Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü çok güzel ama sabah uyanır uyanmaz ağza bı hurma kayısı bı lokma peynir yani bir parça birşey at metan çalışsın bulgur ödem yapar yarın tartıda fazla çıkarsan üzülme menü güzel spor güzel su yine azzzzzz suyu cogalt
Puanın:7

Kaptanım sende if gibi yaptın sanki öğleden sonra yemedin gibi bişey.
Ben doğru bulmuyorum bu diyeti iki öğün olacaksa sabah akşam olmalı.
Akşam erken yenebilir tabiki.

Ne yemek kültürümüze ne ruhumuza uygun değil. Ailecek herkes akşam yemeğinde birleşiyo hele çalışanlar için akşam yemekleri daha özel gibi gün içinde bişey yapamıyorsa falan.

Akşam yemeği hayattan çıkarılmıycak bişey bence. Bence tabi ki

Ben aslında akşam öğününü yerim. Ama işten çık eve git saat geç oluyor kalıyor. Dışarıdaysam mesela illa ki yerim. Bu hafta yemememin sebebi de vücudu arındırmaktı. Yemedim dediğim de illaki bir bardak süt bir meyve var yani akşamlarda.

Ben if yapsam ben de öğle akşam yapardım mesela. Ama işte kişisine göre değişiyor. Çakıl öğle akşam yapıyo, banu kahvaltodan vazgeçemiyor kahvaltı öğle yapıyor.

Bunu ayrıca kutlıcam amaaaaaa tüm günlerde 10 puan alarak senden fazla 10 puanım olacak ve malesef onda yenileceksin

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…