su içildi. . 1 bardak yeşil çay şu yatana kadar 3.5 oluyor
250 ip 45 dakika yürüyüş 20 dakika kol 100 Squat 100 twister@MiuLego Whiteblacklife o kadar iş arasında bunkarı da yaptım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?