İşyerinde tartım var aslında.. ama sonuçta her gün sabah tartılıyom diye öğleni beklemek istemedim. Hem bugün 10 point alcam ben kahvaltı yapmam lazımdıAlamazmıydın yanına devasa bi çantan yok muiş yerinde spor şeysimi vardı orda yokmudur
Tamammmmmbenim az daha ödem gitsin kızlar uyandı 20 dk anca yaptırdılar leslie bende evi topluyorum bari işim bitsin
Bu hafta hiç bozmazsan 67 görürsün işte :)hiç kabullenmek istemiyoum kilomu
30 martta başladım 72 ile
haftaardır
68,6 ile 69 arasında sıkışıp kaldım
Kuzu ben zaten yaklasik 13 yil boyunca hep 65 kilolrdayim asagi yukari oynamalar oluyodu.ben hamileyken cok kilo aldim hunharca yedim ve hep kendime aldim 2.5 kilo cocuk dogurdum.dogumdan sonra da dikkat etmeyince yapisti kaldilar bende.biraz daha dank etmese kafama cok daha kalırdı. Cunku kilolu bi kisinin basina gelecek bence en kotu seyi yasamak uzereydim.Goruntume alismaya aman iyiyim demeye baslamak uzereydim.Var ya sen şu iradeyle şu metayla nasıl olduda o kilolara çıktın inanamiyoreeeeee tabi korumaya geçip cozutan bir insan değilsin de bırakınca bir iki kilo genelde geliyor be mubarak sende oda yok maşallah diyoruz k.cimizi kasiyoruz
Hiç alakası yok bi keremİşte bunlar hep google dan ne bakıyorsan o. Mesela bende tatil yerleri çıkıyor bir ara da dambıl çıkıyordu hep
K.ci kasimak onemli bu aradaVar ya sen şu iradeyle şu metayla nasıl olduda o kilolara çıktın inanamiyoreeeeee tabi korumaya geçip cozutan bir insan değilsin de bırakınca bir iki kilo genelde geliyor be mubarak sende oda yok maşallah diyoruz k.cimizi kasiyoruz
Etme meraaaaakHiç alakası yok bi kerem
Geçmişin fotosunu atarım baksana
Ama tadlarını merak etmedim degil
mortim duymasın bomba gibi geliyorum kaptanBir kaçamak değil ki o. 3 farklı şey var içinde.. 3 kaçamak aslında.. bak ben de bugün dünle aynı çıktık onca açlığa. Ama normal şaşırmadım.
Günaydın pembikkkkk merakla bekliyorum bildirimini :)
Kız sananeAlamazmıydın yanına devasa bi çantan yok muiş yerinde spor şeysimi vardı orda yokmudur
Oha lan esra şuan bende de aynı reklam var
Olmazzz sen az geliyon, çok gel söylerimHeyecan yaptimnmm hadi söyle
Naneli olan sebzeli yerine geçmez mi bi denesek takimcakEtme meraaaaak
Bende de çıktı aynısı hiç etmedim merak
Vay vay vay menü bak tam perşembe menüsü şu var spor varMenü
Sabah(7:00) : salatalık, 1 dlm peynir, domates, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz ve Yeşilçay
Ara(15:30) : tavuklu salata ve ayran.
Akşam(19:00): sade Türk kahvesi.
Su: 2.5 lt
Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş.
@nehirnil111
@MiuLego
Gelelim havadislerime
Bugün çocukları annem götürünce okuldan sonra biraz çarşı gezdim
Ve üst bedenim artık tamamen S beden olmuş
Girdigim yerlerde hep m istedim ama olmadı elemanlar hep zaten size s olur dediler..
Bir tunik bir ceket aldım ikisi de s beden
Sonra pantalon alacaktım ki benim alt bedenim hep 2 beden büyüktü o yüzden direkt 40 hatta 42 ye elimi attim. Mağazadaki kadın bir baktim bana 38 beden kot veriyor o bana olmaz dedim. Nr yaptın dedi az önce çıkan kadın bile 38 istedi sana mi olmayacak dedi
Giydim ve o kadar rahat oldu ki
Özellikle alt bedenimin düşmesine çok ama çok sevindim
@MiuLego
Yemin et ayyy cildiriyorum heyecandanmortim duymasın bomba gibi geliyorum kaptan
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun. Korumada gibi takıl buara, önce iyileş bakalım@MiuLegohepfit
Whiteblacklife
Kızlar ben bir süre menü vermeyeceğim, internetten bakıyorum mide için ne yemek lazım diye,
diyet mode off bir süre için
Kilo bildiririm..
Anamm kız 84 u gördün ya ayy çok sevindim aferin ha gayretGunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördümsırada 80 olmak var
Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?